Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ákos nem szeret mosogatni.

  ákos
  Fotó: RTL

  A nézők ismét szavaztak, aminek VV Ákos annyira nem örült a ValóVilág 11 legutóbbi adásában.

  A játékosnak ugyanis az lett a feladata, hogy a közös ebéd után mosogasson el, Ákos pedig úgy érzi, hogy a nézők direkt neki adják az ilyen kellemetlen feladatokat, hogy szenvedni lássák.

 • Az ördög Pradát visel 41 éves sztárja leopárdmintás ruhában jelent meg a Párizsi Divathéten, ahol mindenki fejét sikerült elcsavarnia.

  A java azonban csak ezután jött, ugyanis a Valentino Haute Couture show után tartott afterpartin Hathaway annyira belemerült a táncba, hogy lehetetlenség volt nem őt nézni mindenkinek.

  A videó elég hamar elterjedt, mindenki oda-vissza van a jelenetért, csak egyet sajnálnak, hogy valaki pont eltakarja Hathawayt a kamera elől.

 • A Trónok harca két sztárja nagyon jó barátok az életben is.

  jason
  Fotó: Instagram

  Jason Momoa, aki Khal Drogot alakította a Trónok harcában, nemrég újra találkozott sorozatbeli kedvesével, Emilia Clarke-kal a Sundance Filmfesztiválon.

  A közös fotóhoz a színésznő is hozzászólt, megköszönve a fesztiválnak, hogy újra Khaleesinek érezhette magát.

 • Vasárnap este (idehaza hétfő hajnalban) érkezik az HBO Maxra a The Last of Us 3. epizódja, azonban már biztosan készül a folytatás, amit a napokban rendeltek be.

  joel
  Fotó: Instagram

  A játék alkotója, illetve a sorozatban is aktívan részt vevő Neil Druckmann ennek kapcsán elárulta, hogy a The Last of Us második évada a játék második epizódját fogja adaptálni, azonban az egyelőre nem világos, hogy azt a történetet egy vagy két évadra bontják-e.

  Innentől kezdve masszív spoilerek következnek a The Last of Us 1-2. játékából, amit a sorozat is fel fog dolgozni, csak saját felelősségre olvasson tovább az, aki nem játszott a videójátékokkal.

  A két évadra bontás azért is merülhet fel jogosan, mert a The Last of Us Part II két narratívát mutat be. Egyfelől a játékos Ellie-t irányítja, aki Joel gyilkosa, Abby után kutat, hogy megbosszulja a férfi halálát. Azonban a történet egy pontján átvesszük a kontrollt Abby felett, megismerve az ő történetét, illetve annak okát, hogy miért akart mindenképp végezni Joel Millerrel.

  A két főszereplő története tehát indokolná a szétbontást, de egyelőre ez csak találgatás.