Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lisa Kudrow, a Jóbarátok színésznője a sokszínűség hiányával foglalkozott a népszerű szitkom kapcsán.

  Kudrow, aki Phoebe-t alakította a sorozatban, azután szólalt meg, hogy a társalkotó Marta Kauffman 4 millió dolláros adományt ígért egy afrikai és afroamerikai tanulmányi program megvalósításához, korábbi massachusettsi egyetemén. Az adományozás egyik oka az volt, hogy „kínosan érezte magát” amiatt, hogy nem sikerült sokszínűbb szereplőket megjelenítenie a Jóbarátokban.

  A forgatókönyveket is író Kauffman 1994-ben David Crane-nel közösen alkotta meg a világszerte több millió rajongót magáénak tudható sorozatot, amely hat barát történetét meséli el, akik az élet és a szerelem kihívásaival küzdenek meg New Yorkban. Amikor a széria diverzitásáról kérdezték a színésznőt, Lisa Kudrow azt nyilatkozta a Daily Beastnek, hogy az „az alkotók saját életének lenyomata”, amit „két olyan ember alkotott meg, akik a Brandeisre jártak, és a főiskola utáni életükről írtak”.

  Éppen ezért, Kudrow egy karakterközpontú vígjátékban nem látja a hiányát olyasvalaminek, ami akkor nem képezte az írók életének részét, amiből ihletet merítettek.

  Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mellett természetesen játszottak azért nem fehér szereplők is, Kauffman ennek ellenére zavarát fejezte ki amiatt, hogy 25 évvel ezelőtt nem tudta jobban, a sokszínűség tekintetében megalkotni a szereplőit.

  via (Ladbible)

 • A színész utalt arra, hogy a Gyilkos a házban lehet karriere utolsó állomása.

  Végéhez érkezett Steve Martin színészi karriere. Az örömapa és a Rózsaszín párduc filmek 76 éves sztárja nemrég arról beszélt, nem tervez több szerepet vállalni, kész visszalépni a rivaldafényből. Ennek értelmében valószínűleg utolsó színészi alakítását a jelenleg is futó, nálunk a Disney+–on elérhető Gyilkos a házban című sorozatban láthatjuk.

  „Amikor ez a televíziós műsor véget ér, nem fogok másikkal próbálkozni. Nem fogok más filmeket keresni. Nem akarok cameokat sem csinálni. Furcsa módon, azt hiszem, ez ennyi" – magyarázta a mozis legenda, aki azért hozzátette, felesége szerint nem fog tudni ilyen könnyen nyugdíjba vonulni, egy–egy nagyon izgalmas projektre ugyanis nehezen tud nemet mondani.

 • Todd Philips Jokere hatalmasat szólt 2019-ben, a rajongók pedig örömmel fogadták a hírt, hogy 2024-ben érkezik a második rész, természetesen Joaquin Phoenix főszereplésével.

  Az már jobban meglepett mindenkit, hogy Lady Gaga lesz Harley Quinn, illetve az új rész merőben más lesz, mint az elődje, ugyanis állítólag musicalt tervezek.

  A Variety információi szerint, a film musical részei inkább fognak hasonlítani a Csillag Születik című filmhez, amiben szintén Lady Gaga volt az egyik főszereplő Bradley Cooper mellett, mintsem az In the Heights (New York peremén) című, klasszikusabb zenésfilmhez.

  Egy biztos, a stúdió nagyon bízik a filmben, aminek költségvetését megtriplázták az elsőhöz képest, illetve Joaquin 20, míg Gaga 10 milliós gázsit tehet majd zsebre a film után.

 • Hajmásy Péter elmesélte, miért változtatták meg eredeti terveiket a baba nevét illetően.

  nadaianiko
  Fotó: Instagram / @nadai_aniko

  Kétség kívül fárasztó, de csodás három héten van túl Hajmásy Péter, akinek július közepén született meg első gyermeke. Nádai Anikó vőlegénye most az RTL Reggeli műsorában mesélt az apaságról és mindennapjaikról, ahol elárulta, hihetetlen szoros már most a műsorvezető nagyobbik fia, Patrik és kisöccse között a kötelék.

  „Alex akkor nem sír fürdetésnél, ha Patyika is ott van velünk, megnyugtatja” – kezdte az újdonsült apuka, hozzátéve: a baba nevéről is bátyja döntött, mivel párjával rájöttek, az eredetileg tervezett Péter Pál nem illik hozzá.

  „Mindig mondtam, hogy nem Petike nekem. Kérdeztük a Patrikot, hogy mi legyen a neve. Azt mondja Botond, nézünk Anival, nem rossz. Vagy Alex. Hoppá. Akkor legyen Alex −mesélte Hajmásy.

  „Nekem ők az elsők. Alex, Patyi és Ani a családom, és mindent értük teszek.”