Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A buli témája a giccs volt.

  Schobert Norbert és Rubint Réka az aktuális alakreform-táborukban egy farsangi partit rendeztek, amiről egy közös fotót is megosztott a házaspár Instagramon. Mint kiderült, a beöltözős bál idei témája a giccs volt, melynek megfelelően Schoberték és a táborozók egyaránt vicces jelmezekbe öltöztek.

  Hát, én Zanzibár-turistának akartam öltözni, de inkább öregedő Krokodil Dundee sikerült! Réka viszont nagyon raj lett!

  – írja posztjában a fitneszedző, aki nemrég egy nosztalgikus fotóval emlékezett meg arról, amikor felesége a legelső edzős videóját forgatta.

 • A karácsonyfát csak tegnap szedte le.

  Csak a minap búcsúzott el díszes karácsonyfájától, de már most hiányérzete van Sydney van den Bosch-nak. A Szerencsekerékszerencselánya ezt az Instagram-oldalán árulta el követőinek, akiknek egyúttal egy lapozható bejegyzésben engedett ritka betekintést az otthonába.

  A 2014-es Miss Earth Hungary győztese, aki nemrég azt is boldogan újságolta el követőinek, hogy szerelme, Benjamin megkérte a kezét, a jelek szerint a letisztult hangulatot árasztó és bézs színekben pompázó bútorokat és egyéb kiegészítőket, dekorációkat kedveli. Pár virággal és tavaszi kopogtatóval már felfrissítette otthonát.

  Örülök, hogy sikerült leszednem a karácsonyfánkat de őszintén szólva hiányzik ... olyan üres nélküle a lakás (remélem nem csak én érzek így). Közben igyekeztem beépíteni egy kis Valentin-napot, egy kis tavaszt a fészkünkbe, de még nem látom át, nem érzem az új dekorációk lehetőségét a tavaszra ... talán majd a húsvét újra megbolondítja az otthonunkat

  – jegyezte meg Sydney van den Bosch, akinek fotóit akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.

 • Szinte ragyogott.

  Immáron 30. alkalommal rendezték meg az Oscar-gála előszobájaként is emlegetett  SAG-gálát (Screen Actors Guild Awards), amely a 2023-as év legjobb filmes és televíziós alakításait értékelte. Idén azOppenheimertarolt , ám a díjak mellett a legnagyobb hangsúly szokás szerint a vörös szőnyeges bevonuláson és a ruhákon volt. Jennifer Aniston például nagy meglepetést okozott, amikor megjelent, de ha ide kattint, megtekintheti az esemény legjobban öltözött hollywoodi hírességeit.

  Jóbarátok című sorozat sztárja azzal hívta fel magára a figyelmet a neves eseményen, hogy nem egy, már védjegyévé vált fekete szettben, hanem egy ezüstösen csillogó Celine estélyiben ment. A spagettipántos, combnál felsliccelt ruhával nagy sikert aratott, s még egy díjat is átadhatott.

  Az 55 éves színésznő Bradley Cooperrel konferálta fel az életműdíjat, amelyet Barbra Streisand kapott. Ennek kapcsán Aniston érdekességképpen elmondta: egy szilveszteri éjjelen meg is csókolhatta éjfélkor a színész-énekesnőt.

  (via Page Six)

 • Nagyon ért a szórakoztatáshoz.

  Rendesen felbolygatta a TikTok állóvizét a minap egy felvétel, amelyben fény derül ifj. Schobert Norbert egyik rejtett tehetségére. A Farm VIP korábbi győztesét az édesapja, Schobert Norbert örökítette meg, amint egy farsangi bulin az éneklésével szórakoztatta a vendégeket, akik a dal végére egészen úgy viselkedtek, mintha egy koncerten lettek volna: többen videózták Sztárboxban is szerencsét próbáló fiatalembert, míg mások táncra perdültek mellette.

  Gratulálok, fiam! Főleg, hogy nem ezzel foglalkozol

  – üzente fiának a fitneszguru a Gyöngyösön tartott Alakreform farsangi bált követően.

  Mint ismert, ifj. Schobert Norbi azt eddig sem titkolta, hogy szereti a zenét: korábban a TV2 Hal a tortán című műsorában extra produkcióként énekelt a nővérével, Schobert Larával, akinek a hangja egyébként az Álarcos énekesben is felcsendült.