Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Joseph Baena még a színész egykori bejárónőjétől született, de le sem tagadhatná apjának kilétét.

  GettyImages-1370095887
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Schwarzenegger eltitkolt viszonyára még 2011-ben derült fény, amikor is annyira szembetűnő lett a hasonlóság közte és a gyermek közt, hogy azt már nem lehetett tovább leplezni sem a nyilvánosság, sem a családja előtt.

  Joseph Baena a nem túl szokványos történet ellenére édesapja többi gyermekével jó kapcsolatot ápol, és mind közül talán ő az, aki a legjobban igyekszik Schwarzenegger nyomdokaiba lépni. A most 24 éves Baena apjához hasonlóan színészi babérokra tör, illetve rendszeresen látogatja a testépítés Mekkájának számító Gold’s Gym edzőtermet, amit a közösségi oldalán megosztott képei is jól mutatnak.

 • Az anyai szeretet az állatvilágban sem ismer határokat.

  Tündéri jelenetet kapott lencsevégre Alaszka déli részén a természetfotós Peter Bradley. Egy vidra és mindössze pár hónapos kölyke ringatózását örökítette meg a férfi – a pici előtte túl messze sodródott anyukájától, aki visszahozva inkább úgy döntött, első a biztonság, ezért hasára téve úsztak tovább, miközben sűrűn babusgatta a kisvidrát. Ahogy a képeken is látszik, a hálás kicsi ezért puszit is adott mamájának, majd álomba szenderedett.

 • A brazil szupermodell harmadik gyermekével várandós, ezért felszedett pár pluszkilót, a közösségi oldalakon azonban ez is kevés indoknak bizonyult ahhoz, hogy Adriana Lima megússza a rosszindulatú megjegyzéseket.

  Élete egyik legboldogabb szakaszát élheti épp a 41 éves Adriana Lima, aki jelenleg harmadik babáját hordja a szíve alatt. Az elmúlt évtizedek egyik leghíresebb modellje visszavonulása előtt dolgozott szinte az összes létező luxusmárkának, a legtöbben talán mégis a Victoria's Secret angyalaként ismerik. Vagyis csak múlt időben, most ugyanis betámadták a TikTokon pár hete készült fotóival illusztrálva, miszerint rá sem ismerni a terhessége miatt meghízott, „drasztikusan megváltozott” Limára.

  A virálissá váló videót nem hagyhatták szó nélkül a sztár rajongói sem, akik megvédték a kismamát.

  „Az emberek nem veszik tudomásul, hogy már visszavonult a modellkedéstől, miközben az előző terhességei alatt még modellként dolgozott” – idézte a Daily Star az egyik kommentelőt, míg egy másik úgy fogalmazott: „És még mindig jobban néz ki, mint az emberek 90%-a.”

 • Azt már tudjuk, hogy a Sárkányok Háza mellett érkezik valamikor a jövőben egy másik Trónok Harca-sorozat is, ami nem az eredeti sztori történései előtt, hanem utána veszi fel a fonalat.

  Ráadásul nem másra fog fókuszálni, mint mindenki kedvenc fattyújára, Havas Jonra, akit ezúttal is Kit Harington alakít majd. 

  Ugyan még nem lehet sokat tudni arról, hogy miről fog szólni pontosan a folytatás, de George R.R. Martin és Emilia Clarke nemrég arról beszélt, hogy nem is az HBO, hanem Kit Harington ötlete volt a spinoff elkészítése. 

  Egyébként a sorozat munkacímét is felfedték, ami nemes egyszerűséggel „Snow”, azaz „Havas” lesz.