Álmos
1 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Veronica Backenstoe 10 éves volt, amikor belépett a cserkészszövetségbe, és azóta sem lépett ki belőle. 98 éves kora ellenére a mai napig tagja egy cserkészcsapatnak, és a híres cserkészsütiket is segít árusítani, ha úgy hozza az alkalom, írja róla a CNN.

  Az életereje, az energiája, az akarata, az állandó mozgolódása

  – méltatta az asszony képességeit aktuális cserkészcsapatának jóval fiatalabb vezetője, Barbara Allen Perelli az WFMZ-nek. 

  vb
  Fotó: wfmz.com

  Backenstoe és a 1814-es cserkészcsapat a közelmúltban az asszonynak otthont adó Phoebe Berks nyugdíjas közösségben árult cserkészsütiket, február 25-én pedig hasonló okból találkoznak majd.

  Veronica Backenstoe számára a cserkészlányság nem holmi hobbi csupán, hanem egy életstílus, mondta a WFMZ-nek, hozzátéve, a cserkészlányság megtanítja az embert arra, hogyan is éljen. Amikor a férjét behívták harcolni a második világháború idején, Backenstoe a dögcédulája mellé akasztotta a cserkészszövetségtől kapott gyűrűjét, amit fiatal lánykora óta viselt. „Azt mondta neki, hogy 'ha ezt nem veszed le, biztonságban haza fogsz jönni'. És így is lett” – mesélte a CNN-nek Donna Schudel, a nyugdíjas közösségeket kezelő Phoebe Ministry szóvivője. Az idős asszony korábban zenélni is tanult, így tud játszani klarinéton, zongorán, orgonán és trombitán is, személyisége miatt pedig mindenki hamar megszereti. 

 • A 38 éves indianai Donald Murray életről alkotott elképzelései látszólag elég furcsák, legalábbis abból kiindulva, hogy van egy gigantikus tetoválás a homlokán, de hát istenem, Post Malone-nak is van, aztán mégis híres zenész. Fontos különbség ugyanakkor, hogy

  • Post Malone homlokára nem az van tetoválva, hogy CRIME PAYS, ami magyarra fordítva kb. azt jelenti, hogy a bűnözés kifizetődő,
  • meg, hogy Post Malone Donald Murray-vel ellentétben nem került többedik alkalommal börtönbe ezzel a felirattal a fején.

  A férfit még hétfőn kapták el a rendőrök rövid kergetőzés után, és rögtön meg is vádolták egy csomó dologgal a rendőri intézkedésnek való ellenállástól kezdve a felelőtlen vezetésen és a kocsilopáson át a metamfetamin birtoklásáig. Ez utóbbi fényében érthető, hogy Murray menekülni akart, de a drog lehet a magyarázata annak is, hogy a férfi a fejére tetováltatta azt, hogy a bűnözés kifizetődő.

  CrimePays hpMain 16x9 992
  Fotó: Vigo County Sheriff's Office

  Murray amúgy utoljára pár hónapja is összetűzésbe került a rendőrökkel, akik akkor azért kezdték el üldözni, mert lekapcsolt lámpákkal vezetett. A férfi akkor is menekülőre fogta a dolgot, majd miután nekiment egy fának, gyalog próbált menekülni. Mikor a rendőrök elfogták, állította, hogy nem tudja, mi a neve.

  (via)

 • Nem tudom neked mi fog eszedbe jutni a kép láttán, de nekem inkább az jött le, hogy mentorok helyett mintha Kemal nevű benga fekete pornószínészeket keresnének filmcastingra, hogy bajor szőke fejős tinilányokat rendezzenek le professzióból

  – ha így kezdődik egy levél, az ember akkor is végigolvassa, ha a feladója a Helyezzük Új, Nemzeti Alapokra Kormányzatunk Ifjúságpolitikáját Munkacsoport (HUNAKIM).

  De ennek a feladója ráadásul nem is a HUNAKIM volt, hanem kedves olvasónk, V.,aki néhány éve elnyert egy Nemzeti Tehetség-ösztöndíjat, és aki ennek apropóján most jelentkezhetett volna a Nemzeti Tehetség Központ által meghirdetett mentorprogramra.

  Amihez ezt a gólyatábori értelemben vett kedvcsinálót mellékelt, ami V. egyszerűbb megfogalmazása szerint simán csak szexista, ötlettelen és ízléstelen. Nehéz lenne ezzel vitatkozni, nézzék:

  mentorprogram.png
 • Csodálatos történetet tett közzé a héten Facebook-oldalán az amerikai Louisville Metro Police Department egy félresikerült rablásról, ami kizárólag azért hiúsult meg, mert

  két, szolgálaton kívüli rendőr éppen az amúgy teljesen üresnek tűnő étteremben randizott.

  Chase és Nicole McKeown még múlt héten mentek be harapni valamit késő este a Raising Cane's Chicken Fingers nevű étterembe, és éppen a jól megérdemelt csirkéjüket fogyasztották, amikor egy kapucnis, fehér maszkos ember az utcáról befordulva odament a kasszához, és egy pisztolyt lengetve elkezdte követelni annak tartalmát. 

  A McKeown-házaspár nem habozott sokat, amint észlelték, mi történik, azonnal szolgálatba helyezték magukat, és fegyverrel eredetek a dolgot hamar menekülőre fogó rabló nyomába.

  6ac2c192ed.png
  Fotó: Facebook / Louisville Metro Police Department

  Végül a közelben lévő járőrökkel együttműködve sikerült is elfogniuk a tettest, aki így pénz helyett csak nekik szerzett egy felejthetetlen élményt.

  (444/CBS)