Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kedd reggelt már a Mokkában kezdte a színésznő.

  Ahogy arról az Index is írt, Szabó Zsófi csatornát vált: visszatér a Tv2-höz, ahol anno többek közt a Jóban Rosszban című sorozatban is szerepelt. A színésznő távozásának hírére nemrég az RTL is reagált, a keddet pedig már a Mokka stúdiójában indította, bár egyelőre még csak a vendégkanapén foglalt helyet. Szabóval Orosz Barbara és Váczi Gergely beszélgetett, de hamarosan az ő oldalukon, műsorvezetőként lesz látható majd.

  Addig azonban egy közös képen mosolyognak együtt mind a hárman, amit kolléganője osztott meg Instagram oldalán:

  Üdv a csapatban, Zsófi!

 • Komoly figyelmet fordítottak munkájuk alatt a fenntarthatóságra is.

  Gőzerővel közeleg a 2024-es párizsi nyári olimpia, ami miatt lassan egész Franciaország lázban ég. Most két Nantes közelében élő asztalos került a nemzetközi sajtó figyelmébe, miután egyikőjük hátsó kertjében megépítették az Eiffel-torony 16 méteres másolatát. A projekthez ráadásul szinte csak újrahasznosított faléceket használtak a férfiak:

  „Szerettük volna megmutatni, hogy még a kidobásra szánt anyagokkal is készíthetünk nagyszerű dolgokat” – magyarázta a 38 éves Frederic Malmezac, aki társával, a kerekesszékes Sylvain Boucharddal több mint 5 hónapot dolgozott a replikán. Most abban bíznak, hogy megkapják az engedélyt, és művüket egy olimpiai fáklyaváltóban résztvevő városban-, vagy annak közelében állíthatják ki.

  (via RTL)