Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Három hét után a fináléhoz ért Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor, melynek végén megtudhattuk, hogy ártatlanok vagy a gyilkosok nyerték-e meg a játékot, és vele az addig összegyűjtött 15,1 millió forintot. Bár a kezdetben 21-en léphettek be a kastély falai közé, a véghajrában mindössze négy szereplő, Muri Enikő, Url Izabella, Hadas Kriszta és Hevér Gábor maradtak csak versenyben.

    Miután az utolsó előtti napon a többség kiszavazta Bíró Beát, már csak egyetlen gyilkos maradt talpon, a legelejétől mesterien alakító Hevér Gábor. A színész viszont a szerdai adás legvégén fel kellett fedje kilétét Muri előtt, aki ezt az információt megtartotta magának – legalábbis, amíg nem látta elérkezettnek az időt, hogy beavassa nőtársait.

    Ugyan látszólag már kezdett végleg elfogyni a levegő Hevér körül, de a napközbeni játék felbolygatta az állóvizet. Történhetett mindez azért, mert a játékmester, Árpa Attila bedobta, hogy egy tőrt nyerhet az aznapi leggyorsabb játékos, ami az esti kerekasztal-ceremóniánál két szavazattal ruházza fel. Elképesztő módon az utolsó gyilkos meg tudta őrizni a kötélidegeit, és a fáraó feladványát egyedül ő volt képes megfejteni, amivel megkaparintotta az áhított tőrt.

    Muri Enikőnek így már nem maradt oka titkolózni, és megosztotta a többiekkel, hogy a színész az utolsó gyilkos, akit keresnek. Hadas Krisztát azonban még így sem sikerült teljesen meggyőznie, hiszen a riporternő a végsőkig arra gyanakodott, hogy két áruló van még játékban. Az utolsó kerekasztal szertartásnál már mindenki rövidre fogta mondandóját, hiszen nem látták értelmét tovább csűrni a szavakat. Hevér zárszóként kijelentette, hogy nem szándékszik élni a tőr által szerzett dupla voksával.

    Hadas Krisztina, Muri Enikő és Url Izabell egyöntetű szavazatával így kiejtették a játék utolsó gyilkosát, ezzel pedig ők lettek az Árulók második évadának nyertesei.