Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár egyelőre még mindig nem tudni, mikor borzonghatunk a disztópia új epizódjain.

  GettyImages-848713940
  Fotó: Lester Cohen / Getty Images

  Nem túlzás kijelenteni, lassan egy örökkévalóságnak érződik a Black Mirror rajongói számára az új évad megérkezése. A Netflix népszerű sorozata utoljára 3 évvel ezelőtt, 2019. nyarán mutatott be új epizódokat (akkor is mindössze hármat), így érthető, ha egyre többeket érdekel, mi a helyzet a várva várt hatodik szezonnal.

  Egyelőre premierdátumról még nagyon korai beszélni, hiszen a produkció körüli munkálatok alig 3 hónapja kezdődtek el, ugyanakkor a Variety szerint nagy nevekkel térhet vissza a Black Mirror: Salma Hayek és Annie Murphy is megbeszéléseket folytat a készítőkkel, Danny Ramirez, Aaron Paul és Kate Mara pedig biztosan feltűnik majd egy–egy epizódban.

  Nem ez lenne az első alkalom, hogy világszerte ismert színészekkel forgatna a disztópia. Az utolsó évad egyik főszerepét Miley Cyrus játszotta, de többek közt Bryce Dallas Howard is szerepelt már korábban a sorozatban.

 • A kétgyermekes anyuka ma már jobban szereti, ha Majoros Hajnalkának nevezik őt.

  Még a kétezres évek elején ismerte meg az ország Dundikát, azonban sokak számára máig rejtély lehet, honnan is eredeztethető az egykori modell különleges beceneve. Majka felesége és két gyermekének édesanyja most elárulta, még szinte tiniként kezdték el így hívni őt, amikor is egy falat nem sok, annyi sem látszódott meg rajta:

  „Tizenöt éve tényleg én voltam az a lány, aki gyakorlatilag akármennyit ehetett, nem hízott. Egy barátom nevezett el így... eleinte utáltam. Később aztán annyian hívtak már így, hogy egyszer ezen a néven mutatkoztam be, és valahogyan hozzám nőtt a név” – mesélte Majoros Hajnalka, aki ma már inkább azért ezt a nevet preferálja.

  „Nem fogom letagadni, ahogyan a lánykori nevemet sem, hiszen ezek is meghatároztak engem egy időben.”

  (via Blikk)

 • A koszovói-albán származású brit énekesnő magyarországi fellépését követően Albánia felé folytatta útját.

  GettyImages-1414130665
  Fotó: Joseph Okpako / Getty Images Hungary

  Mint azt mi is megírtuk az énekesnő a Sziget Fesztivál nyitónapján lépett fel hazánkban, a szuperprodukcióra pedig nem kevesebb, mint 95 ezer látogató volt kíváncsi, ami azt jelentette, hogy már rögtön az első nap meglett a teltház, ahogyan az várható is volt. Az elejétől a végégig profin megkoreografált produkció tökéletesen megadta az alaphangulatot fesztivál többi napjára, és vele a megugrandó szintet is a nagyszínpad további fellépőinek.

  Az előadót, ahogyan azt a színpadon kifejtette, rendkívül kellemes emlékek fűzik hazánkhoz, ugyanis annak idején még 2018-ban a Sziget szavazott neki bizalmat elsőként, amiért most is hálás, és kész bármikor visszatérni. Dua Lipa a Budapesten adott koncertje után szüleinek a szülőhazája felé folytatja tovább a turnéját, ahol láthatóan szintén otthonosan érzi magát. Instagram-bejegyzései legalábbis erre engednek következtetni, az énekesnő a tengerpart közelében színesen töltve a napokat várja az augusztus végi újabb fellépését.

 • Persze a legegyszerűbb, ha nem is fogyasztunk alkoholt, de ha már megtörtént a „baj”, a Danielle Walsh szerint ezzel a praktikával kellemes lesz a másnap. 

  A 34 éves buliszakértőt szó szerint azért fizeti egy bár, hogy az ott bulizókkal igyon és a lehető legjobbá varázsolja az estéjüket – ez az életmód hosszútávon azonban őt is megviseli, így kifejlesztett egy trükköt, minek köszönhetően elmondása szerint soha sem másnapos. 

  Walsh elmondása szerint a buli utolsó óráiban mindig eszik egy zacskó ecetes hagymás chipset, és iszik egy pohár zéró kólát 

  ezeknek köszönhetően reggel pedig úgy ébred, mintha mi sem történt volna előző este.