Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közel 30 éves fotón látható az énekesnő.

  Szandi a napokban nosztalgikus hangúlatba került, ugyanis megosztott magáról egy rég elfeledett címlapfotót az Instagramon. A nosztalgiavonat viszont tovább zakatol fedélzetén az énekesnővel, aki ezúttal egy 1995-ös lemezborítót mutatott. Külön érdekesség, hogy az említett darab Japánban jelent meg, amire így emlékszik vissza:

  „1995 az az év, amikor odaköltöztem Csabihoz. Elképesztő erőt éreztünk magunkban, gőzerővel elkezdtünk alkotni és megvalósítani az álmainkat. Nem sokkal ezután jelent meg Japánban lemezem és 5 országban került rá egy-egy dalom olyan válogatáslemezekre, ahol a Spice Girls vagy Dj Bobo is szerepelt. Ezekben az országokban így ismertek meg engem. Rengeteget utaztunk, többek között a Midem Asia-ra is Hong-Kongba, ahol az Aqua együttes előtt léptem színpadra, akkor futottak be a Barbie Girl-el és egy öltözőben készülődtünk. Jó érzés visszaemlékezni erre az időszakra is. Ilyenkor döbbenek rá arra, mennyi mindent éltem meg az elmúlt 35 évben” – írta a képek mellé az énekesnő.

 • Koltai Róbert volt a Viasat3 Adom a napom! című műsorának legutóbbi vendége, ahol Geszti Péterrel beszélgettek a stúdióban nap végén. A tévés egy ponton arról kérdezte a Jászai Mari-díjas magyar színművészt, hogy kis vagy nagy közönség előtt szeret-e jobban fellépni.

  A nagy közönség számomra nagyon nagy pluszt jelent, mert az csodás, amikor az ember érzi maga felé áradni a szeretetet és a figyelmet. Nem játszom nagy színházban, de az önálló estjeimen állandóan igen nagy közönséggel találkozom, és az igazi boldogság

  – magyarázta Koltai, majd arról is beszélt, hogy miért nem játszik nagyobb színházakban.

  „Már nem vagyok kisgyerek, természetes, hogy nyolcvan év fölött nem annyira játszatják az embert.” – indokolta meg helyzetét a színész, aki ugyanakkor szívesen játszana nagy színházi társulatokban, de ezzel együtt kielégítőnek tartja, ahogyan az önálló estjein kapcsolatot tud teremteni a közönségével.

  A közönséggel való kapcsolat az nem a színház nevétől függ, hanem hogy legyen igazi teltház, kíváncsiság, szeretet, és akkor megterem benne a poén, a dráma, a röhögés, a könny. Tehát nekem nincsen ilyen szempontból színházhiányom.

  – fogalmazott.

 • Balázs Andi a Viasat3 Adom a napom című műsorában volt vendég, ahol a színésznő többek között betekintést engedett a Karinthy Színház kulisszáiba a vele tartó stábnak. A nap végén már Geszti Péterrel beszélgetett a színházi munkáiról, melynek alkalmával az is kiderült, hogy milyen színésznőnek tartja magát.

  Soha nem hiszem azt, hogy jó színész vagyok, még akkor sem, amikor állva tapsolnak a nézőtéren. Én vagyok az, aki százalékolom a teljesítményemet. Azért röhögök ezen, mert múltkor, amikor tényleg ováció volt, őrjöngtek a színházban és a legjobb kritikát leírták, én hazáig sírtam a kocsiban a rakparton, mert szerintem nem voltam jó a második felvonás elején.

  mondta Balázs Andi, majd hozzátette: ott még nem tart, hogy azt mondja magáról, hogy jó lenne, hanem úgy véli, ő „egy olyan színésznő, aki nagyon boldogan színésznő”.

  PAP 8208
  Fotó: Papajcsik Péter / Index
 • Balogh Levente az RTL Portré című műsorában volt vendég, ahol több témáról is beszélt. Az üzletember az ország egyik leggazdagabb embere, a Cápák között befektetője, és jelenleg az asszisztensét keresi Az álommelóban. Szóba került a beszélgetésben, hogy az üzleti realityben egy sokkal szigorúbb arcát láthatják a tévénézők, amit előtte nem szokhattak meg tőle. Balogh ellenben úgy véli, a tanulás nem mentesít senkit a munka alól, és a szigorúsága onnan is ered, hogy a műsor előző évadában nem tudta átadni ezen üzenetét. Mint mondta, ezzel együtt sokkal megengedőbbnek látja magát a műsor külföldi változataiban látható főnökökkel szemben.

  Egyre keményebb a világ, egyre keményebbnek kell lenni. Ha megnézed az angol vagy amerikai verzióját a műsornak, akkor láthatod, hogy azért én egy ministránsfiú vagyok azokhoz képest. Azok úgy beszélnek a jelöltekkel, ahogy én soha nem tenném”

  – mondta az üzletember, akit azon korábbi kijelentéséről is kérdezték, melyben úgy fogalmazott: „aki 39 évesen nem csinálta meg magát, az már nem is fogja”. Szerinte mindenki másképp értelmezi a kijelentését, ő mindenesetre nem arra gondolt, hogy valakinek az említett korban már milliárdosnak kell lennie.

  Azt, hogy hogyan értjük, amit én mondtam, azt mindenki saját maga dönti el. Én úgy értettem, hogy persze vannak, akiknek családja, munkája van, megtalálta a megélhetését, és ha váltani vagy nőni akar, akkor erre mindenkinek megvan a lehetősége. De én nem gondolnám, hogy a KFC tulajdonosa akkor csinálta meg magát, valószínűleg 39 évesen ő már valamit csinált, valamiben már sikeres volt, és egy lépcsőt lépett. Ez a lépcső megmászása az, ami sikerhez vezetett. Nem azt mondom, hogy a nagy sztorit meg kell csinálni 39 éves koráig, de magát, a saját sztoriját meg kell csinálni, akár egy jó állással, munkahellyel

  – magyarázta Balog Levente, aki hozzátette: az ominózus mondat akkor hangzott el tőle, amikor egy olyan jelölt önéletrajzát nézte, aki 12 helyen dolgozott az utóbbi években: „Volt lakatos, légiutas-kísérő, adminisztrátor, biztosítási ügynök, és most odajött, hogy elnökasszisztens lesz.”