Márta, Flóra
20 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tudjuk, milyen fájdalmas tud lenni, de megnyugodhat, mi nem verjük át.

  giphy (2).gif
  Fotó: giphy.com

  Július 27-én hatalmas mérföldkőhöz ért Rick Astley 1987-es slágere, a Never Gonna Give You Up — az elmúlt években fájdalmas mémek forrásává alakult dal ugyanis elérte az egymilliárdos megtekintést a YouTube felületén.

  Aki esetleg nem tudná, mi a rickrollozás, mely az internetes korszak egyik, ha nem a leghíresebb mémje, itt egy gyorstalpaló:

  A rickrollozás lényege, hogy valaki kap egy linket, megnyitja, és egyáltalán nem azzal találkozik, amire a link alapján számít, hanem Rick Astley Never Gonna Give You Up című slágerével.

  A kezdeti időkben ráadásul mindenféle kellemetlenül hangos és leállíthatatlan módokon oldották meg mindezt. Nemrégiben egyébként arról írtunk, hogy Redditen egy felhasználónak sikerült a lehetetlen, hiszen rickrollozta Rick Astleyt, amit maga az énekes is elismert. 

  Ide kattintva pedig megnézheti a Bosszúállók legújabb részének előzetesét.

 • A 18 évadon át futó mítoszrombolós sorozatban elkészített cuccokat és még Bustert, a próbababát is meg lehet majd vásárolni egy különleges aukción.

  Ez lesz az első alkalom, hogy az Állítólag forgatásán használt dolgokat árverésre bocsátják. A befolyó összegből a sorozat 2020-ban elhunyt műsorvezetője, Grant Imahara emlékét megőrző nonprofit alapítványt támogatják majd.

  Az online aukcióra már lehet regisztrálni, az ajánlatokat pedig augusztus 20-tól szeptember 1-ig lehet a filmes kellékek aukcióra bocsátásával foglalkozó angol-amerikai Prop Store oldalán leadni. Az aukció során megszerezhető lesz a sorozatban robbanószerrel készített festmény, a nyílvesszőket lövő fa gépfegyver, a cápanapra készített robot cápa vagy épp a TNT doboz is. De ha valaki szeretne egyet a tesztekhez használt manöken babából, Busterből, az is kinyithatja a pénztárcáját.

  chrome-capture (11)
  Fotó: imdb.com

  A győztes licitálók számára a show házigazdája, Adam Savage aláírja majd a tárgyakat, illetve exkluzív videókat is forgattak vele, melyben elmagyarázza a cuccok jelentőségét és nosztalgiázik kicsit a forgatási napokról, melyeken használták őket. A licit apropójából készült Savage főszereplésével egy videó is, melyben a robot cápát mutatja be részletesebben:

  Az aukcióból befolyó összeget a Grant Imahara STEAM alapítvány kapja, mely Imahara édesanyja vezetésével mentorprogramokat és ösztöndíjakat biztosít rászoruló diákok számára.

 • Egy korszak ért véget.

  Több mint 17 év után az angliai ITV nem tervez újabb évadot indítani a legendássá, és hazánkban is kifejezetten népszerűvé vált X-Factor tehetségkutatóból. A műsornak köszönhetően olyan bandákat ismerhetett meg a világ, mint például a One Direction vagy a Little Mix, de Olly Murs és Leone Lewis szólókarrierje is igen szépen alakult.

  Az utolsó évad 2018-ban ért véget Dalton Harris győzelmével, Simon Cowell, a műsor producere és egyben zsűritagja szerint pedig még legalább öt évig pihentetik az X-Factort, hiszen úgy véli, mostanra elvesztette a varázsát.

  A hazai évadok miatt azonban egy percig sem kell aggódni, 

  az RTL Klub ugyanis nemrégiben fejezte be a jubileumi, 10. évad válogatójának és táborának a forgatását, így csak napok kérdésre, hogy mikor jelenti be a csatorna a legújabb X-Faktor premierdátumát. 

  (Forrás: The Sun)

 • návaianikó.png
  Fotó: youtube / hellohollywood

  A nagy botrány apropóján itt egy olyan beszélgetés, amit csakis és kizárólag Návai Anikó követhet el. Megvan benne minden kötelező elem:

  • a magyar vonatkozású ajándék,
  • a belsős poénok,
  • a kedveskedő baráti hangnem,
  • a magánéleti bájcsevej. 

  Jó szórakozást hozzá!