Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem bírja elviselni a gyerekeket, és mint mondja, szerinte ezzel nincs egyedül.

  Tiktok
  Fotó: TikTok

  Felnőttbarát városrészt hozna létre Melbourne-ben egy TikTokker, aki ötletét a videómegosztó platformon mesélte el. A SoyBabie felhasználónevű ausztrál fiatal szerint kéne egy olyan kerület, ahová nem tehetik be a lábukat gyerekek, csak és kizárólag felnőttek. 

  „Elegem van abból, hogy elmegyek ide-oda, és mindenhol sikító gyerekek vannak” – kezdte a nő, hozzátéve: a gondolat akkor fogalmazódott meg benne, amikor az uszodát sem tudta már rendesen használni, mivel a kicsik (a két gyerekmedence ellenére) az úszósávban ugráltak a vízbe.

  „És ez oké, mert mindenhol megengedik nekik. Úgy érzem, az olyan ördögi embereknek, mint én, akik utálják a gyerekeket, lehetne egy saját külvárosi részünk, ahol zavartalanul és csendben ellehetnénk.”

  A lány szavai eléggé megosztották a felhasználókat: néhányan azt javasolták neki, költözzön nyugdíjasotthonba vagy az Antarktiszra, ha ilyen nagy nyugalomra vágyik, míg mások (köztük sok szülő is) arról írt, jogos a felvetés, mivel nekik is jobban esne, ha nem mindenhol gyereksírás venné őket körül, főleg, ha egyszer épp kiszakadnának az otthoni közegből. 

  @soybabie__ I know im evil but theyre SO loud please i want peace and quiet are there adults only pools in melbourne?? #fyp #kidfree #childfree ♬ original sound - Baby Soja

  Ön támogatná a gyerekmentes városrészek bevezetését?

  (via 24.hu)

 • Dr. Linda Kramer közel 15 percig volt a klinikai halál állapotában miután rosszul lett a fürdőszobájában, addig pedig a Mennyországba került, ami 5 évnek érződött a számára.

  A mentősöknek végül sikerült visszahozniuk a nőt, aki ezután arról beszélt, hogy megtapasztalta a túlvilágot.

  meny
  Fotó: YouTube

  A YouTube-on megtalálható NDE (Near Death Experience) Diary, azaz Halálközeli Élmények Naplója nevű csatornának adott interjút, ahol elárulta, hogy a Mennyországban az idő nem létezik abban a formában, ahogy életünkben ismerjük, és a túlvilágon 9 km/h sebességgel volt képes sétálni, ezek alapján számolta ki, hogy mégis mennyi időt töltött a másik oldalon.

  Utazása során rájött, hogy bárki és bármi alakját képes felvenni, gondolatai segítségével pedig konkrét helyekre is eljuthat rögtön.

  Ekkor egy virágokkal teli réten találtam magam. A Mount Everestnél 30 ezerszer nagyobb hegyet vizsgáltam. Tele volt mindenféle hegyekkel bárhol is voltam épp. Láttam felhőkarcolókat, amikhez képest Dubai miniatűrnek tűnt.

  — mesélte Kramer, aki állítása szerint mindent panorámaként érzékelt.

  Azonban hiába Linda beszámolója, nem sok minden tudja alátámasztani, hogy valóban van élet a halál után.

  Sean Michael Carroll, amerikai elméleti fizikus és filozófus 2018-ban azt mondta, hogy a mindennapi élet alapjául szolgáló fizika törvényei teljesen ismertek, ezek fényében pedig az az állítás, hogy a tudatunk valamilyen formában tovább él a testünk halálát követően, egész egyszerűen lehetetlen.

 • L.L. Junior rövidesen a Dominikai Köztársaságba utazik, ahol egy régóta külföldön élő, turistavezetőként dolgozó barátjával közösen hajós bulikat készül szervezni. A rapper elképzelése szerint régebbi magyar slágereket fog előadni egy bachata tánczenei stílusban játszó zenekar kíséretével. A Karib-térségbe utazó előadó nem végleg készül elhagyni az országot, nagyjából két-három hónapot tervez kint tartózkodni.

  A feltételezésekkel ellentétben L.L. Junior jelenlegi párja, Dárdai Blanka úgy tűnik, hogy nem tart a rapperrel, ahogy a 10 éves kisfia, Lacika sem. Junior a műsorvezetők kérdésére azt is elárulta, jelenleg gyermekének a jóléte a legfontosabb számára. Elmondása szerint feleségével, Körtvélyessy Kingával már csak egy aláírás választja el a megegyezéstől, akivel válóperes tárgyalását nemrég napolták el.

  A teljes adásrészletet alább tekintheti meg: