16:00, December 04.
Franciaország 3
Lengyelország 1
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 80-as, 90-es években sokak életében meghatározó szerepet töltöttek be a Biff, Chip és Kipper könyvek, amik Roderick Hunt agyából pattantak ki.

  Fi bddqXkAIVwNe
  Fotó: Twitter

  Az alapjáraton gyerekeknek készült történetek azonban fura dolgokat is rejtenek. Legalábbis a Twitterre felkerült két fotó az egyik könyvből, és ezek láttán az emberek csak a fejüket vakarják.  Az egyik fotón ugyanis három férfi látható a bokrok mögött, a másikon pedig már sehol sincsenek, ellenben egy idős nő jelenik meg a helyszínen, aki valami olyasmit lát, amitől még a szemüvege és a sapkája is lerepül a fejéről.

  A fotókra a könyveket kiadó Oxford University Press is reagált az Independentnek: elmondták, hogy valóban érdekes a dolog, de a kiadványból hiányzik néhány oldal.

  „Biztosíthatunk mindenkit, hogy semmi felnőttes dolog nem zajlik a bokrok között” – nyugtatott meg mindenkit a kiadó.

 • Egy paranormális jelenségek megszállottjává vált anyuka azt állítja, hogy a környéken hírhedt pontefraki Fekete Szerzetesnek fotózhatta le a tükörképét, miután egy baljós szellemarcot látott a kísértetházban mögötte ólálkodni.

  Beth Jade egy teljes éjszakát töltött az Egyesült Királyság egyik legkísértetiesebb házában, a 30 East Drive-on e hónap elején, hogy kapcsolatba lépjen a fantommal, aki sokak szerint kísért az építményben. A huszonkilenc éves nő azóta nyilvánosságra hozta a teljes alakos, tükörben készült képeket, amelyeken szerinte egy kísérteties árny látható, amely a rettegett szellem lehet a lépcső tetején.

 • Az Asylum stúdió már sok éve híres arról, hogy nagy költségvetésű filmek gagyi változatait készíti el, és most az Avatar is megkapta a sajátját. 

  avabar
  Fotó: YouTube

  Battle for Pandora címmel érkezik ugyanis James Cameron filmjének ZS kategóriás másolata, és az előzetes megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

  A történet szerint egy csapat űrhajós leszáll a Pandora nevű holdon, ahol összetűzésbe kerülnek egy rettenetesen meganimált folyékony szörnyeteggel, tehát itt legalább nem a na’vik lesznek a főszereplők, ami érthető, elvégre azt Cameron sem hagyná szó nélkül.

 • 2023-ban érkezik a Gen V, ami a The Boys spin-off sorozata lesz, szintén az Amazon Prime Video kínálatában.

  genv
  Fotó: YouTube

  Az első előzetes megmutatja, hogy mit is várhatunk a sorozattól, ami egy csapat fiatal szupiról fog szólni, akik bármire képesek azért, hogy a legjobb helyre kerüljenek.

  Az már most biztos, hogy a Gen V hű lesz az anyasorozatához, elvégre itt is bőségesen kijut majd kiontott belekből és egyéb beteg dolgokból.