Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Mokka vendége volt a ValóVilág egykori VV Gigije, a második gyermekével várandós Rácz Ildikó, aki a babavárásról beszélgetett a műsorvezetőkkel. Mint kiderült, akárcsak Iszak Eszter, ő is a 24. hétben jár, és bár az első trimeszter kicsit megviselte őt, most már sokkan jobban van. Váczi Gergő kérdésére azt is elárulta, férjével korábban lemondtak a második babáról.

  Terveztük, csak mi a Panka előtt úgy voltunk, hogy szeretnénk többet. Aztán jött Panka, és ez aztán felülírta nagyon hamar, úgy voltunk vele másfél év után, hogy nagyon szeretjük, imádjuk, de így most mi megállunk, köszönjük, ez így nekünk elég

  – idézte fel a kismama, aki anno volt, hogy tízszer is felkelt kislányához. Az óvodás az utóbbi időben viszont annyira sokat hangoztatta, hogy szeretne kistestvért, hogy ezzel pedig bogarat ültetett szülei fülébe. Azt, hogy kishúga vagy öccse lesz-e Pankának, édesanyja egyelőre nem szerette volna elárulni, arról azonban lelkesen mesélt, hogy otthon szeretne életet adni a babának, az első szülésélménye ugyanis nagyon gördülékenyen ment.

  „Az elsőnél is felmerült már bennem a gondolat csírája, de azt a férjem hamar elfojtotta. És most már egyikünkben sem volt, hogy nem, hanem hogy ez nekünk való, nekünk lesz kitalálva. Most megpróbáljuk, ha nincs komplikáció, nincs probléma, akkor erre tervezünk.”

 • DSC2385
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Rubint Réka nemrég meglepetést utazást szervezett férjének, Schobert Norbertnek, aki a napokban töltötte be 53. életévét. A házaspár Barcelonába utazott, ahol sikerült találkozniuk Sztefanosz Cicipasz tenszisztárral, akivel még egy közös fotót is készítettek. A külföldi álomnyaralásról a Ripostnak árult el részleteket a fitneszlady.

  Norbi teniszrajongó és a szervezésnek az is része volt, hogy ki kellett derítenem, melyik hotelben fognak megszállni a teniszezők. Korábban kapott már hasonló ajándékot, annak is elképesztően örült. Akkor Monte Carloban voltunk, ugyanabban a hotelben, ahol Rafael Nadal is. Reggel, mikor a szállodában lementünk edzeni, az egész Nadal család ott volt, a liftben pedig együtt utaztunk Boris Beckerrel. Hatalmas öröm volt, bízom benne, hogy most is sikerül hasonló élményekkel gazdagodnunk.

  Rubint arról is beszélt, hogy mivel hétvégenként rengeteget dolgozik, ezért férje gyakran szokott azzal viccelődni, hogy megvesz tőle egy fellépést, hogy inkább vele maradjon otthon a munkája helyett. Mivel az édesanya fontosnak tartja, hogy minden családtagjával minőségi időt tudjon közösen eltölteni, ezért gyerekeit is gyakran lepi meg utazással.

  „Teljesen más, mikor együtt megy a család valahová, ha külön Larával megyek, külön Norbikával, vagy külön Zalánnal, és az is egészen más, mikor a két fiúval együtt megyünk. Bármilyen felállást is választunk, különleges élmény. Olyan keveset kapunk egymásból, a napok és az évek csak úgy elrohannak, de az élmények megmaradnak. A közös családi időtöltésnél nincs fontosabb az életben.” – tette hozzá.