Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy autóból figyeli a színészt és családját az 55 éves asszony.

  Szürreális események forgatták fel Pierce Brosnanék hétköznapjait, akinek végül távolságtartási végzést kellett kérnie egy őt zaklató 55 éves nő ellen.

  Az asszony (aki eredetileg azt mondta a színésznek, igazából Dick Van Dyke–ot keresi), gyakorlatilag letáborozott az egykori James Bond malibui háza előtt: egy autóból figyeli Brosnant és családját, és több furcsa üzenetet is küldött nekik.

  „Az egyikben az áll, hogy szüksége van 1500 dollárra, hogy új gumikat vegyen, és egy rólam készült rajzot is adott” – idézte az RTL.hu a filmsztárt, aki ugyan kérte a rendőrséget, távolítsák el portájuk elől a nőt, a hatóságok tehetetlenek voltak, mivel az utcafront már közterületnek számít. Emiatt végül feleségére, illetve két fiára, Parisre és Dylanre kiterjesztve távolságtartási végzést kért az őket kukkoló idegen ellen, amit meg is kaptak. Ennek értelmében az asszony még közvetve sem veheti fel a kapcsolatot Brosnanékkel, és legalább 400 yard (365 méter) távolságot kell tartania a család házától, illetve a fiúk iskolájától, munkahelyétől.

 • Shay Mitchell, aki szerepelt a Hazug csajok társasága című sorozatban, illetve a Netflix You első évadában is felbukkant, TikTokon osztotta meg a világgal, hogy a nőkhöz is vonzódik.

   A színésznő egy TikTok videóval duettezet, aminek az volt a lényege, hogy ha biszexuális vagy, akkor biztos van zöld kanapéd. Mitchell pedig megmutatta, hogy neki bizony van otthon.

  A rajongók egy emberként ünneplik Shay coming outját, és arra is felhívták egymás figyelmét, hogy legismertebb szerepei (a Hazug csajok, You) szintén leszbikus, vagy biszexuális karakterek voltak.

 • Ikertornyok!?

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Edgar Wright rendező viccesen megosztott egy Instagram-posztot, amelyben kiemelte a közte és az Ant-Man színésze közötti hátborzongató hasonlóságot, ami lényegében egy hosszú hajban, és szakállban merül ki mindkettőjüknél. „Megkértek, hogy írjak alá két reklámfotót rólam. Boldogan teszek eleget a kérésnek” –írta Wright a képaláíráshoz, majd megosztotta az egymás melletti képeket Rudd-dal. „Hogy elkerüljünk minden további félreértést ebben a kérdésben, én és Paul szeretnénk két friss fotóval szolgálni". A két férfi humoros válasza pedig az, hogy saját magukról készült képükön mindketten egymás neveiket tartják fel egy cetlin:

  via (Yahoo)

 • Az Oscar-díjas színésznő és férje nagyon szerettek volna már szülőkké válni.

  Hamarosan anya lesz Hilary Swank Oscar–díjas színésznő, amit a Good Morning America tévéműsor vendégeként árult el. A Millió dolláros bébi és Fiúk nem sírnak 48 éves sztárja illetve 45 éves férje már régóta vágyott gyermekre, most pedig nem is egy, rögtön két kicsivel bővül a családjuk. 

  „El sem hiszem! Olyan jó, hogy végre beszélni róla, hogy végre megoszthatom másokkal is” – mondta Swank, aki a bejelentésig még kollégái elől is titkolta terhességét, amit egyébként kifejezetten jól visel.

  (via The Sun)