Román bajnok a magyar válogatott

2008.06.06. 10:46 Módosítva: 2009.02.13. 13:24
A Székelyudvarhely csapata nyerte a román futsalbajnokságot, a döntőben 2-1-es összesítéssel győzték le a Dévát. A csapat első sora gyakorlatilag megegyezik a magyar válogatott legjobb sorával. Itt is, ott is Kozma Mihály az edző.

A Székelyudvarhelyi Sport Klub csapata nyerte a román futsalbajnokság két győztes meccsig tartó döntőjét, írja a futsal-hungary.hu.

Az udvarhelyi csapat kezdősora gyakorlatilag megegyezik a magyar válogatott legjobb sorával, itt játszik a kapus Balázs, a mezőnyjátékosok közül Lódi, Gyurcsányi, Madarász. Mindkét csapat edzője Kozma Mihály.

A döntő első meccsén, hazai pályán a Székelyudvarhely 4-3-ra győzött, a második meccsen, idegenben a Déva 6-2-vel egyenlített.

A döntő meccsen telt ház előtt a hazaiak végig jobban játszottak. Az első gólt Szőcs László szerezte, Molomfelan három perccel a félidő előtt egyenlített.

A második félidő elején Davi Costa szerzett vezetést a hazaiaknak, ezt még kiegyenlítette a Déva, ezután azonban csak egy csapat volt a pályán. Lódi és Szőcs 2-2 góljával 6-2-re győzött a Székelyudvarhely, amely fennállása során harmadszor lett bajnok.

Madarászék az egész meccsen jobbak voltak, megérdemelték a győzelmet és a bajnoki címet.