Barbara, Borbála
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A szexet nem az alkoholfogyasztást az összes űrkutatásban érdekelt ország mindegyik szabályzata tiltja, mégis rendszeresen kerül alkohol a világűrbe. A jelenség annyira általános, hogy még egy könyv is született róla.

  A könyvben megszólaltatott űrhajós szerint 

  Kivágott könyvekben, dzsúz feliratú, előre kiürített műanyag italtartókban kerül fel a pia. Sőt volt olyan is, aki kifejezetten azért fogyókúrázott, hogy az űrruhájába rejtett üveggel együtt se legyen az engedélyezett maximális súlynál nehezebb.

  Külön érdekessége a történetnek, hogy a vodkájukra büszke oroszok még afelett is szemet hunynak, hogy űrhajósaik brandyt visznek magukkal, aminek az lehet az oka, hogy alacsony gravitációnál tompul az űrhajósok ízlelése.

  És az indok? Még a különlegesen felkészített űrhajósok is szeretnek lazítani egy-egy nehezebb nap után.

 • Billie Lourd és Carrie Fisher tizenöt éven át laktak közvetlenül egymás mellett, egészen addig, amíg a Star Wars színésznője 2016-ban elhunyt. Huszonnyolc éves lánya megörökölte tőle az ingatlanát, amit most újítanak fel.

  Két munkás azonban durván összerúgta a port a renoválás alatt, és egyikük (akit mellesleg korábban kirúgott a színésznő) puskát rántott. A férfi vitapartnerére célzott, majd a földre lőtt, és távozott a helyszínről. A TMZ forrásai szerint még nem tartóztatták le az illetőt, a rendőrség jelenleg is keresi.

  Lourd nem tartózkodott otthon a fegyver elsülésekor.