Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az eladó azt állítja, nincs kétsége afelől, hogy a rágó a színész szájában járt.

  Egy érdekes hirdetés tűnt fel az eBay-en, ahol egy felhasználó 55 ezer kanadai dolláros, azaz jelenlegi árfolyamon körülbelül 14,2 millió forintos kezdőlicittel bocsátotta áruba Robert Downey Jr. rágógumiját. Az eladó azt állítja, úgy tudta megkaparintani a már-már visszataszító relikviát, hogy még februárban részt vett a színész és a Vasember rendezőjének, Jon Favreau-nak a csillagátadásán a hollywoodi hírességek sétányán.

  Az eseményen Downey Jr. egy rágót tapasztott Favreau csillagára, mondván, hogy még hitelesebbé tegye az elismerést, ezt követően jutott hozzá az eladó, aki biztos abban, hogy a színész rágójáról van szó. Sőt, abba is belemenne, hogy DNS-tesztet végezzenek el ennek alátámasztására, viszont nem túl valószínű, hogy Downey Jr. ebbe belemenne. 

 • Tolvai Reni nemrég a Palikék Világa by Manna vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, milyen nehézségei adódtak a származása miatt.

  A hírességek élete általában nem olyan tökéletes, mint ahogy az a közösségi médiában lejön. Nekik is ugyanúgy vannak problémáik, mint mindenki másnak, még ha nem is hakniznak ezekkel az Instagramon. Tolvai Reni apai ágon magyar, anyagi ágon román származású, ami miatt egy furcsa helyzetben létezik: Romániában ő volt a magyar lány, Magyarországon viszont románnak nevezzik. 

  Erről rögtön az első kérdés után beszélt a podcastben az énekesnő, amikor Palik László arról faggatta, mit hozott magával Erdélyből. 

  Egy olyan akaratot hoztam magammal, ami tényleg az erdélyiekben van, hogy szeretnek nagyon küzdeni, meg nagyon harcolnak azért, hogy kijöjjenek abból a valamiből, amiben ott vagyunk. Szerintem ez életem végéig bennem lesz

  – mondta Tolvai Reni, egy újabb kérdésre tovább boncolgatva a témát.

  Ugye Tolvai Renáta a nevem, és mivel az anyanyelvem román, román iskolába, meg óvodába jártam. Én mindig a magyar lány voltam a román iskolákban, meg az óvodában, ami nem volt igazából negatív, nem is éltem meg negatívan, és soha nem is bántottak emiatt, de mindig én voltam a magyar lány, akinek magyar neve van

  – magyarázta, hozzátéve: a legtöbb barátja román is volt.

  Aztán amikor elkezdett barátkozni magyarokkal, számukra ő lett a román lány, mert az anyai ágon román származású. Palik László kérdésére az énekenső azt mondta, ez a helyzet Erdélyben nem bántotta,

  azóta viseli meg, mióta Magyarországon van.

  Hogy ő minek tartja magát, azt nehéz kérdésnek tartja, miután egyik szülője román, a másik magyar, nem is igazán tud választani a kettő közül, hiszen az édesapja magyar. 

  Tisztában vagyok vele, hogy itt, Magyarországon én mindig is a román lány leszek. Én ezzel együtt tudok élni 

  – mondta a podcastben. 

  Hogy mi minden került még szóba, a videóból kiderül. 

 • GettyImages-1383714947
  Fotó: Araya Doheny / Getty Images Hungary

  Chris Pine egy selyemingben mutatta meg a mellkasát, miközben éppen egy népszerű talkshow-műsorba tartott tegnap Los Angelesben. A 42 éves színész az elmúlt időszakban igen elfoglalt volt, hiszen új filmjét, a Dungeons and Dragons: Betyárbecsületet népszerűsítette többi színésztársával együtt.

  Az egyébként elegánsan öltözködő színész a késő esti fellépése felé menet a szokásosnál lazábbnak tűnt. Pine egy lenge selyemnadrágot viselt, amely tökéletesen passzolt félig kigombolt ingéhez. Kinézetét egy nyaklánccal és egy napszemüveggel tette teljessé.

 • A rapper ezúttal a legutóbbi arénás koncertje miatt szólt be az énekesnek.

  Azahriah és G.w.M között már régóta ellentét feszül, és csak idő kérdése volt, mikor tör felszínre ismét egy sérelem. A rapper korábban hugyosnak nevezte az énekest, aki válaszul a telt házas, Papp László Budapest Sportarénában tartott koncertjén gúnyolódott pályatársán. Bár G.w.M erre már nem reagált, a hétfő hajnalban az Instagram-oldalán indított élő videójában viszont egy kommentre igen beszédes visszajelzést adott. 

  Az élő videóra a Bors figyelt fel, amint a rapper épp süteményevés közben jelentkezett be. A hozzászólók nem kímélték őt, és azt kifogásolták, hogy ennyi év után még mindig csak falunapokra jár fellépni. G.w.M erre büdös tojásnak nevezte az egyik kommentelőt, és azt állította, egy rappernek nincs 60 milliós S-se – feltételezhetőleg a Mercedes-Benz autók S osztályára gondolt –, majd egy utalással megemlítette Azahriah arénás koncertjét is:

  A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!

  – mondta élőben, és megkérte mellette lévő nejét, Kulcsár Edinát, hogy vigye oda neki három luxusautója kulcsát, illetve az egyik karóráját, amiket a mellkasára tett.