Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem csak színésznőként remekel.

  A jelek szerint Jenna Ortegát az átütő sikerű Wednesday című sorozat után nemcsak egész Hollywood, de a modellipar is felfedezte magának.

  A mindössze 20 éves filmsztár most az Adidas új, 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának arca lett, és egy vagány fotósorozatot, valamint egy rövid reklámfilmet is készített a márkának.

  A videót maga Ortega osztotta meg Instagram-oldalán, és láthatóan rajongói tetszését is elnyerte, hiszen alig fél nap alatt 2,5 millió kedvelést gyűjtött össze.

 • Nagy népszerűségre tett szert egy hetedikeseknek szánt irodalom-munkafüzet, amelyen Kölcsey Ferenc szobra látható. Elsőre talán nem mindenkinek tűnik fel, hogy mi is a baj a képpel, azt azonban garantálhatjuk, hogy a kamaszok azonnal ki fogják szúrni.

  Az Oktatási Hivatal tankönyvek és segédletek online katalógusában is szereplő irodalom-munkafüzet borítóján lévő szobor Ferenczy István alkotása, és a Magyar Nemzeti Galériában található. A kép azonban olyan nézőpontból készült, hogy a Himnusz szerzője olyan testtájékon és olyan szögben markol egy tekercset, ami a felsősök fantáziáját biztosan beindítja. Ahogy a Facebook népét is, egy lakonikus kommentelő csak ennyit írt: fasza…

 • Azt mondta, a férfi bánni fogja, ha visszautasítja az ajánlatot, és ez valószínűleg így is történt volna.

  Ki ne emlékezne Matthew McConaughey és Kate Hudson már-már alapfilmnek számító, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című romkomjára – az éppen 20 éves mozi teljesen felbolygatta a filmipart, és valódi világsztárt csinált mindkét főszereplőből. Azonban nem sokon múlott, hogy a színész elutasítsa az ajánlatot, végül a nagy dilemmájában egy utcai jósnak sikerült őt meggyőznie.

  Emlékszem, épp azon gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a szerepet, amikor egy este a Sunset Boulevardon sétálva egyszer csak elém ugrott egy pasas a semmiből. Egy jós volt, és azt kérdezte, mesélhet-e a jövőmről nagyon gyorsan? Azt válaszoltam, persze, mire belekezdett:

  Van egy film, amin épp most töprengsz. Ez egy romantikus komédia. Meg kell csinálnod, vagy ez lesz, amit a legjobban fogsz bánni az életedben. Hatalmas siker lesz, elképesztő lehetőségeket és rengeteg pénzt fog hozni.

  Azon gondolkodtam, vajon a stúdió bérelte-e fel, hogy meggyőzzön engem, mindenesetre másnap elfogadtam az ajánlatot – mesélte a Vanity Fairnek McConaughey.

 • De az is kiderült, kit tartanak a leglustábbnak vagy a legsunyibbnak.

  vvbuta
  Fotó: RTL

  Titkos szavazáson választották meg a ValóVilág 11 játékosai, kit tartanak maguk közül a legsunyibbnak, a legszórakoztatóbbnak, a leglustábbnak vagy épp a legbutábbnak. 

  Az utóbbi voksolás döntetlen eredménnyel zárult: VV Reni lefagyott, VV Lissza hangosan felkacagott, amikor meglátta a nevét a képernyőn.

  „Én ezzel tisztában vagyok” – közölte Reni, míg a többiek védelmébe vették, miszerint legalább szeretne fejlődni, Lisszával ellentétben. A dologból kisebb vita kerekedett, amit Márió, Lissza barátjának megjegyzése akasztott meg.

  „Szerintem mi vagyunk messze – én ezt most őszintén mondom – a legbutábbak itt, a villában. De szerintem ez nem egy rossz jelző attól függetlenül” – közölte a srác, párja pedig magasra vonta a szemöldökét ezeket hallva.

  A leggonoszabb jelzőt VV Melina kapta, aki kicsit sem lepődött meg ezt hallva:

  „Nem hat meg. Nem érdekel.”