2024. július 1. 18:00
Franciaország 1
Belgium 0
Düsseldorf Arena Nyolcaddöntő
2024. július 1. 21:00
Portugália
Szlovénia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A szépségirálynő megtörte a csendet.

    D  HR20240623035
    Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

    Ahogy arról mi is beszámoltunk, Katzenbach Andreát választották meg a Miss World Hungary szépségverseny idei győztesének. A 23 éves győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

    Most a Palikék Világa by Manna című YouTube-műsorban vendégeskedett a fiatal lány, ahol az is kiderült, hogy egy ideje már a szinglik táborát erősíti. Mint mondta, korábban már volt egy komoly párkapcsolata, de az utóbbi időszakban nem az ismerkedéssel volt elfoglalva. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne nyitott a szerelemre.

    Én sosem megyek oda egy pasihoz, hogy 'tetszel', megvárom, hogy ők jöjjenek oda. Esetleg ha valaki tényleg nagyon tetszik, ránézek, adok egy-két jelet, de nem szoktam, úgymond, férfiakra nyomulni...

    idézi a Story Katzenbacht, aki elmondta a véleményét az internetes ismerkedésről is. Ugyan a Tinderen sosem ismerkedne, ha az Instagramon írnak rá, akkor szokott válaszolni.

    Manapság eléggé elfogadott lett, hogy az interneten, mondjuk, az Instagramon keresztül írnak. Volt, hogy ott ismerkedtem. Szerintem ez megkönnyíti a férfiak dolgát...

    – mondta a fiatal szépségkirálynő, akit korábban arról is vallott, hogyan érinti, hogy sokan Kulcsár Edinához hasonlítják

  • Sellővé változott ezúttal a naptárdíva.

    TRAL2269
    Fotó: Trenka Attila / Index

    Ahogy azt mostanra már megszokhattuk, egy újabb hónap kezdetével Kiszel Tünde új naptárfotóval kedveskedik rajongóinak az Instagram-oldalán. A naptárdíva különleges kalendáriumának 2024-es kiadásába így azok is bepillantást nyerhetnek, akik esetleg nem szerezték be azt. Kiszel egyébként az idei év tematikájául a Disney-t választotta, így nem meglepő, hogy a júliust kishableányként köszöntötte.

    2024. JÚLIUS – A kis hableány

    – olvasható a képe mellett, amelyen tengeri sellőként pózol.

  • Három éves a kisfiuk.

    ZS 0286
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Dobrády Ákos, a TNT énekese negyvenes évei közepén lett édesapa, de nem is lehetne boldogabb. Szerelmével, Nikivel ugyan még hivatalosan nem kötötték össze az életüket, de a frontember szerint házassági papírral sem lenne teljesebb a kapcsolatuk. Most a Storynak meséltek a családjukról és háromesztendős kisfiukról, Bende Mórról, aki június elején ünnepelte születésnapját. Bár jelenleg nem elsődleges szempont a párnál, de a családbővítésre mindketten nyitottak.

    „Szeretnénk Nikivel Bendének egy kistesót, de abszolút a sorsra bízzuk magunkat. A fiunk sem volt tervezett baba, de amikor megtudtuk, hogy jön, a legnagyobb örömmel vállaltuk” – magyarázta az énekes, akinek kisfia még túl kicsi ahhoz, hogy elmondja, örülne-e egy testvérnek:

    Valamikor egyből rávágja, hogy nem, köszöni szépen, nem kér belőle, máskor pedig abszolút nyitott rá. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Nikivel egyelőre próbáljuk felmérni, hogy két gyerek mellett hogyan tudnánk menedzselni az életünket, a többi pedig úgyis a jövő zenéje.

    A büszke apa hozzátette, gyereke rövidesen már óvodás lesz, és a bölcsödét is jól vette, nyitott, barátkozós alkat. Nagyon jól kezelte a környezetváltozást és az elválást, de a szülők viszont mindketten megkönnyezték, amikor első nap ott kellett hagyják a bölcsiben.

    Nikivel tudatosan figyelünk arra, hogy időnként kettesben is időt töltsünk, programozzunk, amíg Bendére a nagyszülők vigyáznak. Ilyenkor természetesen az esküvő is szóba kerül közöttünk, de úgy érzem, nem a házassági papír fog összetartani minket. Ma már szerintem kicsit elavult, idejétmúlt intézmény lett, de mivel nagyon szeretjük egymást, egyáltalán nincs kizárva, hogy végül az oltár előtt kötünk ki

  • Csodás felvételek születtek.

    vaddiszno
    Fotó: Jakabházy Miklós

    Nem mindennapi vaddisznókat fotózott le Jakabházy Miklós erdészmérnök és természetfotós a közelmúltban. Mint arról beszámolt, egy fotós kollégája segítségével talált rá ezekre a különleges egyedre, melyek a házi, és a vaddisznók genetikai keveredéséből születtek. 

    Korábban, amíg az erdőkben a jó makktermés alkalmával kiterelve tartották a házi sertést, gyakran megesett – még ma is előfordul –, hogy a házi és a vaddisznó találkozásából fehér-fekete foltos malacok születtek. Ezek a csodás képek valahol a Dunántúli-középhegységben készültek.

    Besüppedtünk a magas fűbe, és hasaltunk három órát. A disznók kerülgettek minket, egy dámtehén majdnem ránk lépett, de a foltosok nem mutatták magukat. De nem is lenne igazi az élmény, ha az ember évek óta vágyik egy virágra, majd odasétál és letépi elsőre

    – idézte fel Jakabházy.

    Másfél hét múlva tértek újra vissza fotóstársával, lefeküdtek a fűbe, és várták az állatsereget. Az üres rét szinte egyik pillanatról a másikra telt meg vaddisznókkal.

    A szívverésem élénken pumpálja mindkét mandulámat, de foltost nem látok. Aztán komótosan, méltóságteljesen előtolja magát egy babos koca. Pár perc és jobbról balra átszalad egy kis fehér folt, és tudom, hogy ma este elcsíptük őket, a szemem fókuszál, és már látom a kis fehér testen a fekete foltokat. Mérnöki precizitással pont úgy jön-megy a horizonton, hogy az nekem a fényképezéshez ideális legyen. Megjön a tesó is, a csíkosok között már két foltoska teszi-veszi magát előttünk

    Ezeknek a foltos egyedeknek a túlélési esélye ugyanolyan, mint az átlagos vaddisznóké, viszont mivel genetikailag rontják a vadon élő állományt, a vadásztársaságok úgynevezett állományszabályzó vadászat során lövik ki folyamatosan ezeket a babos disznókat, ezért is ritka, hogy sikerül lencsevégre kapni egy-egy példányt.

    (via 24.hu)