Márta, Flóra
20 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az édesanya elmondása szerint úgy érezte magát, mintha végtelenül csak áradtak volna belőle a gyerekek.

  GettyImages-1232713237
  Fotó: Anadolu Agency / Getty Images Hungary

  Mindenki a csodájára jár annak a 26 éves édesanyának, aki még május 5-én adott életet egyszerre kilenc gyermeknek (öt kislánynak és négy kisfiúnak) egy marokkói kórházban. Halima Cisse gyerekei akkor alig érték el a 800 grammot, csodával határos módon azonban mind életben maradtak, és azóta is folyamatosan erősödnek.

  Az édesanya a Metronak elárulta, hogy

  a csöppségek több mint hat liter tejet isznak meg egy nap és együttesen legalább százszor kell őket tisztába tenni,

  így elképesztő mennyiségű dolog van velük. Halima egyébként a szülés pillanatáig abban a tudatban élt, hogy hét gyereknek fog életet adni, az utolsó pillanatban derült csak ki, hogy két babát a terhesség alatt észre sem vettek az orvosok.

  Miközben jöttek kifelé az újszülöttek hihetetlenül sok kérdés fordult meg a fejemben. Nem tudtam, hogy mi történik körülöttem, és úgy éreztem, mintha megállás nélkül csak áradtak volna kifelé belőlem a gyerekek, mely egyszerre volt a világ legjobb és legrosszabb érzése

  — mesélte az édesanya, kinek férje, a 35 éves Kader Arby is jelen volt a szülésnél, ahol megdőlt a jelenlegi világrekord is: a korábbi csúcstartó ugyanis egy Egyesült Államokbeli anyuka volt, aki nyolc gyereknek adott egyszerre életet.

 • Hamarosan véget ér az idehaza is közkedvelt, na meg a rengeteg mém alapjául szolgáló rajzfilm.

  giphy (1).gif
  Fotó: giphy.com

  Az Arthúr egészen bravúros múltra tekinthet vissza, a kanadai-amerikai rajzfilmsorozatot először 1996-ban kezdték el vetíteni a helyi PBS csatornán, míg Magyarországon pár évvel később az M1, majd a Minimax sugározta.

  A főhős Arthur, egy nyolcéves földimalac, kinek kérdései, problémái, kalandjai és vágyai pontosan megegyeznek a vele egykorú gyerekekével — egyszer azonban minden jó véget ér.

  Az amerikai IGN információ szerint kicsivel több mint 25 év után végleg véget érnek Arthur, Buster, Francine és Muffy kalandjai, az utolsó epizódokra valamikor 2022 telén kell számítani.

 • A fotók alapján körbejárta az egész várost.

  GettyImages-507947578
  Fotó: John Sciulli / Getty Images Hungary

  A 2017-es Baywatch, a Villámtolvaj, A Fehér Lótusz és a San Andreas színésznője az elmúlt két hétben Magyarországon kirándult — július 17-én Budapestről, most pedig Egerből posztolt fotót az Instagram-oldalára. 

  Daddario természetesen körbejárta a várat és a főtereket is, de töltött fel képet egy színes méterárú bolt kirakatáról és különböző festményekről is. Az, hogy a színésznő mit csinál az országban továbbra is rejtély, meglehet, hogy csak egy kis kikapcsolódásra vágyott, azonban azt sem lehet kizárni, hogy hamarosan forgatásra készül.

 • Ilyet is csak az énekesnőtől láthatunk. 

  GettyImages-1163685622
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A 39 éves világsztár hosszú heteken, hónapokon van túl, édesapjával való konfliktusa pedig továbbra sem látszik rendeződni. Nemrégiben még arról írtunk, hogy Britney egy félmeztelen fotóval próbálta elterelni a figyelmet családi viszályáról, most pedig megmutatta azt is, mennyire szabadnak érzi magát.

  A mai nap nagyon borús kedvem volt, szóval mentem és vettem egy kis papírt és festéket - színeket akartam látni, a videón pedig szórakozom velük. Tudnotok kell, hogy egyáltalán nem vagyok profi festő, de miközben alkottam úgy éreztem, mintha az lennék

  — írta a bejegyzéséhez az énekesnő, majd hozzátette, hogy így tudta a legjobban kifejezni azt, ahogyan érez.

  Lázadónak, színesnek, világosnak, merésznek, spontánnak, varázslatosnak érzem magam

  — fejezte be a meglehetősen érdekesre sikerült bejegyzést, de mindezt már megszoktuk Britneytől. Ugye?