Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Különleges fotók kerültek elő Jakabos Zsuzsannáról. Az úszónő élete első olimpiájáról tett ki fényképeket Instagram-oldalára, azaz a felvételek a 2004-es ötkarikás játékokon készültek.

    Húsz évvel ezelőtt. Vicces volt hazarepülni ezekkel a kabalákkal, de 15 éves voltam, és nagyon fontosak voltak nekem, mivel ez volt az első olimpiám, amiről azt hittem, egyben az utolsó is

    – jegyezte meg Jakabos, aki 2004-es nyári olimpiai játékokon 400 méter vegyesúszásban az előfutamon 15. helyezést ért el, így nem jutott be a döntőbe. 

  • Letarolta az Instagramot a 84 éves színész videója.

    Chuck Norris-viccekből Dunát lehetne rekeszteni. Ezzel minden bizonnyal maga Chuck Norris is tisztában van, aki az edzőteremből bejelentkezve szórakoztatta rajongóit a minap.

    A 84 éves színészről súlyzózás közben készült videó, az edzés a képkockák tanúsága szerint meg sem kottyant neki, jóllehet feltehetően szerkesztett videóról van szó. A súlyzórúdra ugyanis összesen 12 darab 20 kilós súly került fel, amelyet Norris úgy emelget, mintha pehelykönnyűek lennének.

    A pletykák szerint amint befejezem az edzést, a súlyzóimnak pihenniük kell egy kicsit, haha! Minden viccet félretéve, remélem, mindannyiótoknak nagyszerű nyara volt, és továbbra is csodálatos lesz az év hátralévő része. Isten áldjon benneteket

     – írta Norris, akinek videóját elárasztották Chuck Norris-viccekkel.

  • Ilyen egyedi Fekete-erdő tortát sem láttunk még.

    Első látásra eléggé visszataszítónak tűnhetnek azok a képek, amelyeket a hódmezővásárhelyi Sarokház Cukrászda tett közzé a Facebookon hétfőn, hiszen azokon egy már jócskán használt és kidobásra váró macskaalom látható. A leírásból azonban kiderül, hogy csak egy merész tortáról van szó, amely ugyan nagy sikert aratott a megrendelő családja körében, az internetezőket azonban már megosztja.

    „Extra kihívás érkezett... a legnagyobb lelkesedéssel vállaltuk. Nagyon szeretjük a merész és extra vicces tortaötleteiteket. Mindenki nyugodjon meg... Fekete-erdő ízben készült, és kinézete ellenére fantasztikus ízzel kápráztatta el a vendégeket” – olvasható a posztban, melynek kommentszekciójánál a megrendelő is elmondta a véleményét.

    Mindenkit megnyugtatok, egy falat nem maradt belőle, és aki kapta, dőlt a nevetéstől. A kakikért pedig »verekedés« volt.

    Ön megkóstolná a használt macskaalomra hasonlító tortát?

    (via 24.hu

  • Nem mindenki értheti ezt.

    Széki Attila, azaz Curtis augusztus 19-én, hétfőn Kiskunfélegyházán lépett fel, ahonnan több fotót tett ki a közösségi oldalára. A rapper a fellépése helyszínén egy vicces videót is készített, amellyel, mondhatni, saját magát parodizálta ki.

    The Voice egykori coacha a rövid felvételen egy „felszívásos táplálás” feliratú tábla mellett látható, amelyet a katasztrófavédelem használ és tart készenlétben. A kifejezés pontosabban arra utal, amikor a szükséges oltóvízmennyiséget szabad vízforrásból nyerik ki, a rapper azonban valami egészen másra gondolt, és ezt a videója végén jelezte is.