Pandora, Gabriella
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ennél őszintébb címet nem adhattam volna a posztnak, benne van minden lényegi infó, szállítom is a videót, amiért idekattintott. A felvétel egy hónapja készült, de ma kicsit aktuálisnak érzem; küldöm minden kollégámnak, aki tegnap este hozzám hasonlóan részt vett az Index új főszerkesztőjét köszöntő sörözésen, de ma reggel már ügyeletbe kellett állnia.

  (LaughingSquid)

 • A 18 éves Leonid Greysert a nővére megölésével vádolta a bíróság, a furfangos bűnöző azonban megpróbált lelépni a tárgyalóteremből az álmennyezeten keresztül, írja a Guardian

  Убийца сбежал из клетки в зале суда на глазах у полицейских 0-26
  Fotó: Screenshot / LifeNews

  Oroszországban a bíróságokon a videóban is látható kabinban hallgatják ki a vádlottakat. Az akváriumnak is nevezett fülkék betiltásáért tavaly kampányt is indítottak, egyelőre azonban még mindig ez a rendszer működik. 

  Leonid a kabin tetején mászott ki, majd az álmennyezeten keresztül próbált szökni, azonban nem jutott messze. A videó tanulsága szerint a bírósági őrség nem éppen finomkodva állította meg a szökevényt. A melegítőbe öltözött férfi még a nadrágját is elvesztette az akció során. 

   A férfit azzal vádolják, hogy leszúrta a nővérét, miközben feltehetőleg szintetikus drogok befolyása alatt állt. 

 • Megírtuk, hogy leették a falról Maurizio Cattelan olasz művész több tízmillió forintot érő, falra szigszalagozott banánját, az egyik amerikai galéria faláról. Íme, erről a barbár tettről van s zó:

  A tettes, David Datuna performanszművész, aki a pusztítás után egy sajtótájékoztatón bejelentette: egyáltalán nem bánja tettét, sőt, a tette maga is egy műalkotásnak tekinthető, amit stílszerűen Éhes Művésznek nevezett el. Hiszen állítása szerint azért jött létre a műalkotás (mármint a banánevés, mint performansz), mert éhes volt. Egyébként hangsúlyozta, hogy nagyon nagyra tartja Cattelan művészetét.

  null
  null

  (via 444)