Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Most sokan irigykednek a színésznőre.

    A hétvégén Magyarországra érkezett Brad Pitt, a kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, filmproducer, majd egy újabb világsztárt is lencsevégre kaptak a Hungaroringen.

    Ezúttal Lékai-Kiss Ramóna posztolt egy közös fotót Instagarmján a Bridgerton színésznőjével, Simone Ashley-vel, aki Kate Sharmáját alakítja a népszerű sorozatban. Bár a 29 éves brit színésznő mindenhol igyekszik kerülni a fejhajtást, mégis örömmel pózolt a magyar műsorvezetővel. Íme:

  • Szerettei várták a túlparton.

    DSC3755
    Fotó: Gerencsér Tamás / Index

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, a szombati rossz idő miatt egy nappal elhalasztották a rajtot, így vasárnap kora reggel rajtolt el a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöp és Balatonboglár között. Bár profi versenyzők is rajthoz álltak, de szokás szerint nagy többségben voltak a szabadidő-sportolók, akik nem az órával vagy egymással versengtek, hanem fő céljuk az volt, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak. Köztük Járai Máté színész is nekivágott a távnak, ugyanis régóta a bakancslistáján szerepelt, hogy átússza a Balatont, amit most sikeresen teljesített.

    Járai nagymamám emlékére is tettem, akinek az összes csodálatos balatoni nyarat köszönhetem. Önmagamért, hiszen nem az úszás az erősségem, és azokért is, akik a parton vártak: feleségemnek, aki mindig mindenben mellettem áll, immár 25 éves húgomnak, aki SUP-pal teljesítette a távot, szemmel tartva engem a távolból. Hatalmas élmény volt! Köszönöm

    – írta Instagram-posztjában a színész, aki azt is megosztotta, hogy 2 óra 56 perc alatt sikerült leúsznia a távot.

  • Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence Pomázon tartott gyermektábort, amely lovaglással, énekléssel és tánccal telt eseményen közel negyvenen vettek részt. A szerelmesek megismerkedésük óta szerették volna megvalósítani közös álmukat, vagyis hogy létrehozzanak egy nyári tábort gyerekeknek, ahol átadhatják nekik a népzene, a néptánc és a hagyományok iránti szeretetüket.

    A hagyományápoló tábor helyszínére az egyik napon a Nébih is kiszállt, ahol egy névtelen bejelentést követően ellenőrzést végeztek. Az esetre reagálva az énekesnő elmondta: tudták, hogy „lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsék őket”. Mindenesetre a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal mindent rendben talált, és zavartalanul folytatódhatott az élet a gyerekekkel. Tóth most Instagramján adta hírül, hogy sikeresen lezajlott a gyerektáboruk, melyről a következő sorokat írta.

    Megcsináltuk babája neki'. Ilyen fáradtak ritkán vagyunk, de olyan csoda hét volt a gyerekekkel, hogy csordultig van a szívünk! Újra látom, hogy a jó emberek köztünk járnak, és a hitem, szerelmem erősebbé vált, mint valaha! Átadni azokat a dalokat, táncokat, amiket ránk hagytak, az szívbeemelő érzés! Hallani az énekeket és látni azokat a táncokat, amiket megtanítottunk a táborozóknak… nem lehet szavakkal kifejezni!

    – fogalmazott az énekesnő, majd hozzátette:

    Együtt leküzdöttünk félelmeket, feldolgoztunk traumákat, és barátságok születtek. Együtt énekeltünk a tábortűznél, íjászkodtunk , lovagoltunk, karaokéztunk, táncházaztunk, sírtunk egymás vállán… Bebizonyítottuk, hogy egy a ritmusunk, összetartozunk! Mert a csoda bennünk van, és élni érdemes! Köszönjük a bizalmat! Folytatjuk.

  • Sok minden történt azóta az életében.

    PAP 1328
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Kulcsár Edina közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy pontosan egy évtized telt el azóta, hogy megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyét, melynek köszönhetően egycsapásra megváltozott az élete. Az influenszer édesanya fejére 2014 júliusában került a győztesnek járó korona, amely sorsfordító pillanatról Instagramján a következőket írta:

    10 évvel ezelőtt, ezen a reggelen úgy keltem ki az ágyból, hogy nem akartam elhinni, hogy előző este tényleg engem választottak szépségkirálynőnek. Nemcsak a szakmai zsűri szavazott nekem bizalmat, de a közönség is engem talált a legalkalmasabbnak a címre. Sosem fogom elfelejteni, amit akkor éreztem. A pillanatot, ami megváltoztatta az egész életemet

    fogalmazott bejegyzésében az egykori szépségkirálynő, majd így folytatta:

    Írhatnám, hogy milyen gyorsan elment ez a 10 év, ami bizonyos tekintetben igaz is, viszont az idő távlatában mégis azt gondolom, hogy rengeteg fantasztikus dolog történt velem ebben a 10 évben. Nagyon is tartalmas volt. Olyan sok tapasztalatot és élményt sikerült gyűjtenem, amikért csak hálás lehetek, és mindeközben anyuka lettem, ami a leginkább megkoronázta az egész életemet!

    – emlékezett vissza Kulcsár, aki néhány hónappal később a Londonban rendezett Miss World világversenyen második helyezett lett.