Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az is kiderült, mi lett a nyereményükkel.

    2017-ben, azaz idén hét éve, hogy megnyerte az X-Faktor hetedik szériáját Ricco és Claudia. A páros férfi tagjával most a Story magazin készített interjút, a duó ugyanis évek óta nem aktív – sőt, a kapcsolatot sem tartják már.

    „Őszinte leszek, Claudiával már évek óta nem is beszélünk egymással. Nem hívjuk egymást. Azt sem tudom, énekel-e még egyáltalán. Amióta a duónk feloszlott, nem kerestük egymást. Nem váltunk el haraggal, mindent megbeszéltünk, minden jót kívántunk a másiknak, és búcsút intettünk” – magyarázta az énekes. Mint mondta, nem egészen úgy alakult zenei karrierjük és főnyereményük sorsa, ahogy azt tervezték, főleg menedzserük miatt.

    „Sajnos a műsor után már nem mentek olyan jól a dolgok, a menedzserünk nem olyan volt, amilyenre szükségünk lett volna, a nyereményünket sem tudtuk igazán felhasználni, így az a pénz is bent ragadt nála” – idézte Ricco szavait a Femina.

  • Régebben szeretett volna egy lányt is, de úgy gondolja, szíve mélyén ő fiús anyuka.

    A Mokka vendége volt hétfő reggel Gregor Bernadett, 18 éves lett ugyanis kisebbik gyermeke. A színésznőt ez a tény nem annyira viselte meg, mint amire a műsorvezetők számítottak, sőt, mosolyogva vallotta be, kifejezetten örül ennek.

    „Megmondom őszintén, nekem ez tetszik, hogy most már a kicsi is nagykorú. Vessetek a mókusok elé, én baromira élvezem azt, hogy ahogy ők önállósodnak, úgy én kezdem a szabadságomat visszanyerni. Mert azért a szülőség együtt jár egyfajta, néha bizony szorongató felelősségérzéssel” – árulta el Gregor, hozzátéve: egy fokkal jobban zavarja, hogy nagyobbik fia 29 lesz a napokban, de persze szeretné, ha normális, önálló és független férfiakká válnának gyermekei. Abba pedig mára teljesen beletörődött, hogy nem született végül lánya.

    „Mégy így negyven-negyven pluszosan volt egy gondolat, hogy azt azért kipróbálnám, hogy milyen lehet egy kislánynak a haját fésülgetni, meg aztán nézni, ahogy nővé cseperedik.

    Ez nem adatott meg, de a lelkem mélyén viszont azt érzem, hogy én egy fiús anyuka vagyok.

     Nekem a fiaimmal nagyon erős a kapcsolódás. Nem tudom, hogy hogy lett volna, már nem fogjuk megtudni” – mesélte a színésznő.

  • szarvas

    A napokban ünnepelte 26. születésnapját Szarvas Andrea. A szépségkirálynőt a Reggeli műsorvezetői is felköszöntötték, akiknek elárulta, épp aznap érkezett meg hozzájuk új, párjával frissen belakott otthonuk legtöbb bútora, így egymásnak adták a kilincset a futárok.

    „Az a nap pakolással telt, viszont azon a hétvégén hazamentünk a családomhoz, onnan pedig elmentünk egy hotelbe pihenni egy másfél napot. Aztán jönni kellett haza, mert még nincs minden meg, jönnek ezt szerelni, azt szerelni, otthon kell lennie valakinek, hogy beengedje őket” – magyarázta a költözés részleteit, majd a családalapítás kérdésére tért rá.

    „Úgy vagyok vele, hogy én azt hittem, hogy ilyenkorra már lesz. 16 éves korom óta nekem ez az álmom, hogy családom legyen, úgyhogy ha úgy történne, akkor én lennék a világ legboldogabb embere. Ellene nem teszünk, majd ahogy alakul, nincs erőltetve, mert amúgy még ráérek, viszont mindenképp 30 alatt szeretnék” – árulta el a modell, hozzátéve: két gyermeket szeretne, többet már saját testvérei példájából kiindulva nem merné bevállalni.

    „Anyáékat látva három gyerek, az kemény, azt nem szeretném. Mondta anya, hogy hát Andi, kösd fel a gatyád.”

  • Gelencsér Tímea a Ripostnak adott interjút, melyben arról kérdezték, hogy mit jelent számára hazánk egyik legismertebb zenei fesztiválja, a Balaton Sound. A műsorvezető elárulta, hogy már tizenegy éve látogatja a magyar tenger partján rendezett eseményt. Mint kiderült, imádja a Balaton hangulatát, a fővárosban nem is jár el bulizni.

    Nem tudom megérteni, mi a jó abban, hogy miniszoknyában, magassarkúban elmenjen az ember szórakozni. Járok én is rendezvényekre, díjátadóka, gálákra, de az teljesen más. Magamtól sosem indulnék el a belvárosi éjszakába.

    Gelencsér szerint kizárólag fesztiválokon jó kiereszteni az év közbeni fáradalmakat, őt leginkább ez kapcsolja ki.

    Ilyenkor ez a pár nap tényleg csak rólam szól, hogy megadom magamnak a lehetőséget, hogy minőségi időt tölthessek a barátaimmal, élvezzük a jó időt, a szabadságot. Én alkoholt is csak alig iszom, 1-2 ital bőven elegendő, nincs szükségem többre. Szeretek ilyenkor táncolni, zenét hallgatni, nagyon szeretem a Soundot, jól érzem itt magam

    – fogalmazott a tévés, hozzátéve, valahogy neki a nyár és a vízpart kell ehhez az érzéshez. „Télen felvenni egy csinos kis ruhát és rá egy télikabátot, számomra elképzelhetetlen. Csak rendezvény vagy munka miatt szokott előfordulni, de hogy elmenjek este mulatni, olyan nincsen” – mondta.