2024. július 6. 18:00
Anglia
Svájc
Düsseldorf Arena Negyeddöntő
2024. július 6. 21:00
Hollandia
Törökország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A TNT frontembere el tudja magát képzelni két-, háromgyermekes apukaként.

    Képernyőkép 2024-07-06 131609.png
    Fotó: TV2

    Elrepültek az évek, már hároméves Dobrády Ákos kisfia, Bende Mór. A TNT frontembere bármit képes lenne megtenni gyermekéért, s már az sem titok, hogy párjával nyitottak lennének a családbővítésre.

     Az énekes úgy véli, az apaság megváltoztatta őt.

    „Négy évvel ezelőtt találkoztam a párommal, akibe szerelmes vagyok. Ahogy a gyerekembe és a családba. Nagyon sokat tanít a gyerek meg a család is. Idézőjelben vagy nem idézőjelben:

    az énközpontúságomat szépen kezdi lefaragni, mert azért, lássuk be őszintén, én kisebbik gyerekként a családból, majd amivel foglalkozom, a környezetem azért dédelgetett, elkényeztetett, és szerettem azt gondolni, hogy mindenki hozzám kell hogy igazodjon, és én vagyok a világ közepe.

    Azért fogalmaztam így, hogy farigcsálom, mert egyik napról a másikra nem megy. Jövőre az 50-et töltöm be, de dolgozom rajta, van önreflexióm” – fejtette ki a minap a TV2 Mokka című műsorában Dobrády.

    „Úgy vagyunk vele, ahogy Bende érkezésével: ha jönni kell a kistesónak, akkor jönni fog. Persze, gondolkozunk, meg főleg azon, hogy az ember hogyan menedzseli az életét két, netalán három gyermekkel. El tudom magam képzelni két-, háromgyermekes apukaként. (...) 

    Ha ezt dobja a gép, akkor ez lesz, már csak azért is, mert a gyerekért mindenre képes az ember, mindenért képes lemondani. A napokban például volt egy Eb-mérkőzés, egy óriási rangadó. Kiöntöttem a sörömet, elhelyezkedtem a fotelben, és ellentmondást nem tűrően érkezett a fiam, hogy »veled alszom!«

    – mesélte az énekes.

  • Még a végén kiderül, hogy ő is csak egy átlagos ember.

    Nagyon fut most a szekér Vilmos herceg számára, aki lassan megkaphatja a nyár kedvenc közösségimédia-sztárja címet. Először egy laza, strandolós családi fotóval olvasztotta meg követői szívét, majd jött a bulvár-atombombának is felérő Taylor Swift koncertfelvétel, ahol a herceg vígan ugrándozott és táncikált a popsztár londoni showján. Az estét egy közös szelfivel koronázták meg.

    A legújabb netes kedvenc egy szintén rövid TikTok videó, amelyen a napszemüveges Vilmos elektromos rollerrel száguldozik a Windsor kastély kertjében. Az egymillió megtekintés felett járó poszt alatt szép számmal gyűlnek a kommentek is, volt, aki meglepődött a trónörökös lazaságán, míg más azon, Anglia leendő királyát láthatjuk a felvételen.

    „Vilmos hercegnek annyira apuka-hangulata van, imádom!”

    „Begurulnia Windosr kastély kertjébe egy elektromos rolleren a legviccesebb dolog” – jegyezték meg egy másik hozzászólásban.

    (via 24.hu)

  • Ami sok, az sok.

    Vanessa Hudgens és párja, Cole Tucker az életük egyik legboldogabb időszakát élik jelenleg, hiszen a napokban megszületett az első közös gyermekük. Boldogságuk azonban mégsem lehet teljesen felhőtlen, hiszen az örömhírt nem volt lehetőségük úgy közöln, ahogy szerették volna, néhány lesifotós ugyanis a kórház bejáratánál várt rájuk a baba születése után.

    A High School Musical és a Karácsonyi cserebere című filmek sztárja eléggé a szívére is vette a dolgot.

    Csalódottak vagyunk, hogy a családunk magánéletét nem tisztelték és kihasználták ebben a nagyon különleges időszakban csak amiatt, hogy a média mohóságát valahogy csillapítsák. Mindezek ellenére anya, apa és a baba boldogok és egészségesek

    – adott hangot nemtetszésének a 35 éves énekes-színésznő a közösségi oldalán egy korlátozott ideig elérhető történetben.

    Hudgens szülés utáni első fotói ide kattintva tekinthetők meg.

    (via Independent)

  • Szoboszlai Dominik néhány nappal ezelőtt tette közzé az Instagram-oldalán az első olyan lapozható bejegyzést, melynek elemein új barátnője, Buzsik Borka is látható. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ezzel tette Insta-hivatalossá kapcsolatát. A felvételek Szoboszlaiékról Olaszországban, az Amalfi-parton való nyaralásuk során készültek, amelyre a magyar csapat Eb-kiesése után került sor.

    A szőkeség, akiről nem sokat lehet tudni azon kívül, hogy 2022-ben diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetemen, maga is tett képeket az oldalára a nyaralásról. Amióta a Liverpool támadó középpályása felvállalta a románcot, Buzsik követőtábora jócskán megnőtt, arról pedig, hogy mennyire szerelmes, nem rest újabb tartalmakat gyártani. Így történt, hogy a szőkeség egy fontos dolgot is elárult Szoboszlaival való kapcsolatáról.

    Buzsik az alábbi képhez azt írta: „How he makes me feel”, ami magyarul annyit jelent: „Ahogy érzem magam tőle”. Minden bizonnyal arra utalva, hogy Szoboszlai miatt ennyire boldog és felszabadult.