Miklós
-5 °C
-2 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megpofozott egy pumát, majd megpróbálta szétfeszíteni az állkapcsát egy dél-kaliforniai nő csütörtökön, hogy kimentse törpe schnauzerét, amire a hátsó kertben támadt rá az állat – de igyekezetei ellenére a kutya sajnos nem élte túl, tájékoztatta a KNBC-TV-t a rendőrség. A nő enyhébb sérüléseket szenvedett, amikor szembeszállt a pumával, amit nemcsak megpofozott, de bele is könyökölt. Adam Darough rendőrparancsnok az egyik lapnak azt mondta, hogy a puma a hátsó kertben kezdte elfogyasztani az állatot, de aztán gyorsan elmenekült vele a hegyekbe.

  Szerdán egy másik kutyát is elkapott egy puma a környéken, Simi Valleynél, és mivel a környéken többen jelezték, hogy pumákat láttak, a Ventura megyek sheriff hivatala helikopterekkel és más segítőkkel a keresésükre indult, ám végül semmit nem találtak. A település a környező hegységek szomszédságában fekszik, ezért állandó veszélynek van kitéve a  hegyek vadvilága miatt, írja a The Guardian.

 • Csütörtökön az egész ovis csoportja elkísért az örökbefogadási meghallgatására egy 5 éves michigani kisfiút, a meghallgatáson az adoptálásáról döntöttek, írja a CNN. Az eseményre azért mentek ovis társai, mert tanárnőjük úgy gondolta, így még különlegesebbé tehetnék Michael számára ezt a sorsdöntő napot. A szervezést innen átvette Michael anyukája, ő intézte a buszt is, amivel elszállították a csoportot a bíróságra. Az ítélethirdetéskor a gyerekek piros, hurkapálcára ragasztott szíveket is lengettek Michael mögött, a padokban ülve, amikből épp csak kilátszott a fejük.

  78250768 1747965961995273 4003582468232839168 n
  Fotó: Kent County, Michigan / Facebook

  A bírónő arra kérte az ott ülő gyerekeket, mondják el, mit jelent nekik Michael. A legtöbben úgy feleltek:

  Ő a legjobb barátom,

  de volt, aki azt mondta, hogy

  Szeretem Michaelt.

  Megjegyezte: ez volt az első alkalom, hogy egy egész óvodás csoport előtt vezethetett le egy meghallgatást.

 • A politikától végképp visszavonult Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár megkapta a végső gyomrost, a botránya bevonult nem csak az osztrák történelembe, hanem a hétköznapi emberek szóhasználatába is. 

  Ausztriában az év szava választáson több mint 7500-an vettek részt. Az Ibiza 2000 szavazattal végzett az első helyen.

  Mostantól Ibiza már nem csak a felhőtlen partizást jelenti, hanem egyenlővé vált az orosz befolyással, a jobboldal médiaéhségével, amiben Orbán a követendő példa - így egy picit nekünk is lehet egy kis sikerélményünk.

  Ha valahogy kimaradt az ibizázásból, akkor ezen a linken mindent megtudhat róla.

  27820725 94df07602e7a278002d4bcf60260aa32 wm
 • Szerencsétlen eseményt élt át egy gácsér az Egyesült Királyságban. Dave, a kacsa ugyanis nemrég péniszamputáción esett át, mivel naponta öt-tíz alkalommal is rárepült a tojókra, Dorára, Edith-re és Fredára, és a túlzott igénybevétel megviselte az érzékeny nemi szervet, ezért elfertőződött. 

  Gyakorlatilag a pénisz vége teljesen elhalt, nagyon ijesztően nézett ki 

  – idézte a tulajdonost, John Watsont a New York Post. A férfi megjegyezte, hogy mivel szerették volna tisztán tartani Dave intim részét, ezért fürdették a gácsért. 

  Műtét közben. További képek csak erős idegzetűeknek itt.
  Műtét közben. További képek csak erős idegzetűeknek itt.
  Fotó: Highcroft Rabbit, Small Mammal & Exotic Vets / Facebook

  A fertőzést igyekeztek rendbe rakni antibiotikumokkal, de mivel nem jártak sikerrel, Watson elvitte az állatot a bristoli Highcroft Állatkórházba, ahol Sonya Miles állatorvos közölte: Dave pénisze annyira elfertőződött, hogy azonnali kezelésre van szükség, különben a szepszis akár az életébe is kerülhet. Így aztán eltávolították Dave intim részét, mindössze egy egycentis részt hagytak meg belőle. A műtét nem befolyásolja a vizelést, mivel a kacsák pusztán párosodásra használják – a többi madárfélével ellentétben – igen jelentős méretű péniszüket.

  Gazdája szerint noha Dave valószínűleg feldúlt lesz majd, amiért nem tud párzani, ez nem fogja meggátolni abban, hogy rárepüljön a tojókra. Mindenesetre addig, míg rendesen felgyógyul, nem engedi össze velük. 

  Dave-ről és intim részéről fotókat is készített az állatkórház, itt lehet megnézni, milyen állapotban volt.