Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Világra jött a színésznő első gyermeke.

    DSC5199
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Mint arról az Indexen is beszámoltunk, április végén jelentette be Sztarenki Dóra, hogy anyai örömök elé néz. A Mellékhatás színésznője akkor már a várandóssága 22. hetében járt, és az idő előrehaladtával csak néhányszor posztolt közösségi oldalán, így a rajongói azért nyomon követhették a babavárással járó átalakulását. Sztarenki 2022 szeptemberében kötött házasságot férjével, Fábián Zoltánnal, akivel most első gyermeküket köszönthették, a kis Ferkót.

    Akartam volna valami szép és nemes képet, amivel elmesélem, nem maradtam örökre terhes, de rájöttem, nem érdekel, úgysem az a valóság, hogy szép ruhában, laza sminkben vigyorgok a kertben. Egy hónapja megérkezett a fedélzetre Ferkó! A Honvéd kórházban látta meg a napvilágot, hihetetlenül csodálatos emberek között, akiknek örökre hálás leszek.

    – írta a színésznő a kisbabás fotója mellé, amely ide kattintva tekinthető meg.

  • Az énekesnő több mint 20 kilótól szabadult meg.

    Tolvai Renáta nem tagadja, volt idő, amikor csak nagy nehezen tudta rávenni magát egy kis testmozgásra, mostanra azonban már el sem tudná képzelni az életét sportolás nélkül. Az énekesnő egy drasztikus életmódváltás miatt iktatta be mindennapjaiba az edzéseket, amelynek meg is lett az eredménye: a Megasztár ötödik szériájának győztese korábban számszerűsítette, 23 kilót sikerült leadnia. Ennek szemléltetésére akkor előtte-utána fotókat is mutatott, amelyek ide kattintva érhetőek el.

    Az énekesnő vasárnap egy hasonló bejegyzéssel jelentkezett az Instagramján: míg a bal oldali felvétel2018-ban készült róla aSztárban sztárban , addig a jobb oldali fotó már idei, pontosabban a műsor jubileumi évadának, a Sztárban sztár All Stars adásából való.

    Ugyanaz a színpad, ugyanaz a verseny, csak egy pár év távolságra... Utáltam edzeni, mindig azt mondtam, hogy nekem az a heti háromszor 1 óra sem fér bele az időmbe. Bár általánosságban egészségesen étkeztem, de jóval többet, mint amire szükségem van. Volt egy olyan pont, amikor elegem lett abból a bókból, amit mindig kapta, ami így szólt »pedig milyen szép az arca«, ebben a »pedig« volt az, ami bántott, de tudtam, hogy én tehetek róla senki más

    – vallotta be az énekesnő, majd az életmódváltásával kapcsolatban úgy folytatta:

    „Majd elkezdtem az életmódváltást, ami nagyon sikeres volt, 7-8 hónap alatt nagyon sok felesleg lement. Boldog voltam és büszke, viszont azt láttam, hogy oké, jóval kisebb vagyok, viszont ez a puha hatás, amikor nem vagy már duci, de nem vagy feszes, izmos sem. Elkezdtem edzeni egyedül, lementem a terembe hébe-hóba, csináltam egy selfie-t, 2 szett guggolást, meg futópadon sétáltam és azt hittem, hogy hú de jót edzettem. Csomó idő eltelt zéró eredménnyel, nem változtam semmit” – írta a Hagylak menni című dal előadója, aki ezt követően találta meg a számára megfelelő edzőt, akihez heti három alkalommal kezdett el járni.

    „Megígérte nekem, hogy a rendszeresség a kulcs és ha azt csinálom, amit kér tőlem, az eredmény hamar jönni fog. Ennyire profi edzővel és jó szívű nővel nagyon ritkán találkozik az ember. Példaértékű a szigorúsága és az, hogy elhitette velem első perctől, hogy megtudom csinálni. Jelenleg most itt tartunk, van még hova fejlődni, de én nagyon hálás vagyok, hogy most már nem bírom sport nélkül az életem.”

  • Párjával le sem tagadhatják, milyen boldogok.

    Múlt szombaton hivatalosan is összekötötte életét Sydney van den Bosch és szerelme, Kaszás Benjámin. A Szerencsekerék háziasszonya és a teniszedző a Balatonnál keltek egybe egy különleges ceremónia keretein belül – ez látszik azokon a felvételeken is, amelyek felkerültek az Instagramra.

    A fotókat a 2014-es Miss Earth Hungary győztesének egyik jóbarátja, Vásáry André énekes tette közzé, aki elárulta: ritkán látni két olyan összeillő embert, mint a modell és a teniszedző.

    Ezen a hétvégén @sydneyvandenbosch és @kaszasbeni esküvőjére voltam hivatalos. Nagyon vártam már ezt az alkalmat, mert azt gondolom, hogy ritkán látni ennyire összeillő párt. A szertartást természetesen végigzokogtuk (nem csak én), hiszen a barátok és a család tudja, mi minden történt velük az elmúlt egy évben! Megható, felemelő, klasszikus, ugyanakkor modern, csodálatos esemény volt tele jó emberekkel és energiákkal. Biztos vagyok benne, hogy egy boldog új közös élet kezdődött most el! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek

    – írta lapozható bejegyzésében Vásáry André, akinek fotói Sydney van den Bosch esküvőjéről ide kattintva érhetők el.

  • Egy évig nem volt áram a nehéz sorsú péceli család otthonában, a milliárdos üzletember azonban nemrég a segítségükre sietett.

    Se szeri, se száma azoknak a videóknak, amelyek tanúsága szerint Jákob Zoltán ott segít, ahol csak tud a rászoruló családoknak, a legutóbbi felvétel azonban, úgy tűnik, magasan túltesz a korábbiakon.

    A TikTokon megosztott felvétellel azt örökítették meg, ahogy a körmöskirálynak is becézett milliárdos üzletember az alapítványán keresztül egy olyan péceli családnak nyújt segítő kezet, akiknek egy évig nélkülözniük kellett az áramot az otthonukban. 

    „Egy péceli családnak akarunk vinni úgy áramot, hogy ne kelljen hozzá semmi” – kezdte az egykori Nagy Ő, majd a napelemre, az ahhoz tartozó inverterre és powerbankra mutatott. A nehéz körülmények között élő péceli nő és lánya pedig alig akart hinni a szemének, amikor Jákobék megérkeztek hozzájuk.

    Ez most komoly? Kezem-lábam remeg! Édes Istenem! Köszönöm szépen! Egy éve kínlódunk, hogy nincs áram! Egy éve!

    – zokogott Jákob Zoltán nyakába ugorva a hölgy, aki azt is elárulta, fél szemére már alig lát. Mint kiderült, lánya mellett öt mentett cicáról is gondoskodik. 

    A milliárdos üzletember zsebében egy okostelefon is lapult, de anyának és lányának élelmiszert is vittek. Az erről készült felvétel mostanra közel 1 millió megtekintésnél jár.

    @jakob.zoli Már áramuk sem volt💡: Egy nehéz sorsú családnak sikerült hatalmas örömöt okozni🫶 #szeretet #jakobalapitvany ♬ eredeti hang - Jákob Zoli