Ivett, Frida
6 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Akkora az aszály Mexikó középső részén, hogy negyven év után újra láthatóvá vált egy 19. században épített templom, amely az elmúlt évtizedekben egy tó mélyén pihent. A Szűz Doloróza templomát a közeli El Zangarro településsel együtt még 1979-ben, a Purísima gát építésekor

  borította el a víz.

  Mexikó területének 70 százalékán küzdenek aszállyal, idén csak áprilisban hullott először némi csapadék. A folyók alacsony vízszintje miatt az ország vízerőművei 50 százalékos kapacitással működnek, ennek köszönhető a Szűz Doloróza-templom visszatérése is:

 • GettyImages-1135415878
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Victoria Beckham egy podcastben emlékezett meg arról, mit mondott neki Beyoncé, amikor pár éve először találkoztak.

  Pár éve találkoztam Beyoncé-vel, és azt mondta nekem, »a Spice Girls inspirált abban, hogy mit akarok csinálni, amit most is csinálok, és büszkévé tesz, hogy lány vagyok, és az vagyok, aki

  – árulta el az egykori Posh Spice. Érthető módon büszke volt erre a pillanatra, mert hozzátette:

  Ha egy  ekkora ikon és ennyire erős nő, mint Beyoncé azt mondja, hogy a Spice Girls inspirálta, azt hiszem, az már valami. 

  Victoria Beckham egyébként zeneileg nem sok mindent tett hozzá a lánycsapathoz, inkább csak csinosságával emelte a formáció fényét, a reunionból sem vette ki a részét. Azóta már átnyergelt divat világába, amiben viszont, mint kiderült, lényegesen tehetségesebb.

  (via: Just Jared)

 • Május 14-én érkezik a Netflix új, ötrészes minisorozata. A sztori középpontjában Roy Halston Frowick felemelkedése és bukása áll. A főszerepben Ewan McGregort láthatjuk.

  Halston az Egyesült Államok első ikonikus divattervezője volt a 70-es években. Pályafutásának hajnalán Jackie Kennedy csinos kis kalapjai kerültek ki a keze alól, majd olyan neves sztároknak tervezett, mint Liza Minelli, Lauren Bacall, Raquel Welch.

  Hogy az ígéretes karrier hogyan tört kerékbe, arról szól a streamingszolgáltató új minisorozata. Már csak a ruhák és az enteriőrök miatt is érdemes megnézni, jó kis időutazással kecsegtet a szetting.

 • GettyImages-883247702
  Fotó: ullstein bild / Getty Images Hungary

  Az ausztrál Chris Blowes 2015-ben veszítette el a lábát, amikor szörfözés közben egy nagy fehér cápa támadta meg. A 32 éves férfi azóta sem hagyott fel szenvedélyével, műlábával pattan deszkára, hogy meglovagolja a hullámokat, és könyvet is írt megpróbáltatásairól. 

  Blowes természetesnek vette, hogy megtarthatja a rá támadó cápa fogát, amelyik a beletört a deszkájába, az ausztrál törvények azonban ezt nem engedik meg, sőt 

  két év börtönnel büntetik.

  A férfi ebbe nem nyugodott bele, pert indított, és  a bíróság hat év után végül a javára ítélt. Facebook-oldalán most büszkén posztolta a trófeát, amelynek immár jogszerű tulajdonosa: