Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő csapatával sok mindenben segített a táborozóknak.

  Előző héten Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence Pomázon tartott gyermektábort, amely lovaglással, énekléssel és tánccal telt eseményen közel negyvenen vettek részt. A táborban szervezett élményeiről az énekesnő ezúttal a Borsnak mesélt, melyből kiderült, hogy több személyzet és mester coach segítette a munkájukat. Ráadásul alkalmuk nyílt komolyabban segíteni a gyerekek lelkivilágán.

  Számomra az volt a legmegdöbbentőbb, hogy mennyire sok gyereket bántanak a suliban az osztálytársai. Sok lány kért tőlem segítséget, mert tudják, hogy engem is sokat bántottak, és nem tudják, hogy hogyan kell ezt kezelni, nekem pedig van ebben tapasztalatom. Elmondtam nekik, hogy engem is megviselnek a bántások, és teljesen normális, hogy ők is így érzik. Nagyon komoly emberi történetekkel találkoztunk. A gyerekek nagyon ügyesek voltak és nagyon gyorsan tanultak.

  – magyarázta az énekesnő, majd arról is beszélt, hogy a gyerekek olyan feladatot is kaptak, melyben egy papírra fel kellett írniuk név nélkül egy félelmüket. Ezután felolvasták őket és jelentkezni kellett annál, ami másnak is félelmet okoz, illetve annál is, ami pedig nem.

  Így együtt volt lehetőség megbeszélni olyan dolgokat, amik óriási gátat okoztak nekik, együtt élhették át azt, hogy nincsenek egyedül egy adott problémával. Például volt 6-7 olyan lány is, akik mindannyian jelentkeztek, amikor arról volt szó, hogy az utcán molesztálták őket: követték őket tömegközlekedésen vagy beszóltak nekik. Ez volt a leghosszabb téma mind közül.

  Tóth Gabiék elmondása szerint már most igény mutatkozott a jövő évi táborra, illetve arra is, hogy a gyerekek újra találkozhassanak, hiszen nagyon jól érezték magukat és jóban lettek egymással. Könnyen lehet tehát, hogy nem ez lesz az egyetlen saját szervezésű gyerektáboruk.

 • Méltatlannak találta a zenekar feloszlását.

  BP-8275
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  L.L. Junior Lékai Kiss-Ramóna beszélgetős műsorában mesélt a Fekete Vonat tavaly januárban adott nagyszabású koncertjéről, amely az együttes 25. évfordulóját, illetve annak újraalakulását volt hivatott megünnepelni. A szakmailag sikeres, de bevétel szempontjából keveset hozó koncert után az együttes tagjai között konfliktus alakult ki, és mint kiderült, azóta nem is beszélnek. Junior véleménye szerint a Fatima és Beat teljesen félreértelmezték a történteket, ebből lett a harag.

  Ők vesztek össze először is a helyzettel... Szerintem az ő felfogásukkal volt baj, hogy nem fogták fel, hogy itt nem volt hibás, hiszen ugyanolyan szerződésünk volt. Velem nem volt bajuk, de mégis rám lett kivetítve, hogy biztos azért, mert én. Hát én meg dolgozom ugyanúgy azóta is.

  – fogalmazott a rapper, majd azt is elmondta a műsorvezető kérdésére válaszolva, hogy nem haragszik a zenésztársaira.

  Fáj, hogy elcsesztek olyan méltatlanul egy olyan kultuszt, egy olyan nimbuszt, amit mindenki szeretett. Fáj, hogy nem csak a romák, a nem romák is ilyen szempontból szembe lettek köpve, és csak azt látták, hogy »úristen, ezekkel a balhés romákkal nem akarunk foglalkozni«. És ez kurva szar. Azért szar, mert az ember azért dolgozik egész életében, hogy pont ne ilyeneket csináljunk. Pont ez volt az üzenete a Fekete Vonatnak. Ezért szar, és mert nem így látják.

 • Az énekesnő nem véletlenül nem nyitott a randizásra az elkövetkező 50 évben.

  A minap került fel a YouTube-ra Tóth Andi Max rendelünk című főzős videósorozatának hatodik epizódja, melyben az énekesnő a gluténmentes cottage cheese biscuit készítése közben élete legkínosabb randijáról is mesélt. A 2024-es X-Faktor női mentora azt a történetet elevenítette fel, amikor egy hosszú szőke hajú fiatalemberrel kezdett el ismerkedni, aki modellként dolgozott és aki – saját bevallása szerint – leginkább Tarzanra hasonlított, a dologban mégsem a randipartner külseje volt a pláne, hiszen bár nem volt az énekléstől visszavonult énekesnő esete, több dologgal is sikerült emlékezetessé varázsolnia a találkozót.

  „Ez egy modell gyerek volt, én meg fiatal voltam. Elhívott a srác sétálni, mondom, de jó, sétálunk! Végre! Alapból nem volt a típusom, nem szeretem a szőke srácokat, és hosszú szőke haja volt. Amúgy úgy nézett ki, mint Tarzan. Én nem vagyok ez a mindenképp te fizess, mert én ennek pont a másik véglet vagyok, hogy

  én ki tudom fizetni magamnak, köszönöm szépen. De egyébként, ha randizunk, akkor nyilván jól esik egy nőnek, ha azt mondják, hogy fizetnek ők, végülis ők hívtak el. Na már most: sétáltunk, és amúgy éheske voltam, mondta, hogy itt egy Meki. Jó. Bementem és kértem egy adag sült krumplit, és éreztem, hogy nem szeretne fizetni, mert miközben én vártam a számlára, ő...

