Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Képernyőfotó 2024-10-09 - 22.07.54.png
    Fotó: RTL

    Hamarosan a Nyerő páros 8. évadának versenyzőiként láthatjuk a tévéképernyőkön Berki Mazsit és kedvesét, Zoltán. A szerelmesek most az RTL kameráinak meséltek megismerkedésükről.

    Láttuk már egymást ugye, de ő is párkapcsolatban volt, én is, nem úgy néztünk a másikra. A kisugárzásom a Zolinak nagyon-nagyon tetszett

    – kezdte a kisgyermekes anyuka, aki szerint sok mindenben hasonlítanak, nem csak érdeklődési körük, de hobbijaik is egyeznek.

    Engem a térdével varázsolt el, ahogy hozzám simította az asztal alatt. Akkor beleszerettem teljes mértékben… a térdébe, ahogy simította az én térdemhez

    – vette át a szót párja, hozzátéve: szerinte a műsorban főleg a beszélős feladatokban lesznek erősek, de bíznak az ügyességi és taktikai képességeikben is, viszont tartanak a bezártságtól, a fulladástól és a magasságtól.

  • Véget ért a Nyerő Páros egykori versenyzőinek románca.

    58697419 9d1a4729cec6c1f7320357e3a154b02d wm
    Fotó: Csaba Agota / RTL

    Boráros Gábor és Jákli Mónika a Nyerő Páros című realityből lehet leginkább ismerős a nézőknek, ahol egy évvel ezelőtt egészen a fináléig meneteltek. Az utóbbi időben egyre több jel utalt arra, hogy a műsor átka ismét lesújtott, most pedig maga Jákli erősítette meg a hírt, valóban szakítottak az MMA-harcossal. 

    Nem ez az első alkalom, hogy hullámvölgybe került kettejük románca, de most úgy tűnik, nincs visszaút – nem úgy, mint az előző alkalommal, amikor az influenszer annak ellenére is visszafogadta Borárost, hogy az hűtlen volt hozzá várandóssága alatt.

    Fogalmam sincs, hogy hogy éltem amúgy túl... Mikor megtudtam a kórházban, hogy megcsalt, kedden szültem, csütörtökön tudtam meg és vasárnap mentem haza. Én úgy voltam vele, hogy nem mondom meg neki 

    – idézte fel Tihanyi Péter podcastműsorában Jákli, aki szerint kislánya édesapja egyáltalán nem úgy viselkedett vele, ahogy kellett volna, és már bánja, hogy megbocsátott neki.

    „Adtam neki egyébként 4-5 napot, de nem volt otthon. Mindig elment reggel, valamikor délután benézett és újra elment... Mi teljesen egyedül voltunk a Zorával szinte négy hónapig. Hogyha most történne ez, nemhogy esélyt nem adnék neki arra, hogy beszéljen velem, hanem semmi, tehát semmi! Nem szeretném megbeszélni, nem akarnék vele találkozni...” – idézte szavait a Blikk.

  • Megérkezett az elmúlt két és fél évtized legjobb magyar könyveinek listjája.

    Talán az egyik leghangulatosabb őszi program elmélyülni egy jó könyvben egy forró ital társaságában – már ha épp akad számunkra megfelelő olvasnivaló.

    Az Index újságírói most utánajártak, melyek azok a kortárs magyar művek, amelyek a neves hazai kritikusok, irodalmárok, szakértők és irodalomtudós kedvencei között szerepelnek, ezek alapján pedig elkészítették a XXI. század tíz legjobb magyar regényének listáját. Itt található cikkünkből megtudhatják, melyek végeztek az élmezőnyben, egy időre tehát biztos, hogy nem lesz az probléma, ha nincs ötletünk, mit is olvassunk el legközelebb.

    Ha ismerik ezeket, vegyék kézbe ismét, ha még nem, akkor pedig vásárolják meg vagy kölcsönözzék ki, garantáljuk, hogy nem fogják megbánni! 

  • A Sztárbox versenyzője és a felesége a második közös gyermeküket várják.

    Október 14-én vadonatúj évaddal tér vissza az RTL sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros, melyben Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka is próbára teszi a szerelmét. A magyar reggaeton koronázatlan királya – aki Sztárboxban is bizonyít, első ellenfelét, Király Viktort például technikai kiütéssel győzte le –  eddig sosem hallott titkokat is megoszt nejével együtt a műsorban, többek között azt, hogy kapcsolatuk másfél év után barátságból alakult át szerelemmé, de mélypontjaikról is mesélnek.

    A házaspár a Nyerő Páros miniinterjújában elárulta, milyen tulajdonságok vagy szokások bosszantják a másikban. Míg Herceg a párja elmondása szerint sokszor felesleges dolgokon aggodalmaskodik, addig Herceg-Pál Bianka már mással megy kedvese agyára.

    Ő nagyon szereti a tisztaságot és a rendet, kivéve a hálószobánkban, maga mellett. A párnája alatt, meg összevissza, mindig vannak elhasznált zsepik, mert sokat fújja az orrát. Nem szereti kidobálni

    – osztotta meg mosolyogva neje legidegesítőbb szokását Herceg, aki az RTL rövid videójában kapcsolatuk kezdeti időszakáról is beszél. Mint kiderült, nem voltak könnyű helyzetben, anyagi gondjaik voltak. Elmondásuk szerint sokszor azt sem tudták, hogyan fizetik ki albérletüket, Herceg fejében pedig az is megfordult, hogy feladja budapesti életét, és hazamegy vidékre.

    Ám végül minden jóra fordult. Jelenleg második közös gyermeküket várják.