Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Közös fotókon látható a 20 éves modellel.

    Úgy hírlik, a Pókember című filmek sztárja, Tobey Maguire újra szerelmes. A 49 éves amerikai színészt egy nála 29 évvel fiatalabb modellel, Lily Chee-vel hozták hírbe, akivel Michael Rubin üzletember csütörtök esti partiján mutatkozott együtt, ahová a vendégek csak fehér öltözékben mehettek.

    Az eseményen Maguire egyik jó barátja, Leonardo DiCaprio is hivatalos volt, aki szintén ismert arról, hogy a nála jóval fiatalabb hölgyek társaságát kedveli. 

    Egyelőre sem Maguire, sem Chee nem erősítette meg, hogy egy párt alkotnak.

    (via PageSix)

  • Nem mindennapi szerelmi történetet tudhat magáénak Házasság első látásra című műsor brit változatának egyik szerelmespárja, Ally és Paul Todd, de nem azért, mert a tévés szereplés annyira a javukra vált. Azt az epizódot ugyanis, amelyik teret adhatott volna a megismerkedésüknek 2020 márciusában, végül elkaszálták a koronavírus-járvány miatt.

    Arról még a nő és a férfi is értesült, hogy a műsorba való jelentkezésük után valakivel párba állították őket, a forgatás azonban elmaradt. Paul Todd nagyot csalódott, hogy nem kerülhetett közel a nőhöz, aki a szakértő szerint tökéletes párja lehetett volna, ezért minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a műsoron kívül felvehesse a kapcsolatot vele. Az egyébként mozdonyvezetőként dolgozó férfi könyörgött a párkereső reality készítőinek, hogy adják ki neki a nő elérhetőségeit, akivel párba állították, hiszen csak a keresztnevét tudta. Paul végül megkereste Ally-t, akivel legnagyobb meglepetésére szinte az első perctől fogva működött a kémia.

    2020 szeptemberében összeköltöztek, egy hónappal később megfogant első közös gyermekük, Penelope. 2021 júniusában sor került az eljegyzésükre. Idén fogadtak egymásnak hivatalosan is örök hűséget.