Fülöp, Evelin
EUR 392,40 Ft
USD 367,56 Ft
13 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyszer minden véget ér.

  GettyImages-1054532718
  Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

  A Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola hét év házasság után, április végén adta be a válókeresetet férjével, Joe Kinggel szemben "kibékíthetetlen ellentétek" miatt – derült ki az E! Newshoz eljuttatott dokumentumokból. 

  A dokumentumok szerint Accola januárban Nashville-be költözött, míg férje a Tennessee állambeli Brentwoodban maradt. A színésznő törvényes távoltartási végzést is benyújtott, amely korlátozza őt és Kinget bizonyos cselekedetekben, például abban, hogy zaklassák egymást, felmondják a meglévő biztosítási szerződéseket, és bármit megtegyenek a közös ingatlanukkal, ami miatt az kevesebb pénzt érhet.

  Accola és a 42 éves King 2014-ben kötötték össze az életüket. New Orleans-i esküvőjükön több színésztársa, köztük Nina Dobrev, Kat Graham, Michael Trevino és mások is jelen voltak. A pár 2016 januárjában üdvözölte első közös gyermeküket, 2020-ban pedig ismét átélhették ezt, megszületett ugyanis második gyermekük is.

 • Msituni mindössze három hónapos, és egy olyan ritka betegséggel született, aminek következtében a mellső két lába a rossz irányba hajlik, megnehezítve ezzel a sétálást.

  Annak érdekében, hogy teljes életet élhessen, a San Diego Zoo Safari Park lakója kapott egy speciális eszközt, ami segíti őt a mozgásban, amit 39 napig kellett hordania.