Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak halkan megjegyezte.

  Közel tíz éve alkot egy párt Voksán Virág és Valentényi László, akik nem tagadják, két gyermekük, Beni és Vivi érkezése sok mindent megváltoztatott kapcsolatukban. A lemezlovas és a generálkivitelező azonban, akiket a nézők a Nyerő Páros hetedik évadában láthattak együtt, kitartanak egymás mellett, az otthoni teendőket pedig megosztják.

  Mint kiderült, mindketten rendmániásak.

  Nekem és Lacinak is fontos, hogy az otthonunk szép és rendezett legyen, hogy minket tükrözzön, így ha kell, naponta tartok a gyerekeknek hegyi beszédet

  – árulta el a Story magazinnak Voksán, akinek szavait az nlc.hu idézte.

  A kétgyermekes édesanya arról is beszélt, hogy míg a takarítás neki jut, a főzés többnyire a párja dolga.

  A takarításért meg persze én felelek. Sokan meglepődnek, amikor kiderül, nincs bejárónőnk, de nekünk ez a komfortos. Nem szeretnénk egy idegent a házban, például ezért nincs bébiszitterünk sem. És a férjem nagyon rendes, általában ő főz, szóval arra nincsen gondom. Fő a munkamegosztás, és csak halkan jegyzem meg, ez a hosszú házasság egyik titka!

  – jelentette ki a lemezlovas, aki korábban arról is beszélt, hogy szerinte egy párkapcsolat megsínyli, ha a nő nem szexi szülés után.

 • A szerinte gyakran emlegetett „gazdag pasira” is kitért.

  mónika
  Fotó: youtube

  Utazási-, pontosabban az azt megelőző spórolási szokásairól készített videót YouTube csatornájára Erdélyi Mónika. A műsorvezető lányával, Mollival gyakran van úton, épp ezért sok kérdést is kap, hogyan finanszírozza ezeket a kiruccanásokat. 

  Ebben a videóban kísérletet teszek arra, hogy elmagyarázzam, hogy mi miből tudunk annyit utazni. Ugye a tavalyi év folyamán is hatszor-hétszer, de talán nyolcszor is utaztunk. Az újságok össze-vissza írnak, hogy gazdag pasi meg nem tudom ki fizeti az utakat. Hogy gazdag pasi fizeti-e, ezt a jövőben sem szeretném a nyilvánossággal megosztani. De ezeket az utakat mi saját zsebből is ki tudjuk fizetni, vagy pont abból is fizettük

  – kezdte bejelentkezését Erdélyi, majd felolvasott egy listát, amely tételei kapcsán „nagyon erősen meghúzták a nadrágszíjat”, hogy a számukra legfontosabb dologra, az utazásra jusson keret.

  Ebből többek között kiderült, hogy kávét például már csak granulátumból fogyaszt kapszula helyett, ezzel 142 ezer forintot spórol éves szinten, ami két főre egy London vagy Párizs retúr repülőjegyet ér. Alkoholt nem iszik, a dohányzásról és a zacskós zabpehelyről leszokott, a fodrászat helyett saját magának festi a haját, utóbbival közel évi félmilliót nyer. Nagyot dob a latba, hogy már nem taxival járnak ki a reptérre, a sminklemosót elhagyva pedig babapopsi törlő kendőt használ, ahogy anno a tévés sminkszobában is tették. Ruhákat keveset vásárol, és azokat is akciósan, erősen leárazva, gyakran külföldön, ahol még olcsóbbak. 

  „Ilyen nagyon apró dolgokon nagyon sokat lehet spórolni, ha gondoljátok, nézzétek át a költségvetést. Én nem akarok senkinek tanácsot osztogatni, mi így csináljuk, végre megválaszoltam ezt az égető kérdést!”

 • Úton van az utánpótlás, édesanyja nyomdokaiba lép Hosszú Katinka gyermeke? 

  Ezt még nagyon korai megmondani, mindenesetre az olimpikon legfrissebb Instagram bejegyzése alapján túl van első edzésén 6 hónapos kislánya, az augusztusban született Kamília, erről pedig a büszke anyuka követőinek is beszámolt. A sportoló egy Kanári-szigeteki úszoda medencéjének partjáról jelentkezett be kislányával a kezében, rajongói pedig kedves hozászólásokkal árasztották el az aranyos fotót.

  „Iron Baby” – fogalmazott humorosan egyikük Hosszú becenevére, az Iron Ladyre utalva.

 • Képernyőfotó 2024-02-29 - 23.31.14.png
  Fotó: RTL

  Stahl Judit évek óta visszavonult a médiától, a stúdiót pedig az útóbbi időben a színpadra cserélte. Az egykori tévés lányával, a 19 éves Stahl-Bohus Hannával közösen hozott létre egy gasztronómiai témájú színdarabot a 6Színben, a többek közt Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor szereplésével futó Flódnit – erről, valamint a közös munkáról most a Fókusznak mesélt.

  „Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom” – kezdte Stahl, aki gyakran süt-főz együtt tinédzser lányával, ha épp nem az előadásukon dolgoznak.

  „Egymástól tanultunk azalatt, amíg megírtuk. Azt akartuk kipróbálni, hogy kitalált játéktípusok mennyire működnek, mennyire lesznek viccesek. Volt feszültség, és mégis végig imádtuk csinálni, és most is itt nevettünk együtt, fogtuk egymás kezét” – mesélte a dráma szakos gimnazista, aki korábban musical táncos volt, és mindenképp a színházi szférában képzeli el a jövőjét.