Zsófia
17 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kultikus Bridget Jones-filmek főszereplője, Renée Zellweger nagyon szerelmes.

  A színésznő és párja alig egy hónapja vállalták fel kapcsolatukat a brit műsorvezetővel, Ant Ansteaddel. Akkoriban már a lesifotósok elől sem rejtőzködtek, sőt, a férfi karjaiba kapta Renée-t, akivel vad csókcsatába kezdtek a kamerák előtt.

  Kapcsolatuk szépen alakul, amit egy tegnap megosztott fekete-fehér szelfi is bizonyít, Anstead Instagram-oldalán. Reméljük, hogy ahogy Bridget Jones, úgy Renée Zellweger is megtalálta végre a a boldogságot.

 • Nem éppen erre számított.

  Képernyőfotó 2021-09-17 - 12.07.37.png
  Fotó: @mollyfenton / tiktok

  Molly Fenton még szeptember 2-án a portsmouthi otthonához közeli Eastney strandon sétáltatta a kutyáját, majd szabadon is engedte őt, hogy nyugodtan futkározhasson. Ekkor talán még ő sem gondolta, hogy négylábúja hamarosan egy igazán megdöbbentő zsákmánnyal fog visszatérni hozzá Doug, a fekete cocker spániel azonban nem kis meglepetést okozott gazdájának. 

  Épp csak a reggeli sétánkon voltunk, a házunk melletti tengerpartra szoktunk lemenni. Össze vissza futkározott, szokásosan elfoglalta magát, egyszer csak azonban láttam, hogy jön felém egy "bottal" a szájában.

  — emlékezett vissza a 28 éves nő. 

  Nem szóltam rá, hagytam, hadd szórakozzon vele, egyszer csak azonban feltűnt, hogy furán mozog az a "bot" Doug szájában. Először azt hittem, hogy egy elpusztult állattal szórakozik, szóval azonnal rákiabáltam, hogy dobja ki, ami a szájába van, ő pedig készségesen odajött hozzám és a lábam elé rakta amivel korábban játszott. 

  — folytatta Fenton, akinek ekkor esett le, hogy házi kedvence végig egy eldobott dildóval játszott, melynek egy hatalmas tapadókorong is volt az alján. Elmondása szerint ezek után hihetetlen nevetésbe tört ki, ugyanis hihetetlen abszurdnak gondolta a szituációt, minden ugyanis reggel fél nyolckor történt. Az, hogy a szexjáték hogyan került a tengerpartra valószínűleg soha nem derül ki, Fenton azonban biztosra ment és egy ürülékes zacskóba helyezve kidobta azt a legközelebbi kukába, ezzel is megmentve a többi négylábút és gazdáikat.

  (Forrás: Mirror)

 • Új csúcstartó van a szuperhősök között! Rekordösszegnek számító 3,6 millió dollárt, vagyis egymilliárd forintnál is többet fizetett valaki a Heritage aukciós ház szeptember 8-a és 12-e között tartott képregény–árverésén az Amazing Fantasy sorozat tizenötödik számáért, írja a Hollywood Reporter.

  A Stan Lee és Steve Ditko által megalkotott sorozat 1961-ben indult a Marvel Comics kiadásában, még Amazing Adventures címmel. A kiadó a sorozat befejezése előtt, a 15. számmal változtatott címet. De nem csak ezért különleges a kiadás, hanem azért is, mert ebben tűnt fel először Peter Parker, vagyis Pókember. Stan Lee kísérleti szuperhősnek szánta a kamaszt, aki szakítva az addigi hagyományokkal, nem tapasztalt hős társaként, hanem önálló jótevőként tűnt fel. Pókember karaktere egyből hatalmas siker lett, a Marvel ezért indította el önálló szériáját 1963-ban The Amazing Spider-Man címen. Pókember sikere azóta is töretlen, a Marvel legnépszerűbb karakteréről van szó.

  Az Amazing Fantasy 15. száma egyfajta Szent Grálnak számít a képregény-történelemben, melyet rajongói szavazást követően újra is nyomtak a 100 Greatest Marvels of All Time kiadványban. Az Amazing Fantasy „szinte új állapotú” tizenötös kötete 2004 januárjában 122 ezer dollártért kelt el, amely akkor rekordnak számított. Azóta felpörgött a képregénypiac, 2020 márciusában 795 ezer dollárért adtak el egy CGC 9,4-es értékkel bíró Amazing Fantasy tizenötös kötetet, de a csúcstartó idáig a Supermant bemutató Action Comics első, 1938-as kiadásának egy füzete volt, mely 3,25 millió dollárt ért idén egy gyűjtőnek privát tranzakció során.

  A Pókembert bemutató kötetet 9,6-os állapotra értékelték a CGC (Certified Guaranty Company, egy független és pártatlan képregény-besorolási szolgáltatás) állapotbecslésén, mellyel egy lett azon négy kópia közül, melyekről tudnak, hogy újszerű állapotban fennmaradtak. A sorozat olyan kötetéről nem tudni, ami 9,8-as értékelést ért volna el a CGC-től.

  Az Amazing Fantasy tizenhatodik számára egészen 1995-ig kellett várni, a Marvel szerkesztője ekkor látta úgy, hogy be kell foltozni a lyukakat a sztoriban, melyek Pókember bemutatása és első saját kalandja között maradtak. A történetet három szám kiadásával tette egésszé a Marvel.

 • Alig néhány hónap alatt, a szemünk láttára alakult át teljesen Kasza Tibor külseje.

  A műsorvezető már korábban is többször posztolt előtte-utána fotókat magáról, annyira büszke a végeredményre, de ez a mostani az összes eddigit felülmúlja. Ezúttal nincs előtte, csak utána kép és egy szinte felismerhetetlen Kasza Tibi.

  Ön szerint biztos, hogy Kasza Tibi van a képen?