Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Néhányan már az énekesnő mentális egészségéért aggódnak.

  Doja Cat egészen különös sminkben érkezett meg a minap a Monot divatház párizsi bemutatójára: fehérre és kékre festették az egész arcát, szájára pedig vörözs rúzst kapott. Az énekesnő (vagy sminkese) insipirációja egyelőre nem ismert pontosan, de a róla készült fotókra eléggé rácsodálkoztak az internetezők is, akik közül a legtöbben azt találgatták, Csillagok háborúja vagy Avatar karakterre hasonlít–e jobban, míg másoknak Az ötödik elem című film ugrott be Doja arcát látva.

  „A férfi a második képen pont úgy bámulja őt, ahogy mi most mind” –viccelődött az egyik kommentelő, többen azonban inkább aggodalmas hangvételű hozzászólásokat írtak. A popsztár nemrég leborotvált a haját és a szemöldökét is, így attól tartanak, mentális problémákkal küszködhet, vagy legalábbis nagyon nehéz időszakon megy most keresztül.

 • A pár költözés előtt áll.

  Hatalmas otthonkeresési projektbe kezdett Harry herceg és Meghan Markle. A pár azért szeretne költözni, mert régi házuk már „nem megfelelő számukra”.

  Konkrét terveik is vannak új lakóhelyüket illetően: szeretnének Kaliforniában maradni, azon belül is Montecito városától nem messze egy privát, farmszerű lakóövezetet néztek ki maguknak, ami egyébként elég közel van első amerikai otthonukhoz. A Hope Ranch nemcsak golfpályával és teniszpályával rendelkezik, de egyben egy countryklub is, ahol még piknikezőövezet és kiépített lovas útvonal is van. A gyönyörű környéken lévő otthonok ára a Page Six információi szerint elérheti a 22 millió dollárt (9,5 milliárd forint) is, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Harryék meg is vették-e már ott új házukat, vagy keresgélnek még.GettyImages-892957114

  GettyImages-892957114
  Fotó: George Rose / Getty Images
 • Ezzel egyébként a modell rengeteg rajongója is egyetért.

  Hihetetlen formában van Palvin Barbara, aki ezt legutóbbi Instagram-fotóin is bebizonyította. A világhírű topmodell egy képsorozatot osztott meg magáról, amin egy szerinte Spinédzserek-hangulatú, kockás mintájú top-miniszoknya szettet visel. Az összeállítás olyan remekül állt neki, hogy azt még párja, Dylan Sprouse sem hagyhatta szó nélkül:

  „Őrületes” – írta kommentben a színész, akivel egyébként még több ezer rajongó egyetértett.

 • A képeken Adam Higginson látható átalakulása előtt és után. A férfinak azt mondták kezelőorvosai, hogy már csak három hónapja van hátra, nem éri meg a 30-at sem, és ennek hatására drasztikus változtatásokra szánta el magát. Adam több mint 100 kilót lefogyott, majd kilépett mérgező párkapcsolatából, és újra megtalálta a szerelmet, miután egy kutyasétáltatás alkalmával összefutott új párjával. A harmincéves brit férfi 190 kilónál akasztotta meg a mérleget, és küzdött, hogy beleférjen egy 6XL-es méretbe, miután felszedte magára a kilókat, amikor szeretett nagymamája 2019 májusában elhunyt. Adam változtatás iránti elszántsága viszont meghozta a kívánt eredményt. Az átalakulása utáni képeket itt tekintheti meg: