Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elszakadt az utolsó cérna is a színésznél, beolvasott az őt kezdetek óta frusztráló énekesnek.

  Egyre feszültebb a hangulat a Farm VIP sárga csapattagjai között. Először Ripli Zsuzsi és Kiss Daniella veszett össze csúnyán, miután a szépségkirálynő sérelmezte, hogy minden ötletét lehurrogja a csapatvezető.

  „Már k*rvára unom ezt is. Nem lehet mondani semmit, mert csak az van, amit ő kitalált. Pontosan eddig a pillanatig bírtam, ennyi volt, úgyhogy én ma már nem szólalok meg, mert abból nagy baj lesz” – akadt ki Kiss, majd Rékasi Károly következett a sorban, aki a változatosság kedvéért Szabyesttel veszett össze.

  A színész hazugnak nevezte az énekest, aki aztán csapattársa stílusát kérte számon, szerinte ugyanis mindig leereszkedő hangnemben szól hozzá. Vitájuk odáig fajult, hogy Rékasinál betelt a pohár, és káromkodva kiabálta le Szabyestet:

  Menj a p*csába! Ha nem érted valamelyik szót, keress meg!

  – hagyta ott csapattársát Rékasi, majd Ripli Zsuzsihoz ment, hogy arra kérje őt: tegyék ki a csapatból.

  „Ha olyan helyzet adódik, akkor távolítsatok el engem ebből a csoportból. Elmondom, hogy miért: nem akarok senkiben sem kárt tenni. Ez a fiú olyan méltatlan módon hazudott a szemembe, vádolt meg dolgokkal, én ilyen helyzetbe nem kerülhetek. Ahhoz én öreg vagyok, túl sokat tettem, nekem túl hosszú az út, amíg idáig eljutottam. Nem akarom, hogy nagyon egyszerű legyek, és tényleg kárt okozzak valakinek. Mindenkinek jobb, hogyha eltávolítotok.”

 • A 2023-as londoni Fashion Awardson tűnt fel.

  Ha valahol megjelenik, mindenki rá figyel, Palvin Barbi azonban ezúttal egy fokkal többet tett azért, hogy ez mindenképp így legyen.

  A 30 éves modell egy fekete ruhában állt vörös szőnyegre, aminek földig érő szoknyája azon felül, hogy meseszépen csillogott, nem sok extrát tartogatott, a felső rész azonban már annál inkább. 

  Palvin ugyanis egy hálós anyagból készített felsőt választott, ami pont annyira látszott át, hogy az még ízléses legyen, a tekinteteket azonban így is magára vonzotta.

 • Szerinte ez a két dolog az, amit nem lehet pénzzel megvásárolni.

  Hétfő este birtokukba vették a tévéképernyőket a Város Királynői, az RTL-en ugyanis elstartolt a Real Housewives of Budapest. Ahogy azt kritikánkban említettük, az első rész bőven tartalmazott drámát, és aranyköpésekből sem volt hiány, megtudtuk például, 

  hogy Micheller Mónika szerint egy nő annyit ér, amennyit költenek rá,

  de Apró Anna, a Cápák Között korábbi cápája sem fogta vissza magát. Mint mondta, korábban mindig azt a választ kapta, hogy ha kényelmesen akar utazni, oldja meg, hogy legyen pénze magángépekre, amire Apró az adásban stílusosan csak annyit felelt, hogy „hát, most már van”.

  Emellett azonban megnyílt azzal kapcsolatban is, hogy bizony vannak olyan dolgok az életében, amiket nem tud pénzért megvenni.

  Van két dolog, amit ugye nem lehet megvenni pénzen. Az egyik a gyermek, a másik pedig egy igaz férfi szerelme, mert megkéri a kezed, örök hűséget fogad számodra, és addig éltek, míg meg nem haltok. Ezt eddig nem tudtam se kikényszeríteni, se megvásárolni, se elérni. A Csipkerózsika jut eszembe, hogy félálomban vársz, várakozol addig, amíg meg nem öregszel, hogy majd lesz valami. Nem tudom sajnos magamat teherbe ejteni, se megkérni a saját kezem, úgyhogy várnom kell

  – fogalmazott Apró, hozzátéve, hogy egyáltalán nem örül ennek a helyzetnek.

 • Ezt is elérte.

  Az Oscar-díj ugyan még várat magára, a Hollywood Walk of Fame azonban már kevésbé – jövő héten ugyanis a 36 éves Zac Efron csillagot kap a sétányon; az övé lesz a 2767.

  Nagy örömmel tisztelgünk Zac Efron színész előtt, aki karrierjét a Disney öregdiákjaként kezdte, számos nagyszerű szerepet játszva azonban újra feltalálta magát. Hatalmas öröm, hogy ezzel a rendkívül népszerű és tehetséges színésszel fejezzük be a 2023-as átadásokat

  – nyilatkozta Ana Martinez, a Hollywood Walk of Fame producere. Az átadóra december 11-én, hétfőn kerül sor.