Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hosszú fehér esküvői ruhában fotózták le a minap New Yorkban Selena Gomezt, aki az utóbbi időkben Hailey Bieber ellene indított hadjárata, valamint friss Instagram-rekordja miatt került be a hírekbe.

  Még mielőtt megijednének a rajongók, nem, nem ment titokban férjhez az énekesnő, aki korábban az őt Drew Taggarttal, a The Chainsmokers egyik tagjával összeboronáló szóbeszédet is tagadta, mindössze gőzerővel zajlik sikersorozata, a Gyilkos a házban forgatása. Ennek apropóján bújt hát a mesés estélyibe Gomez, aki a kommentelők szerint nagyon megérdemli már, hogy ne csak a karaktere, de ő is oltár elé álljon végre. A fotókon feltűnik egyébként a széria két másik sztárja, Martin Short és Steve Martin is.

  A színésznő korábban arról beszélt, nagyon szeretne már férjhez menni, családot és gyermeket, magánéletét pedig az első adandó alkalommal a karrierje elé helyezné, ha erről kéne döntenie.

 • Hugh Grant nagyot megy mostanában, az Oscar-gálán komolyabb izgalmat váltott ki unott interjúja, mint maga a díjátadó, és arannyal írta be a nevét a kiállhatatlan sztárok nagykönyvébe. Van azonban, aki éppen emiatt rajong érte, és az sem zavarja, ha őt veszi célkeresztbe.

  Drew Barrymore a talk show-jában kelt a védelmére, mondván, Grant már csak ilyen sajátos módon fejezi ki, ha kedvel valakit. „Azt várod, hogy a sármos filmsztár jön veled szembe, de csak egy mogorva Grant jut neked, és észre sem veszed, hogy teljesen belezúgtál a mogorva Grantbe. Amikor ilyeneket mond, csak viccel, nem akar megbántani” – mondta a színésznő, aki 2007-ben együtt szerepelt a brit sztárral a Zene és szöveg című filmben.

  Grantben mély nyomokat hagyott a közös munka, éppen múlt héten emlegette fel a Wirednek, hogy azóta is képtelen kiverni a fejéből Barrymore iszonytató énekhangját.

  Ismerek kutyákat, akiknek az ugatása is jobb

  – hozta fel az érzékletes példát Grant, de még ezzel sem sikerült kiakasztania a színésznőt, aki válaszul ezt a dalt küldte neki és mindenkinek, aki szereti:

 • SWNS MONKEY PUPPY 05
  Fotó: Newslions Media / SWNS

  Furcsa videó terjed a neten, amelyen az látható, ahogy egy majom éppen elrabol otthonából egy kiskutyát. A felvételeken jól látszik, ahogy a majom felkapja a kis testű állatot egy épület erkélyéről, majd a karjában kiviszi a tetőre. A tömeg lentről csodálkozik rá az esetre, miközben egy ponton a majom két épület közé ugrik tehetetlen foglyával, mielőtt eltűnne a bámészkodók tekintete elől.

  Az indiai Dzsaipurban található Parkota helyi lakosai szerint a városban élő majmok lassan tényleges veszélyt jelentenek már. Megdöbbentő módon a környékbeli majmok arról híresek, hogy bosszúból ellopják a kutyák kölykeit saját életterük folyamatos csökkenése miatt.

 • Teljesen lefagyott a műsorvezető a hír hallatán, rögtön eszébe is jutott, lehet, mégsem csak két gyermeke van.

  Sikerült alaposan meglepnie Majkát a Zsákbamacska egyik legutóbbi játékosának, a 21 éves Annának. A lány először csak annyit lengetett be, ő is ózdi, akárcsak a műsorvezető, majd hamar kiderült, ennél is több közös pont van a múltjukban.

  „Édesanyám élt Ózdon, vele jártál bulizni egyébként. Ti egy korosztály vagytok” – kezdte a fiatal, Majka pedig azon kezdett el viccelődni, micsoda nagy csavar lenne, ha kiderülne, valójában Anna az ő lánya.

  Mekkora nagy műsor lenne, hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk.

  Hamar kiderült, nem is olyan lehetetlen forgatókönyvet vázolt a rapper, a játékos ugyanis Pápai Joci kérdésére elárulta, több is volt anno édesanyja és Majka közt:

  „Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte” – mesélte a fiatal, a műsorvezető pedig teljesen padlót fogott a friss információk hallatán.