Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •   Az HBO berendelte a The Last of Us második etapját is, ami hivatalosan is a 2020-ban megjelent, egyébként nagyon megosztó Part II történetét fogja feldolgozni.

  ELLIE
  Fotó: Instagram

  Sokakban felmerült, hogy Ellie-t ki fogja alakitani a második évadban, azonban úgy tűnik, hogy továbbra is Bella Ramsey marad a szerepben.

  Innentől kezdve spoilerek következnek a játék, és potenciálisan a sorozat cselekményéről!

  Akik ismerik a játékot azok tisztában vannak vele, hogy a Part II négy évet ugrik előre az időben, Ellie pedig immáron nem az a kislány, mint akit megismerhettünk az elején.

  Épp ezért felmerült, hogy a fizikailag és mentálisan is jelentősen megváltozott karaktert másik, idősebb színésznő alakítja majd-e a folytatásban, azonban úgy tűnik, ezt maga Ramsey lőtte most le, aki a Happy Sad Confused podcast vendége volt nemrég.

  A most 19 éves színésznő elárulta, hogy nagyon izgatott Ellie és Dina sztorija miatt, és látott már olyan összevágásokat, ahol összetették őket, emiatt pedig alig várja, hogy eljátszhassa ezeket.

  Dina ugyebár Ellie barátnője lesz a Part II története során, és elkíséri őt bosszúhadjáratára is. Innentől kezdve csak az a kérdés, hogy a sokkal fiatalabb Ramsey miként fog megbirkózni az immáron felnőtt nővé érett Ellie megformálásával.