Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Novemberre várják első gyermeküket.

    Izgatottan várja első gyermeke érkezését Tornóczky Anita, aki öt év próbálkozás után néz anyai örömök elé. A 44 éves okleveles habilitációs kutyakiképző nem titkolja, a gyermekáldás lombikprogram segítségével adatik meg nekik férjével, Miklóssal, s már azt is elárulta, hogy milyen nevet adnak kisfiuknak.

    Az egykori műsorvezetőnő mostanra a 33. hétbe lépett. Mint kiderült, természetes szülésre készül, a szülőszobán pedig a férje is bent lesz vele.

    Nagyon izgalmas ez a mostani időszak. Igyekszem begyűjteni hiteles információkat, a szülésfelkészítésen is lelkesen jegyzeteltem, már a táska is be van pakolva az infók alapján. Pontosan tudjuk Miklóssal, mire kell készülnünk, milyen fájásokkal érdemes majd elindulni otthonról, hogyan tud majd a szülőszobán masszírozással a fájdalmaimon enyhíteni, és azt is megtanuljuk később, otthon a kisbabának miként tudunk majd segíteni a hasfájáskor. Természetes szülésre készülök, ahol a párom is bent lesz

    – árulta el a Story magazinnak Tornóczky, aki férjével, Miklóssal öt évig hiába próbálkoztak, természetes úton nem fogant gyermekük. Hogy álmuk teljesüljön, több mint húsz orvosnál fordultak meg, és kétszer próbálkoztak a lombikkal is. A második sikeresnek bizonyult, kisfiukat novemberre várják.

  • Nem jött be a séfnek a shimeji gombával tálalt steak.

    A napokban új évaddal jelentkező Séfe séfe című főzőshow legutóbbi adásában Vomberg Frigyesnek annyira nem ízlett az egyik versenyző étele, hogy jobbnak látta kiköpni a falatot. A nagymamájával érkező fiatalember, Dani Ribeye steaket készített, melyet zellerpürével, parajjal, konfitált burgonyával és shimeji gombával tálalt. Utóbbi elem miatt Vomberg kissé ki is akadt, a gomba szára ugyanis kemény maradt, ettől pedig elment az étvágya. 

    Mivel ez a hiba túl sok volt a séf számára, nem volt hajlandó kést adni.

    Én nem tudom, mi ez a nagyon kemény, de mintha a fogam jött volna ki. Valaminek a gyökérrésze, vagy valami benne van. Tudom, mi... a gombának nem lett levágva a szára. Nekem ez nem... 

    – magyarázta Vomberg, mire Krausz Gábor rávágta:

    Ez egy katyvasz!

    Akkor, amikor a séfek részletekbe menően megvitatták, hogy a versenyző érdemel-e kést, Vomberg azt mondta:

    Én most csak egy vendég voltam, nem is szakmai szemmel nézem. Ha én erre a gyökérre ráharapok egy étteremben, visszaküldöm. Ezért a pénzért ilyen nem lehet megengedni, és innentől kezdve elvette az étvágyam.

    Mivel Krausz Gábor úgy döntött, ad egy esélyt a versenyzőnek, ezért annak sorsáról végül Wolf András döntött. Krausz meg is jegyezte: ugyan a tányér tele van hibával, de vannak rajta jó elemek.

  • Bizarrnak tartotta randipartnere gesztusát a szőkeség.

    metta gyuru
    Fotó: TV2

    Kőgazdag fiatalok legutóbbi adásában Dulin Mettának randit szervezett az ismerőse, és bár kapcsolatok terén magas elvárásokat állít a szőkeség, mégis adott egy esélyt a titokzatos férfinek.

    Végül is, úgy gondoltam, hogy veszteni valóm nincs, mi történhet, eljövök. Első ránézésre, azért nem is rossz

    mondta a jógaoktató Sándort szemügyre véve.

    Miután elkezdték az órát, Metta egyre inkább gyanítani kezdte, hogy randipartnere füllenthetett, és valójában nem is igazi jógaoktató. Ráadásul Sándor mindenét alaposan letapogatta jóga közben, ami teljesen kiborította a szőkeséget.

    A balul sikerült randevú végén Metta inkább azonnal a kijárat felé vett volna az irányt, de Sándor gyorsan előrukkolt még egy meglepetéssel. Egy gyűrűs doboz került elő, viszont az abban található karikát nem a kezére, hanem a lábujjára szánta a férfi.

    Igazából úgy voltam ezzel, hogy ez a kegyelemdöfés, és végre vége lehet az órának

    – mondta a színfalak mögött Metta, akit összességében nem nyűgözött le a jógaoktató.

  • A hazánkban tartózkodó amerikai színésznőnek nincs ellenére közös fotót készíteni a rajongókkal.

    Egy budapesti étteremben, pontosabban az I. kerületi Déryné bisztróban élvezte a magyar konyhát Uma Thurman a minap. Az amerikai színésznő már hetek óta hazánkban tartózkodik a Ballerina Overdrive című Vicky Jewson-film forgatása miatt, de sok más hollywoodi sztárral ellentétben ő nem bujkál a rajongói elől. Az 54 éves Golden Globe-díjas színésznőről korábban egy budapesti edzőteremben is készültek felvételek, akiről edzője később részletesen mesélt.

    Thurmannek a Déryné bisztróban sem volt ellenére a fotózkodás. A különleges felvételt az étterem is közzétette oldalán, amelyen a színésznő az egyik pincérrel látható.

    Imádnivaló Uma, köszönünk mindent látogatást!

    – olvasható angolul a fotónál. Hasonló szelfi korábban Morgan Freemanről is készült a bisztróban.