Meg ne tudja nagymama

2015.02.10. 18:52 Módosítva: 2015.02.10. 19:03

MEGINDULT A FELMONDÁSI HULLÁM A HÍR TV-NÉL

Kovács Andrea otthagyta a csatornát a "vállalhatatlan fordulat" miatt. Állítólag nem ő az egyetlen, többen is felálltak az asztaltól. Kovács Andrea a Hír tévé egyik legismertebb arca volt, az ő plakátjaival van tele az ország.

HUNGARISTÁBÓL OROSZ PROPAGANDISTA LETT SZABÓ ALBERT

Az ember pénzből él. Szabó Albert is ember. És – feltehetőleg – létezett az az összeg. Na de miért nem vagyunk igazán meglepve?

ITTASAN VEZETETT CSEPEL POLGÁRMESTERE

Családi problémái vannak. Rendezvényen volt. Nem gondolta, hogy vezetnie kell majd. Aztán "mégis úgy alakult". Bocsánatot kér.

ILYEN, HA 2015-BEN AZ EMBERNEK PROTEKCIÓJA VAN

Szeretne valamit, de a törvény nem teszi lehetővé? Nem probléma. Keressen valakit, aki jóban van a helyi országgyűlési képviselővel, mert neki csak egy telefonjába kerül. Volt akadály, nincs akadály.

MEGHALT UHRIN BENEDEK

Enyje enjye Rebeka, meg ne tudja nagymama, hogy könnyelműségem miatt leszel mama. 93 éves korában meghalt a korai magyar internet legnagyobb sztárja, Uhrin Benedek énekes, zeneszerző, Sziget-fellépő és médiaszemélyiség.

img 1955
Fotó: uhrinbenedek.hu

ITT A PREZI ÚJ ALKALMAZÁSA

A neve Nutshell, és feliratokkal-animációkkal turbózott mini videókat lehet vele készíteni. Ki is próbáltuk, nézze meg, mi jött ki belőle két és fél perc nyomkodás után, három nyúl aktív közreműködésével!

FIÓKOKAT ZÁR BE A RAIFFEISEN 

Több fiókot is bezár a Raiffeisen Magyarországon, de nem vonul ki - jelentett be Karl Sevelda, az RBI vezérigazgatója kedden Bécsben. A vezérigazgató szerint azért kényszerülnek új stratégiára, mert megváltozott magyarországi szabályzó környezet.

ÚJ KISKERLÁNC JÖN MAGYARORSZÁGRA 

Már keresi az  üzletvezetőket és üzletvezető-helyetteseket  a Pepco kiskereskedelmi lánc, ami Magyarországon terjeszkedne tovább a régióban. Az álláshirdetések alapján Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Siófokon, Egerben, Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán nyitna boltot, amiben ruhákat és háztartási eszközöket árulnának.

A BRAZILOKKAL JÁTSZUNK AZ U20-AS VB-N

Kisorsolták az új-zélandi labdarúgó világbajnokság csoportjait, Észak-Korea mellett Afrika bajnoka és Brazília lesz az ellenfél. A magyar válogatott New Plymouth városában játssza csoportmeccseit, elsőként június elsején, magyar idő szerint reggel 6 órakor Észak-Korea ellen, majd három nappal később, magyar idő szerint 9 órakor Brazíliával, végül június 7-én, 7 órakor Afrika bajnokával.

A VILÁG LEGMÓKÁSABB FIDESZES CENZÚRÁJA ÉLŐBEN!!!!!!!!

A végére hagytuk a nap legszebb jelenetét. Túlbuzgó fideszes sajtósok próbálták élőben kitakarni a főnökük mögött tiltakozók feliratait. Csodás pillanatok, ne hagyják ki: