Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megosztotta a titkát.

  Jennifer Aniston 54 évesen is kirobbanó formával büszkélkedhet, ami miatt sokan irigylik is. AJóbarátokcímű sorozat sztárja , akiről a napokban előkerült egy fehérneműs fotósorozat is, úgy véli: nem csak izzasztó edzésekkel és a szigorú diétával lehet elérni a vonzó alakot. Szerinte sokkal fontosabb a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás.

  Elmondása szerint a sok pihenésnek köszönheti, hogy kicsattanó az egészsége.

  Rengeteg vizet iszom, naponta átmozgatom a testem, teljes értékű, friss ételeket eszem és annyit alszom, amennyit csak lehet. Mondjuk az utóbbi elég nagy kihívást jelent számomra, de nagyon fontos. Meg is érzem, ha nem pihenek eleget. Mindezek mellett igyekszem odafigyelni arra is, mit engedek be a fejembe. Néha ki kell kicsit kapcsolni a zajt

  – magyarázta a színésznő, aki az alvást azért is tartja fontos dolognak, mert évekig álmatlanságtól szenvedett. Az alvás hiányától egészségi problémái lettek.

  (via Female First)

 • Szívfacsaró történet.

  A The Voice című tehetségkutató műsor egyik zsűritagja, Manuel, Gödöllei Emánuel nem tagadja: a szegénységből tört ki azzal, hogy 2019-ben jelentkezett az X-Faktorba. Bár a fiatal énekes a műsort nem nyerte meg, karrierje azóta is szárnyal; a minap például a Budapest Parkban adott koncertet, ahol egyébként meg is sérült. 

  A kezdetekről a The Voice-ban is mesélt. Zsűrtirása, Miklósa Erika kérdésére elárulta, hol írta a Messziről jöttem című slágerét. Mint mondja, akkoriban sokat kivett belőle a munka, azt is tudta, hogy nincs a helyén, mégis idő kellett hozzá, hogy jelentkezzen az X-Faktorba. 

  Azokban az években nagyon sokat dolgoztam, mindenféle helyen. Éppen egy szemétválogató telephelyen voltam egy haverom apjánál, amikor megírtam a Messziről jöttem első vázlatát egy kis kartonpapírra, ami még a mai napig megvan. Akkoriban már annyira fáradt voltam a munkában, meg annyira nem volt megfizetve, meg úgy éreztem, nem ott a helyem. Addigra már három éve zenéltem, jónak is éreztem már magamat, csak a szorongásom visszafogott engem, és nem hittem el magamról, hogy helyem van az X-Faktorban. Aztán végül kiderült, hogy jól döntöttem 2019-ben, mert 2020-ban már nem volt megrendezve a covid miatt. Ki tudja, most hol lennék, ha nem megyek el

  – mesélte a műsorban az énekes

  (via rtl.hu)

 • Igazi sztár lett az interneten az a hosszúszőrű dalmata, amelyiknek a gazdája egy fényűző születésnapi bulit rendezett. A Ryder névre hallgató eb nemrég lett egyéves, gazdája, a 27 éves Sandra Macedo pedig úgy gondolta, hogy meg kell adniuk a módját az ünneplésnek. Talán furcsának tűnhet, de Macedo igazi családtagként tekint szeretett ebére, ezért is akart olyan bulit rendezni neki, mint a többi rokonának. Macedo ezért az otthonát is feldíszítette. Randynek szülinapi csákót, egy finom tortát és egy piñatát is vett sok más ajándék mellett. A fiatal nő azt mondja, több mint 200 dollárt (73 ezer forintot) költött a szülinapi partira, ahová természetesen vendégeket is hívott. 

 • Az ajkaikra varratták egymás nevét.

  Különleges tetoválást csináltatott Rácz Béla, azaz Young G és felesége, Mészáros Norina. Az új tetkókat a ValóVilágot is megjárt rapper mutatta meg az Instagram-oldalán: szerelmével úgy döntöttek, itt az ideje annak, hogy közös tetkójuk legyen, ráadásul nem is akármilyen. Egymás keresztnevét varratták magukra, méghozzá egy egészen merész helyre: a minta az alsó ajkaik belsejére került.

  A tetoválás megosztotta az Instagram-felhasználókat: míg vannak, akik szerint vagány egy ilyen tetkó, mások szerint nagy hibát követtek el. Ön mit gondol?