Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ha igazak a szakmabéli értesülések, rekordgázsit kaphat a színész Doctor Doom megformálásáért.

    GettyImages-2163996937
    Fotó: Jesse Grant / Getty Images

    Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas meglepetéssel készült a Marvel a hétvégi Comic Con paneljükre, felfedték ugyanis, kit rejt a következő két Bosszúállók-film főgononoszának fémálarca:

    Robert downey jr.-t!

    A színész neve már-már egybeforrt az MCU-val, 2019-ig ugyanis ő alakította Vasember karakterét, Tony Stark halála után viszont az Oscar-díjas színész a másik oldalon próbál majd szerencsét, mint az antagonista Victor von Doom, azaz Doctor Doom.

    A Variety információi szerint ehhez a visszatéréshez mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a Marvelnek. A rendezőszékben helyet foglaló Russo-testvérek a megszerzett adatok szerint 80 millió dollárt, azaz több mint 29 milliárd forintnak megfelelő fizetséget kapnak a 2026-ban, valamint 2027-ben érkeztő Avengers: Doomsday és Avengers: Secret War filmekért, s bár Downey gázsija pontosan nem ismert, annyi biztos, még ennél a 80 millió dollárnál is „lényegesen több”. Ráadásul utazásra sem kell költenie, hiszen magángépét szintén a cég állja, ahogy a biztonsági szolgálata fedezését-, valamint a jövőre kezdődő, londoni forgatásra telepített külön trailer-táborát is.

    Downey egyébként messze a legjobban fizetett Marvel-színész, eddigi munkásságáért 500 és 600 millió dollár közötti csekket tehetett zsebre. Mostani fizetése viszont így is kiemelkedő, lévén az előbbi összeget hét filmből és három cameo-szereplésből gyűjtötte össze.

  • Philip Westre igazi vintage-rajongó. A 28 éves svéd férfi néhány évvel ezelőtt egy Nagy Gatsby-tematikájú partin vett részt Stockholmban, ami túlzás nélkül kijelenthető, megváltoztatta az életét. Westre az 1930-as, '40-es évek rajongójává vált, de nem csak zenei-, vagy filmízlése változott meg, hanem egész életstílusa is.

    Gardróbját és otthonát is ehhez mérten alakította át, és pénztárcáját nem kímélve gyűjti a minél különlegesebb relikviákat 1950 előttről. Régi ruhákra eddig mintegy 12 millió-, bútorokra és antikvitásokra 9,5 millió forintnyi összeget költött. Legnagyobb kiadásai azonban oldtimer autói, köztük egy Ford Model A, ezekree eddig 23 millió forintot fordított.

    Ugyan nem túl korhű, okostelefonjától és a közösségi médiától azonban nem zárkózik el. Sőt, Instagram és TikTok oldalán például arról is találhatunk posztot, hogy kell beindítani egy közel 100 éves járgányt, vagy milyen összeállításokat viselt egy héten.