Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Feleségével, Lillával már kilenc éve alkotnak egy párt.

    Visváder Tamás és Palácsik Lilla nemrég ünnepelték hatodik házassági évfordulójukat – erről, valamint kilenc éves kapcsolatuk dinamikájáról Visváder hétfő reggeé a Reggeliben mesélt.

    „Régen én nagyon pörgős voltam, nagyon mérgelődős, most teljes zenben vagyok, megyek előre. Ha stabil a párkapcsolatod, stabil a családi életed, az kellő nyugalmat tud adni” – kezdte, majd elárulta, igyekszik azért legalább heti egyszer kettesben is időt tölteni feleségével, sokszor járnak moziba, színházba, múzeumba. Szerencsére a nagyszülők ilyenkor tudnak két fiukra vigyázni, akik Visváder szerint szigorúsága ellenére inkább apásabbak. Nem is váratott hát sokára magára a kérdés a műsorvezetőktől, hogy mikor érkezik családjukba a harmadik baba.

    „Ha rajtam múlna, bármikor. Az első és a második közötti váltáskor sokat hezitáltam, hogy szeretnénk még gyereket? Amennyi nehézség van benne, annál több az öröm, én egy nagyon nagy családot szeretnék” – árulta el a férfi, hozzátéve: felesége is szeretne kistestvért két- és hamarosan négyéves gyermekeik mellé, csak még nem tudja, mikor.

  • Nem ez az első betörés a környéken.

    A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva írta meg, hogy nemrég betörtek Tom Hanks és Rita Wilson Los Angeles-i otthonába. A hatóságtól értesülve a lap úgy tudja, hogy fényes nappal történt a betörés, de a vendégháznál tovább nem jutottak a rablók, ahol egy ablakot betörve a riasztó sem gátolta meg őket abban, hogy fosztogassanak.

    Az eset idejekor a színészpár nem tartózkodott az otthonában. A rendőrség tájékoztatása szerint nem Hanksék voltak a célpont, hanem a környéken történt számos betörés egyikének áldozatai lettek. Egyelőre azt nem tudni, mit loptak el, és a tetteseket továbbra is keresik. Los Angeles vonzáskörzetében az utóbbi időszakban megnövekedett a betörések száma, Sarah Hylandhez és Marlon Wayanshoz szintén bejutottak tolvajok.

  • Matt Damonnal vinnék vászonra a pankrátor és a Gawker nevű weboldal pereskedését.

    Ben Affleck nagy fába vágta a fejszéjét, hollywoodi értesülések szerint ugyanis Matt Damonnal lecsaptak egy ideje már filmes körökben keringő forgatókönyvre, és vászonra vinnék Hulk Hogan életét. Pontosabban annak egy részét, a Killing Gawker című moziban ugyanis az egykori pankrátor, valamint a róla 2006-ban szexvideót kiszivárogtató weboldal pereskedését dolgoznák fel.

    Úgy tudni, a két színész nemcsak a produceri munkálatokban jeleskedne, de ők is játszanának a filmben. A főszereplőt Affleck alakítaná, míg Matt Damon a szintén Gawker-áldozat Peter Thielt, a PayPal alapítóját, aki Hogan mellé állt a botrány után, és komoly pénzösszeggel támogatta a férfit a perfolyamat alatt.

    Charles Randolph forgatókönyve alapján állítólag még januárban megkezdődhetnek a forgatások.

    (IGN)

  • A szertornászok különösen jeleskednek ebben a versenyszámban.

    olimpia
    Fotó: TikTok

    Amíg a fél világ feszülten figyeli Párizst és az ott küzdő olimpikonokat, addig az amatőr sportolók az interneten jóval könnyedebb szórakozást biztosítanak a nagyérdeműnek produkcióikkal.

    Villámsebességgel veszi be ugyanis a TikTokot a „nem jutottam ki az olimpiára” trend, ahol a felhasználók azt mutatják meg viccesebbnél viccesebb videókban, hogy bakiznak saját sportágukban. A hatalmasat repülő szertornászok, megcsúszó műugrók és elbotló kosarasok felvételeit nehéz kibírni nevetés nélkül, a lista pedig csak egyre bővül a sorra előkerülő házi videóknak hála.

    Reméljük, 2028-ban nagyobb sikerrel járnak a posztok főszereplői:

    @applesnbannasss I figured out how to dive not to long after this i swear #olympics #2024 #swimming #fyp ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC