Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Talán kicsit könnyebb lesz így kivárni 2025-öt.

  Minden videójáték-rajongó szíve nagyot dobbant a Rockstar Games legújabb Instagram posztját látva, a cég ugyanis péntek délután közzétette a Grand Theft Auto 6. első trailerének premierdátumát.

  Már nem kell sokat izgulni, ahogy azt november elején megígérték, jövő hét kedden, azaz december 5-én, magyarországi idő szerint délután 15:00-kor érkezik a várva várt előzetes, amelyből kiderül, mire számíthatunk majd a 11 éve készülő folytatásában, sőt, talán maga a játék megjelenéséről is pontos információkat kaphatunk.

  Az előzetes pletykák szerint valamikor 2024 végén, 2025 elején futhat majd be a már női karakterrel is operáló GTA 6., de talán a keddi kedvcsináló kissé megkönnyíti majd ezt a várakozást.

 • Kiesett társukat búcsúztatták.

  Csütörtök este a piros csapat tagjain volt a sor, hogy a Farm VIP következő párbaját megvívják. Ezúttal Polgár Tünde és Paprika Dorina mérte össze ügyességét, a játékot végül egy hajszál híján, de utóbbinak sikerült gyorsabban teljesítenie.

  Az üzletasszony búcsúja könnyesre sikeredett, de nem csak ő-, gyakorlatilag minden csapattársa a szemét törölgette. A legjobban talán pont ellenfelét viselte meg Polgár kiesésének híre, zokogva tett nagyvonalú felajánlást újdonsült barátnőjének.

  „Tündi, ne haragudj! Nagyon szívesen átadom a helyemet, nagyon szívesen! Kérlek!” – magyarázta Paprika, Polgár Tünde azonban csak a fejét rázta szavait hallva, úgy utasította vissza a dolgot.

  Nagyon büszke vagyok rád! Rád itt van szükség, édesem. Mutasd meg, hogy ki vagy! Szeretlek!

 • A közösségi médiában jelentette be a hírt.

  Conor McGregor örömmel tudatta közösségi oldalán, hogy világra jött párjával, Dee Devlinnel negyedik közös gyermekük, akiről tudni lehet, hogy kisfiú, de nevét egyelőre nem árulták el a nyilvánosságnak. A 35 éves, ír származású ketrecharcosnak eddig három gyereke született: a hatéves Conor Jr, a négyéves Croia, és a kétéves Rian. – írja a TMZ.

  McGregor még júniusban jelentette be, hogy családja új taggal fog bővülni, de már akkor nagy lelkesedéssel beszélt arról, hogy négygyermekes édesapa lesz. A UFC egyik legismertebb kevert harcművésze a 2021 júliusában elszenvedett emlékezetes sérülése óta szinte teljesen eltávolodott a versenysporttól. Az ír fenegyerek azóta színészként is kipróbálta magát Jake Gyllenhaal oldalán a készülő, 1989-es Road House (Országúti diszkó) feldolgozásában. Legutóbb egy netlixes dokusorozat készült az exvilágbajnokról, aki továbbra is a visszatérését tervezi, bár különféle okokra hivatkozva ez már jóideje várat magára.

 • A művésznő az Inspiráló Nők Estje rendezvényen vett részt.

  Esztergályos Cecília nagyszerű formának örvend, pedig elmondása szerint már egyáltalán nem érdekli a külseje. A Kossuth-díjas színésznő a Blikknek adott interjút az Inspiráló Nők Estje rendezvényen, melynek jelölőbizottsági tagja volt. Mint mondta, örömmel vesz részt olyan projektekben, amelyek nem a női külsőségekről, hanem az értékekről szólnak.

  Nekem az élet fontos. Őszintén, már nem érdekel, mit látok a tükörben. Persze, amit kell, megteszek, de nem az a fontos, hogy simább legyen az arcom, nagyobb a mellem. Ami van, azt kell szeretni vagy legalább hozzászokni

  – jelentette ki Esztergályos, aki nem titkolta, hogy közel negyven évvel ezelőtt ő is igénybe vett szépészeti beavatkozást:

  Amikor a Nemzeti Színházból kikerültem, kellemetlenül éreztem magam, ezért 46 évesen bevállaltam, s nem is bántam meg. Azt nem árulom el, melyik testrészemet érintette, de mivel eddig senki nem vette észre, azt jelenti, jól dolgozott az orvos

  – mondta nevetve.