Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megérkezett az elmúlt két és fél évtized legjobb magyar könyveinek listjája.

    Talán az egyik leghangulatosabb őszi program elmélyülni egy jó könyvben egy forró ital társaságában – már ha épp akad számunkra megfelelő olvasnivaló.

    Az Index újságírói most utánajártak, melyek azok a kortárs magyar művek, amelyek a neves hazai kritikusok, irodalmárok, szakértők és irodalomtudós kedvencei között szerepelnek, ezek alapján pedig elkészítették a XXI. század tíz legjobb magyar regényének listáját. Itt található cikkünkből megtudhatják, melyek végeztek az élmezőnyben, egy időre tehát biztos, hogy nem lesz az probléma, ha nincs ötletünk, mit is olvassunk el legközelebb.

    Ha ismerik ezeket, vegyék kézbe ismét, ha még nem, akkor pedig vásárolják meg vagy kölcsönözzék ki, garantáljuk, hogy nem fogják megbánni! 

  • A Sztárbox versenyzője és a felesége a második közös gyermeküket várják.

    Október 14-én vadonatúj évaddal tér vissza az RTL sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros, melyben Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka is próbára teszi a szerelmét. A magyar reggaeton koronázatlan királya – aki Sztárboxban is bizonyít, első ellenfelét, Király Viktort például technikai kiütéssel győzte le –  eddig sosem hallott titkokat is megoszt nejével együtt a műsorban, többek között azt, hogy kapcsolatuk másfél év után barátságból alakult át szerelemmé, de mélypontjaikról is mesélnek.

    A házaspár a Nyerő Páros miniinterjújában elárulta, milyen tulajdonságok vagy szokások bosszantják a másikban. Míg Herceg a párja elmondása szerint sokszor felesleges dolgokon aggodalmaskodik, addig Herceg-Pál Bianka már mással megy kedvese agyára.

    Ő nagyon szereti a tisztaságot és a rendet, kivéve a hálószobánkban, maga mellett. A párnája alatt, meg összevissza, mindig vannak elhasznált zsepik, mert sokat fújja az orrát. Nem szereti kidobálni

    – osztotta meg mosolyogva neje legidegesítőbb szokását Herceg, aki az RTL rövid videójában kapcsolatuk kezdeti időszakáról is beszél. Mint kiderült, nem voltak könnyű helyzetben, anyagi gondjaik voltak. Elmondásuk szerint sokszor azt sem tudták, hogyan fizetik ki albérletüket, Herceg fejében pedig az is megfordult, hogy feladja budapesti életét, és hazamegy vidékre.

    Ám végül minden jóra fordult. Jelenleg második közös gyermeküket várják.

  • A sztárséf azonban továbbra is optimista.

    Sárközi Ákost sokan hiányolhatják majd a tévéképernyőkről, idén ugyanis már más fog a helyén állni A Konyhafőnök zsűripultjában. A sztárséf ráadásul nemrég a Sztárboxból is kiesett, bár ellenfelének, Horváth Tamásnak igencsak meggyűlt vele a baja a ringben. Mindezek ellenére Sárközi optimistán tekint a jövőjére:

    „A bokszmecset elveszítettem, és A Konyhafőnök miatt is parkolópályára kerültem, mégis tudom, hogy a mostani időszakomat utólag is pozitívan fogom értékelni.

    Hozza az élet az új feladatokat, én pedig alkalmazkodnom.

    Most két projekten is dolgozom, éttermi fronton mindkettő igazi kuriózum lesz. Pár hét múlva bemutatjuk, mennyit fejlődött a cukrászat világa. Januárban pedig egy amatőr színházi társulattal készülünk egy gasztroszínházi élményre. Évivel is dédelgetünk egy álmot, egy galériás kávézó megnyitását, amin szintén sokat dolgozunk” – kezdte a Best magazinnak a séf, aki jelenlegi munkáin kívül is telis-tele van tervekkel.

    Egy biztos, attól, hogy kiöregszem a szakmából, nem félek, mert a gasztronómia életem végéig szerepel a terveimben. Maximum, ha már nem bírom ilyen intenzitással csinálni, mint most, akkor majd tanítom a fiatalokat, és arról mesélek, hogy kell felépíteni egy karriert 

    – idézte szavait a Blikk.

  • Nina nagyon lelkes.

    Kulcsár Edina a negyedik szülése után közel két hónappal úgy döntött, újra beleveti magát a rendszeres testmozgásba, melyre becsapós, jobban mondva előnyös beállításban készült fotókkal is igyekszik motiválni magát. Az egykori szépségkirálynő, aki leszögezte, mivel G.w.M-mel közös kisfia, Dion 4 kilóval született, nem számít rögtön topmodell formáraazóta több edzéssel kapcsolatos tartalommal jelentkezett a közösségi oldalán, a minap köztük egy olyannal is, amelyen előző házasságából született kislánya, Nina is feltűnik.

    Kulcsár Edina ugyanis azt vallja, kisgyerekek mellett sem szabad kifogásokat keresni az edzések elkerülésére, sőt inkább négyéves csemetéjét is bevonta abba, aki szemmel láthatóan örömmel csinálta vele a gyakorlatokat.

    Közös edzés

    – írta Kulcsár Edina, aki kislánya nevét két szív emoji között tüntette fel. A közös edzésükről készült videófelvétel ide kattintva érhető el.