Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kapa harsány stílusa nem is állhatna tőle messzebb.

    Mucsi Zoltán védjegyévé vált, hogy morcos képpel káromkodik, amihez sajátos stílusát párosítva elképesztő vicces pillanatokat tud szerezni a nagyérdeműnek. Talán kevesen gondolnák róla, hogy a való életben egyáltalán nem ilyen vehemens. Sokkal megfontoltabban és nyugodtabban éli a mindennapjait, inkább halk szavú és elmélkedő típus. Saját elmondása szerint nem mindig móka és kacagás az élete. Egyáltalán nem hasonlít ahhoz a karakterhez, sőt kifejezetten távol áll tőle, amit a videókban megformál.

    Én a magánéletemben nem szoktam káromkodni, ordibálni, bár bevallom, előfordult már, de azért elég ritkán. Nyugodt ember vagyok, így látom magamat. Velem lehet beszélgetni, lehet létezni. Időnként savazom a barátomat vagy a kollégámat, de szeretek humorizálni. Ettől függetlenül az csak egy karakter

    mesélte a Blikknek a színművész, akinek népszerűsége napjainkban töretlen, pedig volt idő, hogy maga sem gondolta volna, hogy ez lesz belőle.

    A Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja végzettségét tekintve géplakatos, és dolgozott is akként egy hajógyárban. Akkoriban még eszébe sem jutott, hogy valaha színészként keresi majd a kenyerét.

    Ez már a Kőtövis nevű irodalmi színpadon ért el, ott már bekebelezett ez a világ. Aztán felvételt hirdettek a szolnoki Szigligeti Színházba, és fel is vettek segédszínésznek. Apró lépésekkel mentem feljebb és feljebb a szamárlétrán, a pici feladatoktól a nagyobbakig. Közben háromszor is jelentkeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de a második rostán mindig kiestem

    – mondta a korai éveiről Mucsi, akinek a tehetsége végül utat tört magának: Szomjas György és Jancsó Miklós filmjein keresztül vezetett az útja az ismertségig.

  • A minap került fel a YouTube-ra Tóth Andi főzős sorozatának legújabb epizódja, melyben az énekesnő a gluténmentes linzer elkészítése közben többek között halloweeni szokásairól és kedvenc horrorfilmjeiről is említést tett. Mialatt a linzertészta a hűtőben pihent, egy könyvajánlóra is volt idő: így derült ki, hogy az X-Faktor női mentora jelenleg Serena Valentino Ki a legszebb? című regényét olvassa, amely arról szól, hogy miért is lett gonosz Hófehérke mostohája, a Királynő, akit leggyakrabban egy romlott lelkű nőszemélynek írnak le, aki egész életében nem szeretett egyetlen teremtett lelket sem.

    Az énekesnő ennek kapcsán elmondta: meglátása szerint senki sem születik gonosznak; az csak később alakul ki, külső hatások következményeként. A Királynő például – Tóth a könyv lényegét gyakorlatilag elspoilerezte – az apja miatt is lett olyan, amilyen. Majd kitért arra, szerinte mi a férfiak, az édesapák legfontosabb feladata.

    Senki nem gonosznak születik, ez abszolút igaz minden emberre egyébként.  Mindig úgy vagyok vele, ha nem szimpi valaki, vagy valami furcsa benne, megnézem a múltját, mi történt vele, és az megmagyaráz mindent! (...) Na és a Királynőnek is ki csinált gonosz dolgokat? Daddy issues! (az apával való rendellenes kapcsolat – a szerk.) Mindig daddy issues van... Most nem azért, mert hogy férfi... (...) Fontos apának lenni, nem nagy cucc, mármint nem eget rengető dolgot kell végrehajtani. Szerintem egyetlen feladata a férjnek, a férfinak a házban, hogy ne kergesse őrületbe az asszonyt! Ennyi! Ja és ne legyen alkoholista és ne verjen senkit, ne legyen agresszív...

    – sorolta az adásban Tóth Andi.

    Az énekesnő nem titkolja, hogy körülbelül tíz éve pszichológushoz jár, melynek okát korábban megosztotta. Mint mesélte, 14 éves volt, amikor két bőröndbe összecsomagolta holmijait, s elmenekült otthonról.

