Aliz
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Két héttel ezelőtt felhívást tett közzé a rendőrség Twitteren. Mint írják, kilenc kiskutya lett az eredménye két rendőrségi eb, Bambi és Lövész közös kalandjának, de az állatoknak még nincs neve. Ezért a rendőrség arra kérte a követőit, hogy adjanak "i" betűvel kezdődő neveket a kicsiknek.

  EJUbJopXUAE-l6x
  Fotó: Police_hu / Twitter
 • A szinkron miatt valószínűleg kevés magyar néző tudja, hogy eredetileg a Jégvarázsban Kristen Bell hangján szólal meg Anna.  Mindenesetre a színésznő a hamarosan érkező folytatás miatt járja az ilyenkor szokásos promóciós körutat és ennek keretében Jimmy Fallonhoz is beugrott, ahol megmutatta, hogy mindegy neki, hogy Toy Story, Kis hableány, vagy éppen Pocahontas, ő az összes Disney slágert nagyjából tökéletesen el tudja énekelni.

 • Múlt héten írtunk egy essexi nőről, aki egy BMW Cabrio hátsó ülésére szuszakolta be a komplett ágyát, és a diszkrét szállítmány fel is tűnt a rendőröknek. Hasonlónak volt szemtanúja olvasónk, gromek. A Hungária körúton, a Lurdy Ház környékén járt, amikor az alábbit észlelte:

  Igen, az ott egy ajtó, pontosabban talán kettő. Egy Peugeot Cabrióban.

 • 2019 egyik legnagyobb filmes szenzációja a Joker, ami egyes vélemények szerint igen kiváló alkotás, mások azért könnyen vitába szállnak a dicséretekkel, de az biztos, hogy szerte a világon rengeteg ember nézte meg moziban.

  Todd Phillips filmjét lassan otthon is meg lehet nézni és egyre több szó esik az esetleges DVD/Blu-ray kiadás extráiról. Az biztos, hogy kivágott jeleneteket nem fogunk találni az extrák között és nem azért, mert minden, amit leforgattak az bekerült a filmbe, hanem mert a rendező így döntött.

  Így a közönség nem láthat egy bizonyos fürdőkádas jelenetet sem, ami Phillips szerint "túlságosan őrült" lett volna. A szavait pedig annyira komolyan gondolja, hogy szerinte a Joker még szigorúbb korhatár-besorolást kapott volna, ha ez a jelenet benne marad a végleges változatban. Arról nem beszélt, hogy pontosan mi történik a jelenetben, csak azt mondta, hogy az események nem pornográf jellegűek.

  Ezt a részletet egy nyilvános beszélgetés során mondta el, amit teljesen egészében itt meg is lehet nézni: 

  (via Insider)