♥ Tudja meg, mit súgtak nekünk ma a titkosszolgálatok! ♥

2014.09.25. 19:00 Módosítva: 2014.09.25. 23:28

Gondolta volna, hogy egy kemény férfi képes lamentálni, merengeni, tépelődni? Hihetetlen, ugye? Képzelje, amint Chuck Norris egy félköríves fejrúgás előtt! Vagy közben. Vagy Jean Claude Van Damme, amikor széles terpeszben felugrana épp. Ugye, hihetetlen?

És akkor itt van a magyar közélet egyik legkeményebb embere, a várospolitika Clint Eastwoodja, aki két hét múlva éppen újraválasztódni fog Budapest élére, legalábbis a dolgok mostani állása szerint. Erre kiderül, hogy

TARLÓS ISTVÁN ÉPPEN A JÖVŐN GONDOLKODIK

Azon, hogy ha

a választások után viszonylag rövid időn belül nem teljesülnek a feltételek, nagyon el kell gondolkodnia.

Mert csak addig tudja végezni a munkáját, amíg van értelme. És hogy mikor van? Ha megoldás lesz a 3-as metróra, a BKV finanszírozására és más fővárosi cégek finanszírozására. Ami egy viszonylag egyszerű képlet, amelyben megoldás=állami támogatás.

10470169 852720758094564 8646273101526917504 o
Fotó: Olvasói fotó

Hogy Tarlóssal mi lesz, azt október 12-ig biztosan nem tudni, de szerintem egyébként is csak egy oltári blöff az egész, finomutalásféleképpen fordult ezzel a kormányához. Nagyobb valószínűséggel sejthető egy volt fideszes jövője, ugyanis

SCHMITT PÁL A NEMZET SPORTOLÓJA LEHET

A volt államfő az egyik nemzet sportolója, Kulcsár Győző szerint abszolút megfelelne a címnek, bár felmerült Varga János és Hegedűs Csaba birkózók, Fenyvesi Csaba vívó, Magyar Zoltán tornász és Gedó György ökölvívó neve is.

Közben egyébként az már eldőlt, hogy kik lesznek a nemzet művészei. 69-en vannak, fejenként havi 655 500 forintot fognak kapni. Fekete Györgyöt, vagyis a titkárát pedig közben sikerült jól felbosszantanunk.

Nemcsak Tarlós István szavaira lehetett azonban felfigyelni a napokban. Elég volt egy kis nem-megszorítást, nem-csomagot, nem-szigorítást, de mégis komoly kiadáscsökkentést belengetnie Varga Mihálynak, máris

310 FORINT ALÁ CSÖKKENT AZ EURÓ ÁRA

A kérdésre, hogy hogyan is jöhet össze az államháztartási kiadások lefaragása a mostani 50 százalékos GDP-arányos szintről 45-re, az Index remek forgatókönyveket vázolt fel, de aztán előtúrtuk a fél évvel ezelőtti konvergenciaprogramot. És rájöttünk: abban a kormány már megelőlegezte azt, hogy többek között

BÉREKEN ÉS NYUGDÍJASOKON SPÓROLNÁNAK 1700 MILLIÁRDOT

Egy nyugdíjas, akit mindez nem zavar

Ha ma született gyereke, jó esélye van, hogy egyszer majd színész lesz belőle. Szeptember 25-én született Ódry Árpád, Will Smith, Heather Locklear, Christopher Reeve, Mark Hamill és Catherine Zeta-Jones. De ma igazán egy születésnapos színészre koncentrált a világ: Michael Douglas most lett 70 éves.

Ebben egyebek mellett olyasmik vannak, hogy

  • a közoktatást leszámítva nem lesz általános béremelés,
  • nem lesz több közfoglalkoztatott,
  • állami beruházás csak akkor lesz, ha azt állami vagyon eladásából ki lehet fizetni,
  • vége az infláció fölötti (2013-ban 5,1 és 2014-ben 2,4 százalékos nyugdíjemeléseknek),
  • nem nőnek a családi- és szociális kiadások,
  • a jegyár- és bérlettámogatásokat az idei szinten befagyasztják.

