Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Továbbra sem csillapodnak a kedélyek Angelina Jolie és Brad Pitt között, ékes példája ennek, hogy legutóbb a Velencei Filmfesztivál szervezői elsődleges feladatuknak tekintették, hogy a világsztár nehogy összefusson volt feleségével. Az egykori sztárpár viszonya magyarán továbbra sem felhőtlen, ezért is tűnt furcsának, hogy a 49 éves színésznő egyik rajongója New Yorkban olyan moziplakátot szeretett volna aláíratni, amin Jolie exférje is szerepelt.

    Az Oscar-díjas színésznő ennek ellenére kedélyesen szignózta a posztert közvetlenül az arca mellett, de közben egy pillantást sem vetett egykori házastársa képére. Jolie és Pitt egyébként a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith című akció-vígjátékban játszottak egy bérgyilkos párost, ami ugyanabban az évben került a mozikba, amikor a színész véglegesítette válását Jennifer Anistontól.

    Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban jelentették be válásukat, de a harc azóta sem csitul kettejük között. Az eljárásnak még mindig nincs vége, ugyanis nem tudtak megállapodni gyerekeik felügyeleti jogáról, a vagyonelosztásról, valamint a franciaországi Chateau Miraval borbirtok tulajdonjogáról, ahol az esküvőjüket is tartották.

    (via Page Six)

  • Már a műsor előzeteséből kiderül, hogy a színész nem fél rászólni 18 évvel fiatalabb feleségére.

    Hujber Ferenc és 18 évvel fiatalabb felesége, Szőke Krisztina is próbára teszi a kapcsolatát a Nyerő Páros vadonatúj évadában, amelyet október 14-től tűz képernyőre az RTL. A színész a sztárpárshow miatt döntött úgy, hogy hét év után hazatér Londonból, hogy hét másik celebpárral költözzenek be a megújult villába és küzdjenek meg a Nyerő Páros címért.

    A műsorvezető, Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket, a vadonatúj évad ráadásul számos olyan meglepetést és váratlan fordulatot garantál, amelyre a rajongók sem számítanak. Az a beharangozó videó alapján már biztos, hogy Hujber Feri és felesége között kipattan egy hangos vita.

    Ha ezt fogod tovább csinálni, akkor inkább ne legyél a párom!

    – rivallt rá síró nejére a színész, ám az az előzetesből nem derül ki, pontosan min is kaptak ennyire össze.

    A Nyerő Páros új évadának epizódjai október 14-től hétfőtől csütörtökig várhatóak az RTL-en.

  • Az ismerős arcok mellett egy új szereplő is csatlakozik a műsorhoz.

    A TV2 hamarosan újra képernyőre tűzi a Kőgazdag fiatalok című realityt, melynek második évada október 14-től minden hétköznap este lesz látható. Mint azt a csatorna közleményében írják, az új évadban a tehetős fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, és még hangosabb viták várhatóak.

    A realityműsor szereplői közül újra betekinthetünk majd PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe és hozzájuk csatlakozik Szandi barátnője, Szanyi Vanda. Utóbbi szereplőről a következő derült ki: 

    A lány, aki külföldről rendelte brilliánsgyűrűjét, és épp az álomesküvőjére készül. Már eleve jómódban nőtt fel, jelenlegi fényűző életét pedig szüleinek, saját magánegészségügyi vállalkozásának és a vőlegényének köszönheti. Könnyen beilleszkedik a Rich Kids csapatba, új színt hozva az amúgy sem szürke társaságba.

    Az újabb szezonban több külföldi helyszínen is forgatott a stáb: Horvátországban, Mykonoson, Dubaiban, Krétán és Ibizán, így még látványosabb tartalom várja a tévénézőket.

  • Táncolva takarít az énekes.

    Varga Viktor15993 Ok
    Fotó: RTL

    Varga Viktor továbbra is versenyben van a Sztárbox férfi könnyűsúly kategóriájában, miközben a dunai ártérben épült kétszintes otthonát fejmagasságig elöntötte az árvíz. A vitézzé avatott énekes a vízszint apadásáig szinte napi rendszerességgel jelentkezett be a közösségi oldalán, hogy helyzetjelentést adjon követőinek.

    Ezúttal a takarítási folyamatokat mutatta meg, ugyanis otthonába a víz rengeteg iszapot és egyéb hordalékot juttatott be, amit úgy kellett kilapátolnia. Eközben persze igyekszik megőrizni a derűs hangulatát, és zenére táncolva ragadott seprűt. Korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában arról is beszámolt, hogy egy ablaka betört, pedig szándékosan nyitva hagyta, hogy megvédje a víznyomástól, de így sem sikerült megelőzni a kárt.

    Minden nézőpont kérdése

    – írta az énekes videója mellett, amelyben takarítás közben éppen táncra perdül.