Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hírt megosztotta benti párjával is, majd úgy döntött, állapotosan is folytatja a játékot.

  Képernyőfotó 2024-07-21 - 14.08.02.png
  Fotó: RTL

  A ValóVilág magyarországi története során példátlan esemény történt: most először esett teherbe a műsoridő alatt egy játékos, VV Reni. A jelenleg is futó 12. évad szereplője a beköltözés után szinte rögtön új partnerre lelt VV Geri személyében, a fiatalok pedig hamarosan szülői örömök elé nézhetnek, mint kiderült ugyanis, a 22 éves lány gyermeket vár.

  Reni rosszulléteit indokló sejtése mostanra bizonyosságot nyert, a szereplő állapotát vérvizsgálat igazolta. A hírt villabeli kedvesével, VV Gerivel is megosztotta, majd ezt követően Reni úgy döntött, saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében is folytatja a műsort.

  Az RTL kiemelte, a műsor készítői az egészségügyi teammel együtt kiemelt figyelmet fordítanak a várandós játékos egészségügyi állapotára, akinek bármikor lehetősége van egészségügyi és pszichológiai segítséget igénybe venni.  

  Sandbox Miniapp

 • Régen lányos apaként el tudta volna képzelni magát, ma már tudja, nem szeretne gyereket.

  ByeAlex fontos dologra döbbent rá a közelmúltban: nem szeretne gyermeket vállalni. Az énekes erről a SopronFesten mesélt, felidézve, régen lányos apukaként el tudta volna magát képzelni, de már megváltozott a véleménye.

  „Rájöttem, hogy nem vágyom családra. Az, hogy azt mondtam, hogy el tudok képzelni gyerekeket, még abban az időszakban lehetett, amikor azt gondoltam, hogy az a helyes, ha elfogadom azt, hogy kell gyerek, mert minden nő olyan férfire vágyik, akinek bejön az, hogy gyerek, meg család” – kezdte az X-Faktor korábbi mentora, hozzátéve: a gyerekvállalás olyan, amit vagy tökéletesen lehet csinálni, vagy sehogy, ő pedig úgy érzi, utóbbiba kevesebb a kockázat. Még ha ez azzal is járt, hogy több kapcsolata is emiatt ért véget. 

  És akkor még nem tudtam, hogy miért van ez, de valójában azért, mert én nem érzem ezt a dolgot. Az egyik utóbbi kapcsolatom is ilyen volt, hogy a gyerek volt az egyik kardinális kérdés, és akkor mindig mondtam, hogy jó, persze szeretnék én is, hogyne, jó lenne egy lány gyerek, mert imádnám, hogyha kislányom lenne, de valójában nem imádnám. Szerintem nem vagyok erre alkalmas, sőt teljesen alkalmatlan vagyok.

  Az idén 40 éves énekes jelenleg boldog modell párja, Benjamina mellett, nemrég pedig egy kiscicát is örökbe fogadtak. Ennek ellenére félelmetes érzésnek tartja, hogy olyan sokáig kell gondoskodnia valamiről. 

  „Nagyon szeretem a macskákat, de már az első este azt gondoltam, hogy minek hoztam ezt a macskát, mert most mi lesz, itt lesz örökre velünk? És épp ma kérdeztem Jaminát, hogy te el tudod képzelni, hogy mondjuk 40 éves leszel, amikor ez a macska meghal? Amire ő mondta, hogy el, és ha olyan sokáig velünk lesz a cica, az csodálatos. Én pedig azt gondolom, hogy ez szörnyű, számomra ez ijesztő.”

  (24.hu)

 • Szívesen kialakítanának Magyarország mellett egy másik európai bázist is.

  Ördög Nóra és családja imádnak utazni, férjével és gyermekeikkel már valamennyi kontinensen megfordultak már.

  Épp ezért nem meglepő, hogy a műsorvezető nemrég arról beszélt, eljátszottak már  a gondolattal, hogy Magyarország mellett legyen egy külföldi bázisuk is, ahová bármikor elszökhetnek – erre a nyilatkozatra kérdezett most rá a tévésnél a femcafé a friss interjújában.

  „Én azért szeretem kimondani az ilyen távlati terveimet, vágyaimat, és egy interjúban valóban elhangzott, hogy nagyon jó lenne egy másik országban esetleg, de Európán belül maradva kialakítani egy bázist, mert valahogy azt érzem, hogy ha ezek így kimondódnak, ezek a vágyálmok, akkor előbb-utóbb mi magunk is közelebb kerülünk ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk” – kezdte a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: 

  „Még nincs semmi konkrétum egyébként, ez csak egy érzés, ez csak egy következő távlati terv. De azzal, hogy ezt sokszor elmondom és elkezdtem beleültetni az emberek fejébe, remélem, hogy közel tudok hozzá kerülni."

 • A vízszámlája már kevésbé volt vicces.

  Már-már saját mentális egészségét kérdőjelezte meg egy amerikai férfi, Jacob James, miután rendszeresen arra ért haza, hogy garázsában folyik a csap. Pedig biztos volt benne, hogy mindig elzárta azt, így a sokadik hasonló alkalom után a 32 éves James úgy döntött, utána jár a rejtélynek, és térfigyelő kamerát szereltetett fel a szóban forgó mosdó fölé.

  Ennek hála kiderült, nem egy vízpazarolásra specializálódott szellem, vagy a Reszkessetek, betörők! tolvajpárosa hagyta nyitva azt, hanem kutyája, Neylond a tettes. Az angol véreb titokban megtanulta kinyitni a csapot, gazdája távollétében pedig kiszolgálta magát friss vízzel – csakhogy a trükk második fele, a csap elzárása már nem ment neki, így több mint 100 dolláros, azaz mintegy 36 ezer forintos számlát hozott össze gazdájának. A csap azóta leszerlésre került, Neylond pedig a róla készült felvételeknek hála az internet kedvencévé vált.

  (yahoo)