Ezek se rosszak mondjuk. Persze remek szövegeket nem csak az Index tud írni. Hanem azok a pályázók is, akik iskolaigazgatók lennének. Újpesten ez például különösen remekül sikerült:

A KLIK PÁLYÁZATÁT A KLIK EGYIK DOLGOZÓJA NYERTE

Hogy a történet még szebb legyen, az iskolaigazgatói pályázat befutója nem más poszton volt a Klebersbegnél, mint kontaktszemély az igazgatói pályázatnál. Kicsit olyan ez, mintha egy futballista tippmixelne, nem mintha ez életszerű lenne ugyebár.

Az viszont sokkal életszerűbb, hogy miután a kormány már napok, sőt talán hetek óta nem rúgott egy jóízűt az RTL-be, akkor most rúgjon. Ráadásul talán az oligarcha-ellenes kampánytól nem teljesen függetlenül jutott a rúgás lendületéből rendesen a Tv2-nek is. Szerda éjjel eldöntötte a parlament, hogy

NEM KÉRHET PÉNZT AZ ADÁSÁÉRT A KÉT NAGY KERESKEDELMI TÉVÉ, HIÁBA VAN ERRE ÉRVÉNYES SZERZŐDÉSÜK

A kormány ezzel még egyet húzott a két csatorna nadrágszíján, ami nem sokkal a reklámadó után egyértelmű jelzés arra, hogy tudatosítani akarják a tévéknél, itt ők az erősebb kutya, amely. Tudják.

És ha ez sem lett volna egyértelmű, az RTL Éjjel-nappal Budapesten-jét még 40 milliós bírsággal is sújtotta a médiahatóság csütörtökön – kábítószerezést mutattak rossz korhatárkarikával –, de vizsgálják a Mokkát is.

Tényleg, ha már kábítószerezés: ismeri azt a viccet, ami úgy kezdődik, hogy Kocsis Máté és Szijjártó Péter zenét hallgat Évivel? Én nem, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy csütörtökön az Indexnek végre

SIKERÜLT A KOCSIS ÁLTAL VIZIONÁLT DROGLOBBI NYOMÁRA BUKKANNI

De ha igazán jól akar szórakozni, akkor

Nem a KLIK-es szuperpályázaton teszi ezt, nem is Schmitt Pál újabb lehetséges megdicsőülésén vagy a csodás droglobbis levélen. Hanem azon, hogyan reagált az internet népe a hajlékony Iphone6-ra. Vigyázat, mémek.

ByU7PWoIIAA-kYo
Fotó: Twitter

Cikkünkben nemcsak a lobbi kegyetlen és a Legnagyobb Fideszes Oligarchák Erejénél Is Nagyobb Erejű Érdekérvényesítő Képességét mutatjuk be, hanem dokumentumokkal azt is illusztráljuk, hogyan kell hivatalos levelet írni, és mik azok a fordulatok – úgy mint kedves vagy gondoltam vagy szeretném –, amiket módfelett célszerű kerülni az Igazán Okos Lobbistának, Pláne, Ha Drogügyben Teszi Ezt.

A nagyon okosról jut eszembe: tudta, hogy Albert Einstein valójában tényleg nagyon okos volt? Mármint hogy a közkeletű városi legenda ellenére

EINSTEIN NEM BUKOTT MEG ÉLETÉBEN SOHA

Komolyan. Egyszer sem, matekból sem, fizikából sem. Ahogy az indiaiak sem buktak meg, akik fapados Mars-szondát készítettek elképesztően olcsón (72 millió dollárból mindössze), és így a világ harmadik Mars-kutató országa lettek. A szonda szerdán állt bolygó körüli pályára, és

MÁRIS MEGJÖTTEK AZ ELSŐ INDIAI FOTÓK A MARSRÓL

És készültek képek egy csodaszép dunakeszi házról is. Tényleg, említettem már, hogy a kormány szerda este az RTL-be rúgott? Na, az meg vissza: talált némi anomáliát Szijjártó „Szabad Nép” Péter vagyonnyilatkozata és 167 milliós új otthona között.