   – mesélte Tóth, majd imitálni kezdte, hogy randipartnere csak karba tett kézzel lézengett, az énekesnőre pillantást sem vetve.

  Mondom, oké, és fizettem. És kijötte, ő meg beleevett a sült krumplimba. Megette a sült krumplimat! Na, mindegy, ez még nem is lett volna akkora baj

  – szögezte le az X-Faktor korábbi győztese, aki csak ezt követően ért a történet legdurvább részéhez.

  Amúgy sem volt meg a kémia, úgyhogy nem sajnáltam, de egyszer csak odasétált egy csaj kiabálva, hogy »hát te? Te hogyhogy itt vagy?« Én meg azt sem tudtam, kihez beszél. Üvöltött a csávóval, és magyarázta, hogy ő azt hitte, vidéken van. A csávó hót' vörösen áll, én meg nézek rá, hogy ismeri-e. Egy szót nem bírt kimondani. Mondom: a barátnőd? Azt válaszolta, hogy nem, a csaj meg: »Mi az, hogy nem vagyok a barátnőd?« (...) Már ott tartottam, hogy csatlakozom a csajhoz, és leütöm.

  Mint kiderült, a modell ezek után próbálta menteni magát, s a bocsánatkérés után egy második randit is kért, ám abból nem lett semmi. Tóth Andi a videóban azt is elárulta, hogy az első randin szerinte sokkal jobb sétálni és beszélgetni, mint étterembe menni, mert egyrészt az nem érné meg a partnernek, hiszen az énekesnő állítja: sokat eszik, másrészt ott ő inkább szívesebben koncentrál az evésre, aki pedig randit remélne tőle, annak az alábbi mondat szól:

  Nem vagyok nyitott jelenleg a következő ötven évben semmire és senkire, hacsak nem kutya vagy. Ha állat vagy, akkor nyitva áll az ajtóm!

  (via 24.hu)

 • Korántsem felelt meg a színésznő elvárásainak, mégis udvarolt neki.

  A Kanadából pár hétre hazatérő színész-testépítő, Gömöri András Máté volt a vendége legutóbb a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorának. Gömöri nem csupán kihívásokkal teli gyermekkoráról és a torontói életéről, hanem feleségével, Polyák Lillával való kapcsolatáról is mesélt.

  Az Operettszínház egykori sztárja elárulta: bár minden ellene szólt, szerelmük mégis lángra kapott a nála 16 évvel idősebb színésznővel, akit a Marie Antoinette című musical révén ismert meg. Mint mesélte, a darabban, amelyben szeretőket játszottak, intim jelenetek is voltak, ezért elhatározta, hogy nem a csókjelenetekkor szeretne bemutatkozni Polyáknak.

  Mondták, hogy lesz egy koncert a próbák előtt, és én kértem, hogy segítsenek nekem jegyet szerezni, mert el akarok menni megnézni, és akkor utána rá tudok írni egy SMS-t, hogy gratulálok, nagyon örülök, és nagyon várom a közös munkát. Ezt meg is tettem, elküldtem az SMS-t, és később visszahallottam, hogy: »Na, ki ez a kis takony? Még el sem kezdtünk dolgozni, és már most nyomul meg nyomaszt, hát köszi szépen!«

  – emlegette fel kapcsolatuk kezdeti időszakát Gömöri, hozzátéve, ő volt az, aki megtette az első lépést, de nem volt könnyű dolga, mert a színésznőnek a barátnői nem meséltek feltétlenül pozitív dolgokat róla.

  „Ha valaha voltam nehéz helyzetben csábítás terén, akkor az Lilla volt. Nála olyan szinten indultam hátrányból... Egyrészt akkoriban volt egy nem túl pozitív renomém a színház világában. Fiatal, mondhatni, jó kiállású gyerek voltam, szerettem éjszakázni, szerettem a nagy premierbulikat meg a nagy pesti partikat. Volt egy rossz hírem, és tudtam, hogy ez nem fog segíteni.”

  Aztán később azt is megtudtam, hogy neki volt egy listája. Akkor nem olyan régen volt túl a váláson az előző házasságából, és volt néhány pontja, hogy kivel biztos, hogy nem. Minden pontot kilőttem: színész, fiatalabb, nincs biztos hátterem, lássuk be, nincs örökölt családi pénzem vagy bármi hasonlóm, nagy értékem, biztos megélhetésem és a többi... Tehát az összes pontját kihúztam, hogy én egyik sem vagyok

  idézte a 24.hu a színészt, aki ennek ellenére is udvarolt Polyáknak, akivel 2016 óta alkot egy párt, de 2018-ban feleségül is vette. A színésznő azt megelőzően Homonnay Zsolt házastársa volt, de Nagy Ervinnel is egy párt alkotott, akivel nem mindennapi okokból szakítottak.

  Semmilyen észérv nem szólt kettőnk mellett, és ő ezzel harcolt is egy darabig

  – emelte ki Gömöri, aki Kanadában nem csupán az egyetemi tanulmányaival foglalkozik, hanem dolgozik is: raktárosként vállalt munkát, hogy meg tudjanak élni. Csaknem egy éve élnek kint.