Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyenre még nem volt példa a vetélkedőben.

  Képernyőkép 2024-02-28 114738.png
  Fotó: TV2

  Ugyan nem a Sztárbox című műsor kedvéért, de bokszkesztyűt húzott és jól elpüfölt egy férfit Sydney van den Bosch. Az egykori szépségkirálynő a TV2Szerencsekerék című vetélkedőjében mutatta meg, mennyire ért a kesztyűzéshez, mégpedig azért, mert a kedd esti adás játékosai között volt egy bokszoló is. 

  Péter biztosra ment és az alapoktól indult: megmutatta a műsor háziasszonyának, melyik a jobb és bal irány, majd hagyta, hogy Van den Bosch jobban megsorozza.

  Ebből nem kér repetát, adjál neki! Megrogyott, most üsd tovább! Gyerünk, ne engedd el!

  – biztatta Kasza Tibi a szerencselányt, akit a nehéz küzdelem után végül győztesként hirdetett ki.

  Lehet, hogy maradnék a táncnál… meg néha az éneklésnél

  – szögezte le a modell, akit nemrég eljegyeztek.

 • Már az első randin megegyeztek ebben.

  Blake Lively 2011 óta alkot egy párt Ryan Reynoldsszal, akit a Zöld Lámpás című film forgatásán ismert meg, bár akkoriban még mindketten párkapcsolatban éltek: a színésznő Penn Badgleyvel alkotott egy párt, a színész pedig Scarlett Johansson férje volt. Amikor mindkettejük románca véget ért, randizni kezdtek, kapcsolatuk pedig azóta is töretlen.

  Házasságot 2012-ben kötöttek titokban, s szerelmük gyümölcseként négy közös gyermekük született. Jól működő házasságuk titkára sokan kíváncsiak, ezért is történhetett, hogy a színésznő az Entertainment Tonightnak elárulta, hogy már az elején szilárd alapokra helyezték a kapcsolatukat.

  Amikor összejöttünk Ryannel, megfogadtuk, hogy sosem fogunk egyszerre dolgozni, hogy mindig a magánéletünket helyezhessük az első helyre. Ez kemény munka. Ugyanúgy, mint a pénzügyi tervezés és annak fenntartása – ehhez egyensúlyra van szükség

  – magyarázta Lively, kitérve arra, hogy amikor a Gossip Girl című sorozatot forgatták, ki sem látott a munkából.

  Reynolds 2020-ban a közös szabályukról azt mondta:

  „A legtöbbet hozzuk ki belőle. Nem szakítunk. Én filmeket forgatok, a feleségem is filmeket forgat, mindenfelé utazunk, de csak együtt megyünk. Szerintem ez a legjobb része a dolognak: nem töltünk sok időt külön, és a lányaimmal is sok időt tölthetek.” 

  (via Unilad)

 • Ennél rosszabb soha ne legyen, vallja.

  Pesák Ádámmal való szakítása óta ritkán enged betekintést a magánéletébe Janza Kata, ám most kivételt tett. A színésznő kapcsolata a nála 22 évvel fiatalabb színésszel öt együtt töltött év után 2022-ben futott zátonyra, amelyet Janza nehezen viselt. Pszichológushoz is járt, de nem csupán a szakítást kellett feldolgoznia, hanem azt is, hogy a színházban, a szerepeiben is történtek változások. Ahogy ő fogalmazott,a koránál fogva már nem lehetett a Disney-mesejátékok hercegnője. 

  Mostanra azonban úgy tűnik, túltette magát a korszakváltáson. Ezt az is bizonyítja, hogy újra rátalált a szerelem.

  Most éppen töretlen jókedvvel és derűvel ragyogok, tele energiával. Végre kerek az életem, boldog vagyok. Ennél rosszabb soha ne legyen

  – nyilatkozta a Best magazinnak Janza, akinek szavait az nlc.hu idézte.

  Most annyit mondhatok, hogy újból párkapcsolatban élek, de nem szeretnék erről többet mondani, nem szeretném soha többet a boldogságomat kitenni a kirakatba. Eddig megtettem, és nem sikerültek a kapcsolataim, most hallgatok

  – hangsúlyozta ki a színésznő.

 • 2024. március 11-én hétfőn, magyar idő szerint március 10-én éjszaka tartják a 96. Oscar-gálát a Los Angeles-i Dolby Színházban, ahol a 2023-as év legjobb filmjeit és filmeseit részesítik elismerésben. Azt már nyilvánosságra hozták, hogy kik vesznek részt az Oscar-szobrok átadásában, és az sem titok, hogy az amerikai filmakadémia díjátadó ceremóniájának házigazdája Jimmy Kimmel lesz, immár negyedik alkalommal. Arról azonban továbbra is mennek a találgatások, kik kapnak arany szobrocskát. 

  Sokak nagy felháborodására Margot Robbie biztosan nem kap díjat a Barbie című filmért, hiszen a legjobb női főszereplő kategóriájában nem jelölték. Ez nagy felháborodást keltett, még a színésznő kollégája, Ryan Gosling is kiakadt, jóllehet a színész a legjobb férfi főszereplő Oscarjának egyik várományosa.

  A nagy találgatások miatt a mesterséges intelligenciát is megkérdezték a lehetséges győztesekről. Az InStyle magazin szerint a 2024-es Oscar-gálán

  • A legjobb férfi főszereplő kategóriában Cillian Murphy (Oppenheimer),
  • a legjobb női főszereplő kategóriájában Emma Stone (Poor Things), 
  • a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában Robert Downey Jr. (Oppenheimer),
  • a legjobb női mellékszereplő kategóriájában Da'Vine Joy Randolph (Téli szünet),
  • a legjobb rendező kategóriájában Christopher Nolan (Oppenheimer),
  • a filmek közül pedig az Oppenheimer győzelme a legesélyesebb.