403 semmit

Hogy Szijjártó Achillese, sőt, keresztszalagja lesz-e a dunakeszi kis lak a nagy Duna mentében, azt még nem tudni, de azt igen, hogy vannak nála is sebezhetőbb jelenségek széles e NER-ben és még azon is túl. Például

FELBUKKANT A LINUXOS, ÉS ÍGY APPLE-SZOFTVEREK ÚJ RÉME, AMI A WEBKAMERÁKON KERESZTÜL IS TUD TÁMADNI

A biztonsági szakértők által Bash bugnak vagy Shellshock bugnak nevezett biztonsági sebezhetőség olyan programban van, ami gyakorlatilag az összes Linuxra alapból telepítve van. Hogy sokan aggódnak miatta, arra nem kell árulkodóbb példa annál, mint a tény, hogy a bejelentést tartalmazó blog nem bírta az érdeklődők rohamát.

Bizonyára hasonlóan túláradó lelkesedéstől tartva, csakis a szerverei megóvása érdekében születhetett az a döntés is, hogy

A FIFA INKÁBB NEM TENNÉ KÖZZÉ A RÓLA KÉSZÜLT KORRUPCIÓS JELENTÉST

Tudják, a 2018-as és 2022-es vb-rendezők, Oroszország és Katar kiválasztása kapcsán merült fel a gyanú, hogy a labdarúgás nemzetközi szervezetének a vezetői sem jobbak Philipp Hofmann lábánál, és minden bizonnyal keményen lefizették őket. Erről 250 oldalt írt össze a vizsgálattal megbízott független ügyvéd, de Sepp „maga úgy tűnik ért a pénzcsináláshoz” Blatter könnyedén túllépett a dolgon.

Nem lép viszont, és

NEM MEGY VISSZA BOCHKOR MELLÉ BOROS LAJOS

Bár a két rádiós 12 évig együtt dolgozott, Boros nem követi Bochort a Class FM-hez. Folytatja telefonos programját, ami nekem, aki először hallott róla, olyannak tűnik, mintha újra felfedezte volna a Telefonhírmondót.

A kormány pedig, múlt heti cikkeink nyomán némi spéttel – amit gondos hazaárulózással töltöttek – felfedezte magának az állampolgárság-biznisz mélységes mélységeit. És nyomban közzétették, hogy

EDDIG HÚSZ ÁLLAMPOLGÁRSÁG-CSALÓNÁL INDULT ELJÁRÁS

Ez szerintük nagyon kevés, amiből Németh Zsolt szerint logikusan következik, hogy csalás sincs sok. Logikus, ha senki nem bukik le, akkor nincs is, aki lebukjon.

A mi ügyünk tehát újra elindul, míg az osztrák Thomas Robert B.-é csütörtökön első fokon éppen lezárult a Szegedi Törvényszéken. Méghozzá úgy, hogy a 36 éves férfi, ismertebb megnevezésével a

A HUMMERES GÁZOLÓ TIZENÖT ÉVET KAPOTT

első fokon legalábbis. Emlékeznek bizonyára, ő volt az, aki 2012 októberében a Csongrád megyei Apátfalván a Hummerével szándékosan halára gázolta Kenéz Imre motoros rendőrt. A bíróság a fegyházbüntetésen túl tíz évre eltiltotta a férfit az autóvezetéstől, és ugyancsak tíz évre kitiltotta az országból.

A csúnya, elszomorító és keserű dolgokon túl

A CSÜTÖRTÖK LEGINKÁBB IS A ♥ NAPJA VOLT

Pontosabban a Szeretet Terjedéséé. Így kezdődött:

Megnyugodhat, nem maradt le semmiről. Ha még ön is szeretné ma terjeszteni a szeretetet, nem kell mást tennie, mint kattint és ♥-et kommentel és megoszt, a sorrendet önre bízzuk. A lényeg, ahogy Lázár János is üzenné Oslónak, szeressük egymásét, gyerekek.