Koronavírus adatok

2021. dec. 06.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2021 kétségtelenül a TikTok éve volt. Milliók görgették az appot, hogy kedvenc videósaik legújabb őrültségét nézzék, legyen az tánc vagy tátogás, esetleg valami ténylegesen eredeti ötlet.

  Image from iOS (7)
  Fotó: TikTok

  Az Indy100 összeszedte a 2021 legnézettebb TikTok videósai, mutatjuk a listát:

  10. Sam Dracott Farrier (104, 3 millió néző)

  Farrier Sam Dracott mindössze két hónap alatt szerzett magának milliós követőtábort, köszönhetően a különleges ASMR videói miatt, ahol lovakkal foglalkozik. A videó, ami végül híressé tette egy patacseréről szól.

  9. Jeremy Lynch (113,9 millió néző)

  Ez a Pókemberes videó repítette a TikTok élére Jeremyt, amiben eljátssza a fiatalkori önmagát, aki a 2002-es MARVEL-film hatására kipróbálja, vajon neki is szuperképessége lesznek-e, ha megcsípi egy pók.

  @jeremylynch

  Wait for the end... 😂🕷🕸 @mateuspain #spiderman

  ♬ original sound - OrenSalman

  8. Newuk001 (113,1 millió néző)

  A tiktokker egy gumipapucsra helyezett telefonnal készített lenyűgöző felvételeket az égboltról, ami óriási siker lett. Néha elég ennyi is ahhoz, hogy befusson valaki.

  7. Tilly Ramsay (120,3 millió néző)

  A sztárséf, Gordon Ramsay lánya akkor lett igazán népszerű a platformon, miután egy kihívás során elárulta, inkább az apja nyomdokait követi, mintsem édesanyjához hasonlóan írói pályára lépjen.

  @tillyramsay

  Guess who’s cooking I prefer 😳🤫 @gordonramsayofficial #fyp

  ♬ the real sorority check - elizabeth the first

  6. Jonosean (141, 6 millió)

  Jono Sean hihetetlen kézügyességgel, sebészeti pontossággal képes az utakon lévő jelzések lefestésére.

  5. Baby Frogs (141,6 millió néző)

  Ez a tiktokker magát csak „őrült állatbarátként” jellemzi magát. Hannah videóival kíséri végig békáinak fejlődését, a végére pedig kész hadsereget tudhat magának.

  @.baby.frogs

  Wait for the end... it’s not a threat... i promise. Or is it? 😊 #frogarmy #tadpoles #pool #nature #fyp

  ♬ original sound - Baby Frogs

  4. FatCapSprays (143, 2 millió néző)

  Igen komoly tehetséggel áldotta meg a sors ezt a videóst, aki a Flinstone család dinoszauruszának graffitijével szerzett magának jelentős nézettséget.

  @fatcapsprays

  I wonder how many of you can name this Dinosaur? 🦕 #streetart #oddlysatisfying #asmr #artwork #neon

  ♬ original sound - Fat Cap Sprays

  3. The Pool Guy (145, 7 millió)

  Az ASMR videókkal bármit el lehet adni TikTokon, erre bizonyíték a medencéket tisztító figura is, akinek valódi neve Miles Laflin. A videókban azt látni, ahogy a zöldes vizet gyönyörű kékké varázsolja.

  2. Mesha Moinirad (171 millió néző)

  A Mr. Colitis Crohns néven ismert tiktokker közel 3 millió követőt gyűjtött azzal a videójával, amin megmutatja, hogyan cseréli ki a sztómazsákját.

  @mr.colitiscrohns

  A bag is nothing to be ashamed of 💫

  ♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

  1. Mia macska (184,9 millió néző)

  Az első helyezett  azt mutatja, hogy a macskák még mindig uralják az internetet. Mia, a cuki fehér macska rendkívül okos, ráadásul megnyerte az emberek szívét felemás szemeivel is.

 • Kuttiyamma, a dél-indiai Kerala államban élő 104 éves asszony mindig is iskolába szeretett volna járni, de 16 éves korában férjhez adták.

  Így végül a gyerekek és a háztartás vezetése mellett ez a vágya sosem teljesülhetett.

  FD9w2acVQAIXP3V
  Fotó: V. Sivankutty / Twitter

  Egészen mostanáig.

  A nagymama ugyanis egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy itt az ideje megtanulnia írni és olvasni, amiben először unokái segítségét kérte, de ők többnyire angol nyelvű könyveket olvastak, amiket sajnos nem értett.

  Ezután jött a lehetőség, hogy részt vegyen egy, a kormány által támogatott írástudási programban, ahol olyan jól halad, hogy nemrég 100-ból 89 pontot ért el egy írásteszten.

  A nagymamának még a testvérei sem jártak iskolába, így ő lett az első közülük, aki megtanult írni és olvasni, ezzel pedig azt is bebizonyította, hogy sosem késő elsajátítani egy új képességet.

  (Forrás: BBC)

 • Különleges módját választotta a Zenit Szentpétervár csapata annak, hogy felhívják a figyelmet a négylábúak örökbefogadásának fontosságára.

  Néhány nappal ezelőtt ugyanis az orosz csapat minden egyes játékosa a helyi menhelyekről származó, imádnivaló kutyák kíséretében lépett pályára az FC Rosztov elleni mérkőzésük előtt.

  A kutyák láthatóan élvezték a Gazprom Aréna légkörét, remélhetőleg pedig sokan otthonra leltek közülük.

 • Ismét sikerült lencsevégre kapni valakit, ahogy az edzőteremben kukkol.

  kukker
  Fotó: TikTok

  Nem először hallani arról, hogy fura alakok járnak azért edzőterembe, hogy ott videózzanak le edzés közben nőket. Hasonló sztoriról már az Index is beszámolt.

  Ezúttal is egy TikTokon felbukkant videó buktatta le a kukkolót, aki Heidi Aragon tiktokkert pásztázta a tekintetével. A hölgy, aki rendszeresen készít magáról videókat az edzőteremben, először igyekezett ignorálni a kéretlen nézőt, majd oda hívta a férjét, hátha az elriasztja az illetőt, aki kitartóan legeltette tekintetét Heidin.

  Egy ponton a tiktokker megunta, majd visszabámult rá, később pedig oda is ment, hogy megkérje, fejezze ezt be, mert kényelmetlenül érzi magát tőle.

  Persze a férfi tagadta, hogy bármi ilyesmiről szó lenne, mondván ő csak nézelődik, azonban gyorsan elfehéredett, amikor megtudta, hogy látszik mit csinál a videón, amit Heidi készített.