Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Polgár-házaspár már korábban beszélt arról, hogy kétlaki életet élnek, de minden évben a nyári időszakra hazatértek Amerikából. Ezúttal a fiuk, Dániel és a kutyusuk Zeusz is jönnek, akik idén kicsivel hamarabb érkeztek meg Magyarországra, mint a szülők. Polgár Tünde most a Borsnak adott interjút, melyben elmondta, hogy idén a hazaútjuk során gondok adódtak, és a kiskedvencük alaposan rájuk ijesztett.

  Mint fogalmazott, mostanában akadtak gondok a kutyussal, ami miatt nagyon aggódott is és bár már javulni látszik a helyzet, meglehet, hogy nem is egészségügyi probléma áll a háttérben.

  Szerencsére már lassan kezd jobban lenni. Hathetes kora óta van velünk, most pedig már hét és fél éves, és azóta hozzá van szokva ehhez a kétlaki élethez, de Árpi szerint most éppen depressziós, mert kint jobban érzi magát, mint itthon. Biztos azért, mert ott lehet a mókusokat abajgatni meg minden, itt meg a sünökkel nincs annyira jóban

  Az egykori luxusfeleség már korábban már beszélt arról, hogy Zeusz mennyire érzékeny, hiszen amiatt, hogy gazdáitól külön kellett hazautaznia vérig sértődött. Így a hazaérkezés után első dolguk volt őt kibékíteni:

  Elsőként megpróbáltam Zeusz kutyust kiengesztelni, ugyanis ő Danival jött haza, két héttel hamarabb, mint mi. Ezért konkrétan hátat fordított nekem, és sértődötten nézett rám, mert hogy mit képzelünk mi magunkról, hogy őt külön utaztatjuk, pedig szerintem örülhet neki, hogy nem olyan hosszú úton jött mint mi. Persze ő ezt nem tudja, csak azt, hogy a mami magára hagyta

  – tette hozzá.