    „Édesapám eléggé megnehezítette, hogy nekünk otthon egy családi környezet legyen. Én bontottam meg ezt a közeget, tudtam, hogy nekem ebből ki kell szállnom! Aztán pár évre rá a bátyám is követte a példámat és elment Németországba a feleségével, aztán rövidesen már váltak is a szüleim... Mi tettük meg azt a lépést, amit nekik kellett volna már évekkel korábban... A szüleim viszonyából mi mindent érzékeltünk, minden előttünk zajlott, igazából 0-24-ben ment a csetepaté. Nem volt ez titok, igazából mindenki látta, hogy egy toxikus kapcsolat... Édesapámnak is rossz gyermekkora volt, később felnőttként mindig a pénz és a siker volt fontos. Mi is szegények voltunk és ő a lehetőséget látta bennünk, mint egy bank. Aztán jöttem én, hogy én nagyon szeretek énekelni, rögtön dollárjelek voltak a szemében... Tudtam, hogy ahhoz, hogy később onnan elmeneküljek, ezt tűrnöm kell...” – mesélte korábban az 1Kanapén című műsorban az énekesnő, akinek szavait a Metropol idézte.

  • Olyan történt vele, amire maga sem számított.

    Dobó Ági néhány héttel ezelőtt újságolta el, hogy családjával egy időre Costa Ricára költöztek. Az egykori szépségkirálynő egyelőre a két gyermekével, Benedikttel és Nataniellel kezdte meg új életét a közép-amerikai országban, de hamarosan építési vállalkozóként dolgozó férje, Kis Csaba is csatlakozik hozzájuk, akit már nagyon várnak.

    Dobó addig is mindenről igyekszik beszámolni követőinek az Instagram-oldalán: így történt, hogy elmesélte, hogyan alkalmazkodnak az ottani időjáráshoz, de az ingatlanukba is betekintést engedett. A modell gyermekei már megkezdték kint az iskolát: a két kisfiú egy angol–spanyol nyelvű intézménybe jár, amelyet trópusi erdő vesz körbe. Éppen az iskolához köthető Dobó legutóbbi Instagram-bejegyzése is, amelyben azt meséli el, egy félreértés miatt nagy nevetéssel indult a reggelük.

    ...jó kis napunk volt, bár úgy indítottam, hogy elvittem a gyerekeket iskolába, ami ZÁRVA volt. Egy jóóó nagy lakattal a dzsungelsuli kapuja le volt lakatolva! ...úgy értelmeztem, hogy október 7-14-ig tart a szünet, vagyis hétfőn kezdődik, de nem, csak kedden. Ellenben más Anyuka is így járt, 2 gyermekkel a hátsó ülésén nézte a kaput ahogyan én, percekig, utána pedig hatalmasat röhögtünk, hogy legalább nem vagyunk ebben a szituban sem egyedül, és akkor holnap tali! Gondolhatjátok az ő kettő és az én két gyerekem hogy örült!?

    – mesélte A Konyhafőnök VIP korábbi győztese, majd azzal folytatta, hogy két fiát milyen sportfoglalkozásokra íratta be.

    „Legalább volt időnk felkészülni az első edzésekre... Benit egy fociklubba igazoltattuk, Natant pedig egy jiu jitsu alapú komplex edzésformával barátkoztatjuk, ami egyszerre fizikai és mentális fejlesztés is, kifejezetten gyerekeknek, nagyon játékosan, de szuper értékeket jó mélyre ásva bennük... Ha lesz több tapasztalatom, majd mesélek mindenképpen róla!”

    Dobó Ági kommentben az egyik követője kérdésére válaszolva elárulta, fiainak nincs honvágya.

    „Egyelőre nincsen, sőt, Beni azt mondta, hogy ő bármeddig maradna, Natan meg napról napra jobban érzi magát, tegnap azt mondta, hogy kér 3 repjegyet a szülinapjára haza. De csak »felveszi« Minnát és Hollit, tesóm gyerekeit, és jönnek együtt vissza.”

  • Egy 32 éves kutyakozmetikus, Gabriel Feitosa két héttel ezelőtt úgy döntött, szeretett ebének idén halloweenra nem valami jópofa jelmezt vásárol, hanem kihasználva kreativitását inkább megnyírja és be is festi az Edea névre hallgató kedvence hófehér bundáját. Feitosa úgy döntött, „csontvázzá alakítja” kétéves kutyusát: szépen kidolgozta rajta a bordákat, a gerincoszlopot és minden más csontot, amit csak tudott.

    A férfi nem sajnálta munkájára az időt: csak a nyírásra szánt több mint két órát, festéssel együtt azonban már két napig tartott az átalakulás. Edea emiatt most úgy néz ki, mintha egy Tim Burton-filmből lépett volna elő, s bár Feitosa azt mondja, kutyája imádja, ahogy most kinéz, az internet lelkes állatvédőinek már más erről a véleménye.